- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
válasz zsebtigris #11798 üzenetére
Elfelejtettem kikapcsolni az OC-t XD
VGA -> GPU +200, RAM +300
CPU - > 3.4GHz, locked, undervoltedCsak Geforce Experience-t frissítettem, drivert nem.
Illetve, de lefrissítettem, és hamar vissza is raktam a régebbit, amit a GTA-hoz adtak ki.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
zsebtigris
csendes tag
Érdekes.
Itt [link] 1366*768-ba van átlag 36 FPS High-on.
Szóval amit te mondasz nem tudom, hogyan jön össze.
Nekem eredeti a játék, és fent van a legújabb nvidia driver is amit a witcherhez dobtak ki, bár sokan panaszkodnak, hogy az előző driver jobb volt...nem tudom.De érdekelne, te milyen mókerolással játszol 40fps el FHD High-ON
-
Sheld
senior tag
válasz marilllyo #11796 üzenetére
Szerintem a witcher 3hoz csak egy normális sli profil kell.
Kíváncsiságból letöröltem az updateket a witcher 3 ról, és a virágbolti indítófájlokkal indítottam, és fhd, lowest-en max 34fps... vic....
Van különbség a virágbolti vs eredeti változatnak a teljesítményében:
Y50-70, i4, 12GB DDR3, 4GB VRAM GTX 860m, 5400 RPM HDD
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz pokers #11793 üzenetére
Hát ja, ilyen homályos De engem a játék érdekel, a grafika csak egy plusz. Amúgy ahhoz képest így is szépnek mondható.
Más: Nemrég elhagytam a laptop egyik gumilábát. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy mással is előfordult ez?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
marilllyo
veterán
válasz zsebtigris #11788 üzenetére
Hát én FHD ban meg sem próbálnám. Jó az HD-ban is.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz pokers #11790 üzenetére
Én 1366 x ****-on nyomom minden lowon és így egyáltalán nem akad. Nem tudom elviselni ha nem folyamatos a játék ezért vettem ilyen drasztikusra a figurát.
De én már ennek örülök, anno pont a Witcher 3 miatt vettem meg ezt a laptopot hogy tudjak vele játszani. Gépigény bejelentésekor azért megijedtem.
(y500 i5 gt650sli)"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
chriskox
újonc
Üdözlet!
Olyan probléma lépett fel a gépemnél, hogy az sli egy bizonyos játéknál kikapcsol (MKX) Foglya magát és kikapcsol mintha ott se lenne a második vga. Másik játéknál működik próbáltam újraindítani, de semmi változás.
Valakinek ötlet? -
pokers
senior tag
Hát nem tudom, hogy a The Witcher 3-mal elérkezett-e az a játék, amit már nem bír el az y500 GT650M SLI-vel
Vagy még csiszolni kellene a driveren (352.86), vagy kellene még pár patch a játékhoz, mert így nálam egyelőre FHD low-n 18-20FPS-t produkál, HD low-n is csak 35 körül van.Azért nem hinném, hogy az y500 lenne kevés, mert ugyanakkor a GTA5 nagyon szépen fut FHD high-on.
-
Sheld
senior tag
válasz zsebtigris #11788 üzenetére
Nekem a te beállításaiddal 40+FPS-em van. Én FHD- HIGH-on játszom, bár néha van FPS droppom 30alá, de nem gyakori. Érdemes lefrissíteni, és patchelni, mert sokat dob a teljesítményen.
Elvileg SLI támogatást is javítottak, és az Nvidia is adott ki SLI profilt, meg wither specifikus drivert.
-
zsebtigris
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a Witcher 3 25-35 FPS között mozog y50-70-en a képen látható beállításokon.
Azt nem mondom, hogy erre számítottam, de elfogadható.
Számomra a látvány és a sebesség kombinációja még az élvezhető/játszható kategóriába esik.
Bár mióta meg van a gép ez az első játék amibe közepes beállításokat is kell alkalmaznom, hogy a játék sebessége ne zavarjon.
Ez van, kiöregszik a fél éves gépem... -
acura13
aktív tag
-
dzsuhasz1
csendes tag
válasz Hurkaleves #11779 üzenetére
Akkor viszont nem értem..
Bevallom engem se fogott meg a grafika, és így hogy még az fps is alacsony nincs kedvem vele játszani.
Azt hittem elviszi a vizsgáimat ez a játék olyan jól fog menni a vasamon, de sajna nem így történt -
dzsuhasz1
csendes tag
Nézd meg nvidia vezérlőpultba, frissítés után nekem kiszokta kapcsolni..
750m SLI-be 1080p-be lowon 30 fps-sel elfutkároz -
marilllyo
veterán
-
Hurkaleves
őstag
vicser3 -> y510p sli -> manuálisan ultra hiper low-ra állítva minden, kikapcsolva minden -> első szobás jelenet, kint és bent is 18-20 fps. kiábrándító... főleg úgy hogy a grafikától sem ájultam el. hol a hiba?
-
amoartus
csendes tag
válasz kzolee216 #11772 üzenetére
De highon van 30 fps-ed? Az igazán papás lenne..
Ha meg csak annyi a gondod, h akad, akk a "sampon reklám" néven emlegetett rémet kapcsold ki, 1-2 dolgot vegyél mediumra, vagy a felbontást vedd kisebbre (pl. 1600x900-al v. ha muszáj, menj még lejjebb), maximalizáld az fps-t 30-ra stb.
Nézegesd meg, h az y50-70-en és a hasonló asusokon youtube-on milyen beállításokkal tolták a witcher 3-at.
És utána várom a beszámolót! Még mindig lehet, hogy meggondolom magam. -
amoartus
csendes tag
válasz Don Atosz #11770 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Kifejezetten az SLI verzió érdekelt, a single GPU-s videót már láttam. Elkeserít, hogy SLI-n is mediumon szaggat.. 2 gép között vacilláltam, de ezek után az asus g551jm lesz mégiscsak. Nagyon megtetszett az y510p, de a g551jm-en majdnem full high beállításokkal elmegy stabil 30 fps-el. -
amoartus
csendes tag
Tudom, hogy már kérdezték, de Witcher 3-at senki nem próbálta még ki? Érdekelne a tapasztalat.
-
marilllyo
veterán
válasz szabonagyur #11765 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, hogy a saját cuccai/képei stb..között ne kutassanak a szervizesek.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
félisten
válasz BlackStorm #11764 üzenetére
Ez benne van a javítási feltételekben, hogy a gépen hagyott adatokért nem vállalnak felelősséget.
-
acura13
aktív tag
válasz malisonX #11760 üzenetére
sziasztok
van egy G50-75 gépem. ami 4x!!!! járt garin a TMX nál..a hiba a következö
semmilyen , komolyabb progit(tehát nem Win Áruház 10 Mb-os programocskák) , COD, Stalker, Tomb Raider, Far Cry 4-3 stb..... nem enged installálni, se USB-röl, sem CD röl, sem online program(WoT)
kiprobáltam jogtisztát, torrenteseket is..
A szerviz válasza , a gép jó, használjak origiszoftvereket...
Mérgemben vettem egy Y50-75öt, na csodák csodája, minden progi azonnal, elsőre települ.......Mit tehetnék???????? van valakinek tippje? Fogy Védelem, végsö eetben, nem akarok honapokig pereskedni.....
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
malisonX
aktív tag
válasz BlackStorm #11759 üzenetére
Tehát akkor folyamatosan produkálta a hibát. Enyém az 5-6 óránként őrül meg, teljesen mást érzékel kb. fél percig, utána megint tökéletes. Csak félek tőle, hogyha elküldöm gariba, akkor vszeg nem fogják tapasztalni a hibát és visszaküldik javítatlanul. Winyót benne hagytad a gépben mikor beadtad, windows-al?
-
-
dzsuhasz1
csendes tag
Sziasztok!
Witcher 3-at próbálta már valaki laposán? -
malisonX
aktív tag
válasz BlackStorm #11753 üzenetére
Hello! Mi volt konkrétan a touchpadod problémája? Egyáltalán nem működött?
-
félisten
Nagyon nem mindegy a probléma típusa ezt is tegyük hozzá. Egy case csere már hosszabb lett volna.
-
bbubby00
őstag
Kezd fejlődni a TMX? Akkor lehet én is bepróbálkozom náluk
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
y510problema
csendes tag
Én médiumon játszom vele és akkor nem igen megy 70 foknál feljebb. Illetve ha highon játszom akkor az Nvidia inspectorral beállítom hogy az fps 40 legyen és úgy még játszható a játék és így az sem terheli le a videokártyákat. (tudom nem ez volt a kérdés de amíg nem jön válasz gondoltam ezzel is el lehet játszani)
-
Sheld
senior tag
-
G@ms
csendes tag
Szép jó napot lenne 1 1x kérdésem Gta 5 közbe összeomlik a rendszer azaz az Sli van hogy 5 perc van hogy félóra de összeomlik és valahol olvastam hogy ha a videokarikat visszább veszem akkor nem omlik össze csak hogy ezt miként tudnám kivitelezni meg kb mennyire kellene Y510p Sli I7 Proci és 2 darab 755m Vidi kari valaki tudna nekem segiteni ?
-
amoartus
csendes tag
Az lenne a kérdésem - még mielőtt esetleg belefutok valami rosszba -, hogy mostanság milyen a tapasztalat a lenovo szervizről az ideapad szériáknál? Sokaknál olvastam, h beküldték egy y510p-t vagy y50-et és a legjobb esetben is 2 hónap után látták újra a gépet, gyakran egyáltalán nem válaszoltak a szervizesek vagy csak hárítottak.
Szinte csak 2014-es kommenteket találok.. még mindig ilyen ktasztrófális?
Válaszotokat, tapasztalatotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
No, itt vagyok ismét. Nem akarok sokat fogalmazni, bemásolom a Win 8-as topikba írt hsz-em, hátha itt is kapok segítséget
" Sziasztok,
Következő a kérdésem: lenovo y50 70 gépre akarok windows 8.1-et telepíteni. Csináltunk két partíciót, egy 431 meg egy 500 GB-osat. Formázva lett mind a kettő,hogy lássa a Windows. Viszont indításkor kaptunk egy menüt, hogy melyik operációs rebdszert akarjuk indítani : Windws 8.1 (5. kötet), meg Windows 8.1 ( 4. kötet). Megnéztük, és arra a következtetésre jutottunk, hogy amikor a Telepítőben a frissen létrehozott partíciókat formáztuk, rátett mindkettőre 159 MB-ot, gondolom rendszerfájlokat, csak azt nem értem miért. Ezért kapunk indításkor (gondolom) menüt, pedig csak az egyikre telepítettük a Windowst. Próbáltuk Sajátgépből formázni, de megmarad az a 159 MB foglalt hely, és ugyanúgy minden indításkor ott a rendszerválasztó menü. Tudtok valami megoldást erre a problémára? köszi "
előre is köszi
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
beholder00
tag
Hali
Használt már valaki ezt a One Key Recovery-t? Nem ismerem, fent sincs a gépen ez a program, de vhol rábukkantam és mivel épp újrahúzás előtt állok lehet elején már csinálnék egy backup-ot (ha lehet) és ezen túl akkor csak ezt kéne használni ha esetleg vmi hiba lenne a rendszerben
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Épp a lenovo gépre telepítenénk Windows 8.1-et, és abba a problémába ütköztünk, hogy az elsődleges partíciót nem tudjuk két részre osztani. A kiterjesztés pont nem aktív nem tudjuk, hogy miért. A gépen FreeDOS volt eredetileg. előre is ty
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Adott egy Y500-as gép. Régen sem voltam a wifijével megelégedve, most sincs ez másképp. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol/ki csinálja a moddolt biost? Ki szeretném cserélni egy 7260-as intel kártyára, ehhez viszont moddolt bios kell! Előre is köszi!
-
y510problema
csendes tag
y510p-nél usbről telepítettem a windowst. Onnan bebootolta és feltelepítette, majd mikor újraindult a gép akkor semmit se kellett csinálni a gép a hddről bootolt be. (Meg amúgy is mielőtt az usbről bootol akkor vár egy gombnyomást, hogy tényleg telepítse e a windowst vagy sem. Tehát ha nem nyomsz semmit a hddről fogja beolvasni a dolgokat)
-
rosand86
csendes tag
Nekem úgy rémlik, hogy nem kötelező a BIOS-ban átállítanod a BOOT sorrendet, elég ha egyszer bootolsz az USB-ről, szerintem van arra kkülön menüpont a NOVO-s bekapcsoláskor.
Ha mégsem, akkor szerintem rá szokott kérdezni, USB-ről való boot előtt, hogy biztos akarom-e (és ilyenkor nyomjak pl szóközt).
Legrosszabb esetben a gép újraindulásakor amikor éppen kezd indulni(Lenovo felirat közben), kikapod a pendrive-ot. De szerintem az előzőek biztonságosabbak, és járhatóak is.
Sőt ha el is indul a telepítő, akkor is tuti van olyan opció, hogy mégsem, kikapcsolod a gépet, kiveszed a pendrivot, és akkor megint nem tud arról bootlni, megy a következő opcióra, vagyis a winyóra.[ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Egy Lenovo Y50 70 gépről lenne szó, remélem jó helyre írok. A gépen előre telepített FreeDOS van tudomásom szerint. Megkértek, hogy Win 8.1-et tegyek a gépre. Megnéztem a user guide-jában, hogy hogyan tudok belépni a BIOS-ba: kikapcsolt állapotban a Novo gombot kell megnyomni hozzá. A kérdésem a következő lenne: csak kikapcsolt állapotban lehet használni a BIOS-ba való belépséhez, vagy a POST végzése közben, illetve az operációs rendszer betöltése előtt is? Csak mert az addig OK, hogy bemegyek BIOS-ba, beállítom, hogy USB-ről induljon el, és ne HDD-ről, nyilván USB-ről betölt a telepítő, stb. csak lesz egy olyan pont, amikor újraindul a gép. Na itt kellene azt megoldani, hogy miután újraindul a gép, még azelőtt, hogy USB-ről bebootolna, beléphessek a BIOS-ba, hogy visszaűllítsam a HDD-t elsődlegesnek, mert különban megint a Windows Telepítő fogadna az elejétől. Tehát a Novo gomb csak kikapcsolt állapotban alkalmas arra, hogy belépjek a BIOS-ba, vagy a POST alatt/OS betöltése előtt is? Vagy valamelyik más billentyűvel lehet ezt megoldani (pl. DEL, F2, stb.)? előre is köszi
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Feltettem én is az új dolbyt és most nincs hangom Mit ellenőrizzek?
Annyi hogy dolby telepítőt tehát amikor setup.batal telepítünk azt nem engedte rendszergazaként illetve nem találta az elérési utat, ezért csak simán rákattoltam kétszer
most néztem, fülessel nincs[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Sheld
senior tag
válasz LallerHUN #11731 üzenetére
Én anno az alap windows drivert használtam vele, semmit sem trükköztem, és működött.
Ha ez nem segít, akkor az eszközkezelőben nyisd meg a wifi drivert, és ezt csináld meg:
Nem biztos, hogy segít, egy próbát megér!
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült megoldani az y510p-n win 8.1 64-bitet futtató wifi droppingot?
Már csináltam driver újratelepítést de nem segített... Elég bosszantó hogy csak akkor tudok gond nélkül nezetni rajta ha helyhez vagyok kötve.....
intel n-2230 wifi
-
kzolee216
senior tag
Valaki felrakta már az y510p notebookjához az unlocked bios-t (3.05)?
Érdekelne a telepítés menete. Angoltudásom annyira nem olyan jó, hogy megmerjem kockáztatni a leírást
Azért érdekelne, mert ott lehetne csökkenteni a feszültségeket, illetve elég jóféle beállításokat láttam benne. -
kzolee216
senior tag
válasz bendikeee11 #11725 üzenetére
Sorry. Nem osztottam meg
[link] -
kzolee216
senior tag
válasz bendikeee11 #11723 üzenetére
Feltöltöttem:[link]
Nekem Windows 8.1-em van, úgyhogy nem tudom, hogy megy e Windows 7-es rendszeren, de szerintem nem lesz vele probléma.
A következőket kell végrehajtanotok:
1. A régi Realtek drivert le kell törölni, ezért azt a programok telepítése és törlésénél ezt tegyétek meg.
2. Indítsátok újra a gépet.
3. Csomagoljátok ki a zip fájlt, aholis:
- raudio113w8.exe : realtek hangkártya driver
- setup.bat : dolby telepítőnek a futattója
- DolbyHomeTheater.msi: dolby telepítő, de ne ezzel telepítsétek
4. Telepítsétek fel a hangkártya drivert: raudio113w8.exe
5. Indítsátok újra a gépet.
6. Telepítsétek fel a dolby-t: setup.bat (rendszergazda jogosultsággal)
7. A programot megtaláljátok a vezérlőpultban "Dolby Home Theater" névenArra figyeljetek, hogy csak és kizárólag a zip fájlban található Realtek Driverrel lesz kompatibilis. Tehát, ha másik driverrel próbálkoztok, vagy a később lefrissítitek, akkor valszeg már nem fog megfelelően működni.
Akkor sikeres a telepítés, ha látjátok a "Grafikus ekvalizer-t".
-
bendikeee11
tag
válasz kzolee216 #11721 üzenetére
Fúha, azt nagyon megköszönném! Igen, ez a Realtek-es cucc elég gagyi...de valahogy nem hiszem el, hogy nincs lehetőség hangszínszabályzásra, egy ilyen notebook-nál....
Egyébként Win 7 64bit fut a gépen, remélem nem csak Win 8-ra van ez a Dolby-s cucc.
[ Szerkesztve ]
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
kzolee216
senior tag
válasz bendikeee11 #11719 üzenetére
Ha lesz este időm, akkor felteszem valamilyen tárhelyre a jó Realtek drivert és a dolby home theater v4.
Igaza van beholder00-nak. Valóban trükközni kell vele, de én szerencsére elmentettem a megfelelő szoftvereket hozzá
-
beholder00
tag
válasz bendikeee11 #11719 üzenetére
A dolby home theater v4 vagy dolby advanced audio v2 program is felmenne és azon szépen lehetne mindent állítani csak épp trükközni kell vele. 3 hónapja sikerült, most én is újra felraknám, de már elfelejtettem, hogy mi volt a megoldás. Egyébként elég fapados ez a Realtek driver
-
bendikeee11
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem felétek.
A mai napon vettem egy Razer Tiamat 2.2-es fejhallgatót, és valahogy nem igazán tisztán szól. Kérdésem az lenne, hogy az audio driver-be miért nincsen equalizerem? Rettenetesen idegesít, hogy SEMMIT nem tudok állítani a hangzáson....
Y510p-m van, Realtek HD Audio 6.0.1.6923
Kérlek segítsetek!
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
capulet75
addikt
válasz szabonagyur #11714 üzenetére
Nem itthon. Természetesen meg fogom nézni és ki fogom próbálni mielőtt megvenném.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
válasz capulet75 #11713 üzenetére
Nagyon nem vagy képben mit akarsz venni... itt a kolléga képei a szétszedett SLI-s verzióról: [link] ODD helyén van a 2. VGA, úgy ki lehet venni ahogy akarja.
A semmi baja akkor derül ki ha élőben látod, keress rá a típus hibákra azért mielőtt belerohansz egy ilyen üzletbe, ja és azért a gari dologgal meg óvatosan... nem a legjobb itthon.
-
capulet75
addikt
válasz szabonagyur #11712 üzenetére
Meglepődnék ha ki tudná venni az egyik VGA-t. Szimplán nem ért a gépekhez. Egyébként cca 160k és garanciális még októberig, doboza, mindene megvan, nem karcos és nincs semmi egyéb hibája. Természetesen ha ezt veszem, előtte leellenőrzöm mindezt.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz amoartus #11708 üzenetére
Ha lenne fizikailag hozzáférésem a géphez nem kellene kérdeznem. Kicsit komplikált mert nem magyar az illető és én kevéssé beszélem a nyelvét. Ezt hogy "jobb oldalon van-e hűtőrács" tuti nem tudom megkérdezni...
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Az 510p nek lenne egy i7 4700mq + 755gt-vel szerelt verziója eladó de a tulaj nem tudja megmondani hogy sli-e. A kérdésem a következő: létezi single vagy csak sli?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz Hurkaleves #11705 üzenetére
marad akkor a vinyócserés nagy sóhaj, insteni...win7 alatt az USB 3.0 képes működni? hogy valami örömöm is legyen [ :
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Hurkaleves
őstag
válasz --Disztroj-- #11704 üzenetére
igen... akkor ezek szerint van ilyen verzió is... ez szivacs
-
--Disztroj--
senior tag
válasz Hurkaleves #11703 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz --Disztroj-- #11700 üzenetére
létezik ilyen y510p amiben nincs M2 foglalat?
-
marilllyo
veterán
-
--Disztroj--
senior tag
Melyik a legjobb verziójú USB 3 driver az y510p-hez? Win7
tegnap frissítettem a legújabbra hogy, végre ténylegesen működjön az USB 3.0, de ehelyett fogta magát és nem ismerte fel a küldő vinyót. Azóta visszaraktam a régi drivert hogy legalább lássa.+ tegnap óta az USB elosztóm már nem ad elég energiát a 2 xbox controllernek a win szerint, ami elég bosszantó
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest