- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
Van egy Y50-70-em
Szeretném kicserélni a kijelzöt IPS panelesre
Van valaki aki már rendelt, és cserélt benne? Ár? tapasztalatok???Köszi
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
acura13
aktív tag
Sziasztok.
Ki tudja hogy az itthon vásárolt még garanciális Ideapad Z50-7.....laptopom(számla, stb, rendben) Bécsben javitják e gariban??????
köszi
-
acura13
aktív tag
válasz Georgie1224 #12308 üzenetére
nem cserél az Euronics mig a szerviz nem irja hogy tényleg rossz..Viszont teszprogikkal valoban nincs hiba...De 2 szervizben használat során elöjött.......
Volt egy barátom, vett egy laptopot...márkát nem irok....néha megfagott a bongészöje vagy ha pl a file kezelöt nyitottuk meg, néha 1 percig is leállt a gép..sehol nem hitték el hogy rossz....
Olyanokat mondtak hogy biztos rosszul telepitettük az Oprendszert meg hasonlok..persze 4e Ft-ért ök felrakták, ......... akkor is rossz volt..
a lényeg, a DVD meghajto gázos volt, tönkrevágott vmit az alaplapon, végül csere ota jo a gép.....Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
acura13
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #12307 üzenetére
Szia
probáltam Win7-8-8.1 et is..(többféle verziot).Ha hiszed ha nem volt hogy naponta 3x is!!!!! .mindig ugyanugy hibázik..source file hiba, CRC error, változo miket ir ki..van amikor 15%-nál leáll, van amikor 30%-ig is elmegy...
Ugyanazt a progit, ugyanarrol az adathordozorol ráteszem az Y50-esemre, gond nélkül felmegy...(megjegyzem ua. a W8.1 van azon is!!)
Még a WOT sem jo...Letölti magának a 8-9GB-ot, aztán mikor irja hogy kicsomagolás, telepités , ott is kb 40-60%nál hibát ir ki...Vannak normális legális prgramjaim, CD-n, gyári oldalrol letöltöttet, köddal, mindennel, nem müködik ill fel sem települ.Nem az a gond hogy el sem indul az install, hanem közben megáll..
Op rendszer is néha 2-3 napot jo, aztán egyszer csak kékhalál..Ezt a szervizben is eljátszotta..
Azért tippelnek alaplapra mert cseréltek HDD-t, memóriát...mi más marad?? proci vagy alaplap....
vagy mi lehet még????
van a családban 3 asztali gép 2 laptop, soha nem volt ilyen gondom, bármelyikkel probálom ki a programokat...Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
acura13
aktív tag
válasz dragoners #12305 üzenetére
szia
sajna a boltnak a Tmax az egyetlen szervize (amugy Euronics-ben vettem)..megy az ide-oda tologatás, és már k...ra unom!!!! Az a gáz hogy hiába cserélnék ki, amig a szerviz azt mondja jo( hiába két másik szerviz véleménye hogy hibás) addig ök sem cserélhetik ki!
-
acura13
aktív tag
sziasztok..
Volna egy kis problémám a Tmaxxal....
Van egy 6 honapos laptopom(Lenovo, amire nem tudok installálni..hibákkal kilép minden progiból, jogtiszta nem jogtizta mindegy) Tmax 3x visszaküldte gariba hogy nincs baj, csak használjak jogtiszta programot..
( leirtam nekik jogtisztán is kiprobálva, de ugyanazt hajtogatják...
.
Elvittem 2 másik független szervizbe tesztelni, mindkettő adott szakvéleményt hogy alaplapos v.szinü a gép, mivel HDD és RAM csere után is ugyanígy hibázik.Forglmazó széttárja a kezét mivel a szerviz szerint jo a gép....
Fogyasztovédelem lepasszolt hogy nincs jogköre,
Mit tehetnék????? 6 honapja gyakorlatilag nincs gépem, kénytelen voltam venni egy másikat.....Azon természetesen ugyanazok a progik, ugyanarrol az adathordozokról- DVS, USB, online, külsö HDD tökéletesen installálodnak....köszi ha valaki tudna tippeket adni
[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
Far Cry 4......high felbontás......
normálisan játszható, nincs akadás, erre Win8 hibaüzi..-------kevés a memoria,--------- zárjam be az alkalmazást------16GB RAM-mal !!!!!!Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
acura13
aktív tag
-
acura13
aktív tag
válasz malisonX #11760 üzenetére
sziasztok
van egy G50-75 gépem. ami 4x!!!! járt garin a TMX nál..a hiba a következö
semmilyen , komolyabb progit(tehát nem Win Áruház 10 Mb-os programocskák) , COD, Stalker, Tomb Raider, Far Cry 4-3 stb..... nem enged installálni, se USB-röl, sem CD röl, sem online program(WoT)
kiprobáltam jogtisztát, torrenteseket is..
A szerviz válasza , a gép jó, használjak origiszoftvereket...
Mérgemben vettem egy Y50-75öt, na csodák csodája, minden progi azonnal, elsőre települ.......Mit tehetnék???????? van valakinek tippje? Fogy Védelem, végsö eetben, nem akarok honapokig pereskedni.....
-
acura13
aktív tag
sziasztok..
ide irok mert nincs Z50-75 topic
van egy hetes Z50-75 laptopom....eddig egy HP Pavilion DV6-ot nyuztam, gondoltam kell egy FullHD, nagyobb vinyo, jobb proci, dual VGA..stb....űóVinyo 2 részre particionálva, win 8.1 telepit........utána win7
feltunöen lassan nyilnak meg a veblapok, de ezt betudtam a net sz@rakodásnak.....párhuzamosan a HP-t probálva másodpercekkel gyorsabbami bosszantó !!!!.: a HP-n futtatott játékok(Far Cry3, Crysys3, Arma2...) ezen EL SEM INDUL...bejön a telepitó kezdete, nem látja a videokártyát(csak a CPU-ba integráltat), vagy telepités alatt CRC hibát ir ki, holott ugyanarrol az adathordozoról, HP-ra feltelepül, fut, söt az asztali PCmen is megy!!
AMD Catalyst Center látja a dual modot, engedélyezve van, 3dMARK program is felismeri...mit ronthattam el?? winyo NTFS-re formázva.....ARMA2 pl gyári CDről lenne telepitve, kb 1/4 ig eljut majd kiirja hogy CRC hiba......FarCry3 telepités első felében pl egy Texture file CRC hibát irja ki..Ugyanerröl az USB kulcsrol pl HPra gond nélkül felmegy:-(((((((
HELP !!!!Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Keresem ThinkPad P50 M.2 tálca
- MacBook Air 2024 13" M3 8GB / 256GB SSD Silver - ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR, HIVATALOS GARANCIA!
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Lenovo Ideapad 330-15 i5/4GB/1TB HDD/GEFORCE MX110/15 FHD/win10
- Lenovo ThinkPad P16s Gen2 eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest