- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #16063 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy az gyári pasztás gép
Itt a kép az én hőfokaimról.
Játék közben és egy 2560x1080 as monitort hajt a gép.Nekem most a Spyduck féle 3. verziós PCH hűtésem van, ami csak egy borda össz vissz, de így is a pch belövi a 91,5 fokot.
Viszont a Gpu a maga 70 fokával szerintem parádés
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #15972 üzenetére
Ar/ertek aranyban nagyon rendben van a gep.
De teny hogy eleg idegesito ez a vga driver sz@rakodas, meg hogy nem mukodik a bill vilagitas es sotetben semmit nem latok a billbol, es mivel total mas a bill mint az y510p-n igy meg eleg trukkosMa beszeltem a lenovo supportal, atpasszoltak a TMX-hez.
Mondtam hogy kossz de nincs kedvem loval kartyazni.Esetleg ha kozben valaki hall vagy lat vagy talal valami megoldast ne tartsa magaba
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
marilllyo
veterán
válasz ->Raizen<- #15972 üzenetére
Egy is elég ha azzal működik.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #15930 üzenetére
Hát hidd el nekem van olyan játék ami lazán meg fogja főzni, mert jobban terhel mint az a benchmark!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #15889 üzenetére
Az biztos, hogy a CPU, VGA, extrább alaplap asztali megoldásban sem olcsó.
Viszont a webcamera, wifi adapter szinte filléres cuccok. "Hangrendszer"... a 10, de már egy 5 Wattos sztereó hangfalpár leveri a beépített 2-3 Wattos zajkeltőket. A noti kijelzője "olcsó", vacak IPS, amely még szemrontó módon villog is...
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15889 üzenetére
jaja, lassan ott tartunk, hogy a noti jobban megéri ugyanolyan (vagy hasonló) teljesítmény mellett!
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #15887 üzenetére
Nem vagyok naprakész, de gyanítom, hogy ennyiből már elég jó PC rakható össze, talán még a perifériák közül egy PWM-mentes monitor is beleférne az árába, használt alkatrészekkel meg pláne.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15836 üzenetére
az lehet, de én nem multizom egyáltalán, szigorúan offline gamer vagyok
a wifi pedig eddig okés.[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15833 üzenetére
pedig pont a tegnapi nappal szálltam fel rá!
használom, a hűtésén ha kell moddolok aztán meglátjuk.
használtan vettem, feltételezem ha nagy hibája lett volna akkor már az előző tulajnál kijött volna...
hangszórói és a hangzás rendben vannak, audio driver okés, hőmérsékletek okésak, eddig szimpi.
tudom és tisztában vagyok vele hogy a lenovo minőségibb, itt most az ár / teljesítmény mutatója miatt döntöttem mellette.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz ->Raizen<- #15507 üzenetére
A 1050 Ti is elég erős, nekem inkább azzal van bajom, hogy vékony (hűtése nem lesz jó) és full műanyag az egész gép.
-
félisten
válasz ->Raizen<- #15117 üzenetére
14-inch test candidate is outfitted with a dual-core ULV i7 CPU and a more mid-range Radeon R9 M275 GPU
Egy kalap fosVissza kell vinnem pár kazettát.
-
SATO98
csendes tag
válasz ->Raizen<- #15082 üzenetére
Abból csak a 860 asok voltak hajlamosok repedni. A 960 as frissítésnél, kijavították a legtöbb problámát. (ugyebár azt a rideg műanyagott, valamennyivel, puhább/strapabíróbra cserélték.
-
Raruh
tag
válasz ->Raizen<- #15082 üzenetére
Valószínűleg az lesz, vagy y700, mert a hasonló árkategóriájú gépek egyáltalán nem jöttek be.
Egyébként nekem egy év alatt semmi nem repedt/sérült a 960-as y50-70en, bár biztos használattól függ, pedig bolt hurcolva bőven![ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz ->Raizen<- #15074 üzenetére
Ilyenkor sírom vissza a jó kis y50-70emet is Dellből nekem most a 7566 designja tetszik a legjobban, bár nagyon túl van árazva, szerintem kirájul néz ki
-
Raruh
tag
válasz ->Raizen<- #15061 üzenetére
Nem mondta, hogy max grafikán akar játszani jelenleg a 1060-1070 is elég nagy teljesítményt tud az előd szériához képest, szóval ha tud kompromisszumokat kötni, az is elég lehet.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15017 üzenetére
igen, ez egy másik, teszt. ezzel együtt már kettőt láttam. lényeg, hogy kb. duplázódott a teljesítmény ugyanakkora tdp mellett. az elég jó..
te meg igyál meg egy sört és tegyél be egy zenét cimbora
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15015 üzenetére
aha, tök jó lenne...
csak azt nem tudtam, hogy mihez hasonlítod. ha kicsit konkrétabb vagy akkor elkerültük volna csodás hozzászólásod.
egyébként néztem teszteket már mikor kijött az 1050Ti és ott 2,5X gyorsulást hozott a 750Ti-hez képest. igaz ez csak egy teszt volt itt a ph-n. -
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #15011 üzenetére
mitől?
-
sqpp
őstag
válasz ->Raizen<- #15011 üzenetére
Akk megvárom
-
sqpp
őstag
válasz ->Raizen<- #15003 üzenetére
óóó és azt nehéz cipelni? Na nemár
-
sqpp
őstag
válasz ->Raizen<- #15001 üzenetére
Hány kiló am kb?
-
Cimbee
aktív tag
válasz ->Raizen<- #14982 üzenetére
Valamelyik nap a biosban állitgattam vmit és most azt visszaraktam disabledre és azóta jó... BUÉK
Cimbee
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14936 üzenetére
Ezeket sohasem használtam.
Az AMD is P&P.
Vulcan-nal pedig nem olyan rossz ám játékra sem.
Vannak, akik még több energiát akarnak megspórolni, a hosszú üzemidő fontos egy hordozható gépnél, ott jól jöhet az AMD Tweaker progi.
[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
-
japunk
aktív tag
válasz ->Raizen<- #14929 üzenetére
Hasznaltan vennem, 220ban. Van benne egy 256os SSD pluszban az 1 terras hdd mellett valamint bovitve lett 16 giga ramra. Kb ennyi.
The owls are not what they seem.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14919 üzenetére
Apple samsung stb telót se mertem bevállalni a tmx miatt
A Samsungnak sok szervizpontja van szerte az országban, a TMX nem lehet akadály.
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #14907 üzenetére
Kinek keménykedsz te is?
Még jó hogy tudom bizonytaní,hogy kókányolt gépet kaptam.
No ez az én ügyem.
El fogom rendezni,ennyi.
Innét meg el is mentem,pá. -
Brandynew
őstag
válasz ->Raizen<- #14916 üzenetére
Nem gondolnám, hogy valaki, aki magának vette meg a laptopot és az arról alkotott véleménye ki van téve a szubjektumának, megérzéseinek, személyes benyomásának; megbízhatóbb forrás lenne, mint egy olyan teszt, amelyeket erre alkalmas műszerekkel végeztek el.
Pl. Józsi ráteszi a kezét a billentyűzetre, azt mondja, hogy "ugyan már, nem tudjátok mit beszéltek, nem melegebb ez, mint a többi, fasza kis gép ez".
Ezzel szemben, ha valaki nem magának vette a laptopot, akkor nem érdeke, hogy áltassa magát azzal, hogy jó vétel volt a laptop és nem hiába költött rá el X ezer Ft-ot. Ő ilyenkor fogja a lézeres/infrás hőmérőjét és pontosan leméri, hogy hány fokokos a burkolat hőmérséklete. Na ez egy objektív teszt, Józsi keze nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz ->Raizen<- #14912 üzenetére
Összehasonlítottál már egy Lenovo Y50-70-et egy Dell 7559-cel? Szomorú, hogy mekkora a minőségbeli különbség a Dell javára, így nem fogják senkinek se ajánlani, hiszen az lenne a cél, hogy a vásárló a legjobb gépet vegye a pénzéért. Az Y50-70 nem a kategóriájának a legrosszabbika, de nem olyan jó benne az IPS panel, mint a 7559-ben, és a zsanérjai hajlamosak a repedésre.
Ha a gyártók tanyáznának ott, akkor valamelyik gyártó termékeit egyáltalán nem ajánlanák, most viszont teljesen vegyes az ajánlati lista. Nézd csak meg az aláírásomat.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14907 üzenetére
Mar en is nagyon varom, de nekem azon fog mulni hogy lenovo vagy asus hogy melyiknek lesz brutal a hutese.
Megint 3 evre tervezek lapost venni es nem akarok ugy jarni mint ezzel az y510p szeriaval.Kzolee216:
Ajanlottak teged itt a forumban ezert irtam is neked privatot ezzel az y510p melegedessel kapcsolatban de meg sajna nem valaszoltal
Nincs valami leiras valahol?
Sosem csinaltam meg ilyet, fogalmam sincs melyik ertekeket kell allitani es mennyireHozzaszolasokban sem talaltam meg a megoldast sajna.
Lacmaster:
Hol vettel hozza rendes billt?
Fel akarom rakni en is elado sorba a gepem de a lanyom a jobb nyil bal oldalat eltorte, igy az en billem sem hibatlan.[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #14891 üzenetére
Szia,vegyél vissza magadból szépöcsém!
Egyértelműen látszik hogy egy babrált gépet kaptam,szerintem azt a csatlakozót már megerőszakolták előttem!
Meg megírtam nekik is,fényképekkel+programokkal is igazolom hogy volt használva a gép!
Új gépben nincsen egy nap üzemidő ám!
Egyébként rendőrségi ügy lesz belőle,ennyi.
Azonkívül hogy én nem fogom visszarakni a csatlakozót sem.
Úgyhogy megszopta a bolt. -
félisten
válasz ->Raizen<- #14891 üzenetére
Na azért a dugást nem lehet annyira elkúrni
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14861 üzenetére
Mai arakhoz merten szerintem is jo ha azt nezzuk hogy asus.
Na ugyan ezt kene hoznia a lenovonak csak minimum 100k val olcsobban.Nem vagyok asus parti abszolut de ha januarig nem bujik elo a lenovo akkor erosen megfontolom.
Egyszeruen nem tudok mar jatszani az y510p-n es nem azert mert keves a vas hanem megfol az agya### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14858 üzenetére
Ipontynál is rákerestem, de itt nincs win10, keresem még hol láttam a win10 es verziókat.
De ha ezekből indulunk ki akkoris a lenovonak jóval kevesebbnek kéne lenni.Egyébként ezeknek az asusoknak milyen a hűtése?
Mert nagyon vásárlás előtt állok, de csak olyan lapost veszek aminek brutál hűtése vanközben van:
[link]1070 el ssd nélkül:
[link]itt meg a teljes szűrés:
[link]csak azt nem értem mi ez az M a végükök, 10 es szériából nincs olyan hogy M. szerinted?
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14847 üzenetére
1060 al mar kaphatok asus laposok es meglepoen nem durva az aruk.
470 a 15 col es 440 a 17 col.
Mindez i7 el 8gb ram ssd plussz winyo es eredeti win10 el!
Szoval mindenkeppen dragabbak lesznek de szerintem max ilyen 50k val.
Az asus laposok nagyjabol mindig egy 100 assal dragabbak mint ugyan az a tudasu lenovo en ebbol kovetkeztetem a 350-370k-s arat.Annyit meg realisnak is tartanek egy olyan minosegu cuccert mint az y700 as sorozat.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14802 üzenetére
Semmi jo erv nincs egy noti mellett.
Bocsi, de akkor mit keresel itt?
ha van kocsi ugyan ugy mobil a pc is ahogy egy noti is
Ha van kocsid, attól még kicsit nehezen fogod útközben is használni a PC-t, vagy egy kávézó asztalára felpakolva (ahol már Asus ROG G551JW-t is láttam a Macbookok között ) dolgozni a termetes szünetmentes táp, vagy a táphosszabbító kábel mellett.
Akinek munkagép is a mobil állomás, és nemcsak videojátékokra használja (luxus is lenne, no meg arra a konzolt is feltalálták már), az nem fogja magát helyhez láncolni, valamint hatékonyan dokumentumokat gépelni, kezelni csak megfelelő géppel lehet.
Eleg mobil nekem a csucs telom
Örülök neki. Számomra elég okos Ő is, a lényeg, hogy elsődlegesen telefonálni lehessen rajta, ne vírusirtással és fingóprogramok kiszűrésével teljen a drága időm.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14796 üzenetére
Asztalinál meg folyton megy a cserebere legózás, kevesen használják ugyanazt a PC konfigot évekig, ráadásul elmozdítani is nehéz.
-
Raruh
tag
válasz ->Raizen<- #14796 üzenetére
Fél évente pasztázást még soha nem hallottam, inkább évente, és félévente portalanítás. Bár szerintem az is elég évente. (Az y510nek még mégsűrűbben kell)
Azt a véleményt viszont osztom, hogy multimédiára bőven elég lett volna az y700 vagy y50-70 is. Az anyaghasználat hasonló, csak nincs túlextrázva..
Bár ha szervízbe viszed ezt a gépet, szerintem tutira darabjaira kapják, mert nem láttak még ilyet :ő
Mit gondoltok, mennyi mehetett el belőle MO-n? Pláne, hogy csak rendelésre kapni.
Készült egyáltalán magyar bill kiosztással, vagy csak eu?Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14793 üzenetére
ha nem játszik minek egyáltalán ez a gép? ...
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #14789 üzenetére
Szia,és miért szar a hűtése?
Mondjuk multimédiára hsználom,nem játszok vele.
Meg hosszú évekig szeretném használni. -
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14751 üzenetére
A razer blade se egy vastag darab, sot meg szerintem vekonyabb is es belepasziroztak egy 1070 et.
Mondjuk teny hogy hutes teren fogalmam sincs mit produkalDe az y700 hutese jol sikerult ahogy olvastam itt a forumon, es elvileg a pascal szeria kevesebbet eszik ergo kisebb hotermelesnek is kene lenni nem?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
abteam2008
tag
válasz ->Raizen<- #14623 üzenetére
Oké. Nálam a váltás nem játszik, meg, hát nem is egy árkategória, amit te mondasz. Azt hittem, létezik erre valami megoldás ennél a notinál. Egyébként még az R7-tel is 720p, mediumon hozza a 40-60 fps-t. Az R9-cel meglenne a stabil 60 is szerintem.
Xbox Series X
-
félisten
-
félisten
válasz ->Raizen<- #14602 üzenetére
Amd-set csak annál ajánlanék akinek rosszat akarok
Mi értettük elsőre hogy mennyi a kerete.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz ->Raizen<- #14600 üzenetére
180-ból jól vesz inteles Y700-at?
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14519 üzenetére
Az Y700 is masszív, de nehéz ahhoz képest, hogy vékony. Vastagabb házban még jobb hűtést alakíthattak volna ki. Évek óta nem foglalkozok PC-vel, egy laptop bárhol bevethető, a PC-t meg fejleszteni "kell" egy idő után és helyhez köti az embert.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14516 üzenetére
Ja, egy ODD-mentes gyöngyszem (ODD még járt az Y50-70 mellé).
Számomra tökéletes konzumer kategóriás gép lett volna egy beépített DVD-meghajtóval és 4 db USB-csatival, vissza is ríttam a Z585-öt.
-
PAtr0n
addikt
válasz ->Raizen<- #14516 üzenetére
Nekem ez a teszt volt a mérvadó a választásban. Nem volt kérdés, hogy az Y700 mellett teszem le a voksom.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14440 üzenetére
tartok tőle hogy igen... pedig ha tudnák tartani a 300k körüli árat egy gtx1060-al... hmm.. áhh esélytelen.
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14317 üzenetére
ÁÁÁ mit beszélsz nincs is infláció és Mari néni is már 300K-t keres a sarki boltba pénztárosként, + 300K közelében van az átlag fizetés is 7-8%-os reálbér emelkedés van.
Na jó ez volt a napi vicc jelentés a KSH soraiból![ Szerkesztve ]
-
Tibe
aktív tag
válasz ->Raizen<- #14317 üzenetére
Én már elmentem ha csak szakaszosan is. De érdekes itt kint Ausztriában még nem találkoztam a hirdetésekben ezekkel a notikkal.
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14314 üzenetére
Sajnos a hazai jegybank mindent elkövet, hogy teljesen szar legyen a forint mindenhez képest...
-
lovas001
aktív tag
válasz ->Raizen<- #14306 üzenetére
Én furmarkal teszteltem miután visszakaptam az Y 700 at és valóba újrapasztázás után 94 ről leesett a hőmérséklet 74 re. (csak procit kellet pasztázni)
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Myair
tag
válasz ->Raizen<- #14306 üzenetére
-
glspeter1
őstag
válasz ->Raizen<- #14236 üzenetére
Kinek mi. Nekem pont, hogy bejön.
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14223 üzenetére
nemsokat dob valóban, de rosszabb nem lesz tőle.
hát el kell döntenie, hogy akar-e ventis padot vagy csak simát. -
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14221 üzenetére
számít azért az! ha másnem hűti a nagy fémkasznit, ami meg hűti a benti levegőt.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14105 üzenetére
tudom, hogy alulról szív és nem is a kijelzőt "féltem" én hogy megsül, egyszerűen ha nyitva van akkor a billentyűzet felől is tud disszipálni. ártani semminek nem fog az biztos.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #14091 üzenetére
a "lehajt" lépést kihagynám még akkor is ha külső perifériákkal használod, hisz a billentyűzet felől is ad le hőt a ráhajtott kijelzővel ez a tényező rosszabb lenne.
juve600: sajnos csak az Y700-nál jöttek rá arra, hogy a melegedő komponenseket (cpu+gpu) a numerikus bill. alá tegyék az alaplapon. nem értem, hogy egy játékos gépnél eddig hogyan sikerült mindezt a másik oldalra telepíteni, pont a wasd alá... pff...
mindezt és a műanyag zsanér repedést leszámítva (ami semmit nem befolyásol és alul/hátul van) ezen a használt piaci áron jelen esetben a legjobb vétel! ilyen teljesítményt, ennyiért nem kap az ember. -
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14098 üzenetére
Van abban még más "bugzás" is dögivel.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14093 üzenetére
A Lost Alpha laggolni fog azon is.
-
juve600
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14091 üzenetére
Hát max 3szr összecsukom évente
Mindig nagyon vigyázok a cuccaimra -
juve600
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14089 üzenetére
Hát játéknál pont a WSAD van rendesen használva
-
juve600
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14083 üzenetére
max 180-200k a keretem
-
juve600
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14076 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14072 üzenetére
+1
(#14073) Furkoo
Jaj, Aloha... egy HP gép kapcsán borzongtam bele, de mindegy.
A ThinkPad-eket például a Smartservice nagyon jól szervizeli, jó szívvel tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz ->Raizen<- #14072 üzenetére
Csak az ideapadokat tolta a Telemax, a thinkpadokat pl. az Aloha javította meg még mások akik azért jóval igényesebbek....
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Sárpac
nagyúr
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14007 üzenetére
Piszkálgatni kell a beállításokat, mert fura dolgokat tud produkálni.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #14003 üzenetére
Már megvolt a SeregA-Lus-féle verzióval, az viszonylag stabilan ment, de előbb az alapot próbáld ki, hátha nem lesz vele gondod, nekem azzal volt.
Nem zabálja annyira a VGA-t (HD felbontáson ugyanúgy szaladt Intel Graphics HD 4000-el), csak optimalizálási gondjai vannak.
A napfényt például érdemes lebutítani a beállításokban. Párszor kivághat, ekkor érdemes statikus megvilágításra vagy DX...-ra átállítani, ami a legmegfelelőbb lesz.
-
félisten
válasz ->Raizen<- #13995 üzenetére
Most komolyan egy 780=960, és ez alatt nincs is értelme játszani vele 3G Vram alatt? Kamu tábla.
-
Sárpac
nagyúr
Bétát le lehet vadászni valahonnan?
-
Dhampir
félisten
Nem játszok ilyen játékkal, de R9 M385X-el mi a helyzet?
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #13992 üzenetére
kár, hogy a géped nekünk nem mérvadó...
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13989 üzenetére
Mindig mindennek lesz utódja, legalábbis egy darabig. Én nem várok rá, nekem ez a Carrizzo biztosította teljesítmény is bőven megfelel, ráadásul 6 hónap után már szükségem volt gépre.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13987 üzenetére
Remélem jó darabig nem lesz még gond az Y700-ammal.
Ilyen kijelzővel és hanggal ennyi pénzért nem találnék jobb új gépet.
Eddig a Lenovo törődött leginkább az AMD konfigurációt keresők igényeivel.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13979 üzenetére
Lóvé nekem is kéne, de ha lóvé van, akkor gép nincsen.
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #13981 üzenetére
Igen a gtx960m olyan 180K-220K-ra fog beállni és tartani fogja 1 évig biztos mivel először a fullos és a belépők jönnek a középmezőny mindig fél évet csúszik.
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #13979 üzenetére
Szerintem a g751 már nem fog lejjebb esni, ha kijönnek kb. még egy év múlva az új top vga-sok azok tuti 600K felett lesznek kezdetben. Szal időtálló most a 350E körüli árral.
-
Draken
őstag
válasz ->Raizen<- #13976 üzenetére
Mi a baj a g751-el? mennyiért számolsz be egy vadi újat,amit még meg sem vettem a csereigazolásommal?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz ->Raizen<- #13968 üzenetére
Amennyire remegtem az y50-70-ért anno.... most meg le lett fokozva kb. torrentezős laptopra. Már mindent a PS4-en játszom. Úgyhogy szerintem idén sem újítok.
-
marilllyo
veterán
válasz ->Raizen<- #13962 üzenetére
Nekem ez már kicsit ilyen búcsúsnak tűnik. Főleg a billentyűzet. Mint valami ringlispíl.
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13710 üzenetére
A torzító hangszórót más Asus noti esetében is olvastam.
(#13709) Furkoo
Köszi, hogy megírtad.
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13702 üzenetére
Egy 350-400 ezres gépnek (de még egy 250 ezresnek se) "ne legyen" már hibája.
Gyártáskor nem tesztelik le?
Ami feltűnő még, hogy rengeteg a pixelhibás IPS-panel.
-
Sárpac
nagyúr
válasz ->Raizen<- #13695 üzenetére
Fél áron ugyan olyan gyors gépet lehet venni a piacon akkor ennek mi értelme? G-sync meg már alap a mai 400K+s gépeknél ennél az is kimaradt nálam ez a gép kieső.
-
Hurkaleves
őstag
kicsit túlárazott, egyébként tetszik! a lenovo mostanában jó dizájnt készít.
az RGB billentyű nélkül is ellennék... a mechanikussága viszont jó lehet![ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez nem teszt. Szerintem még a kezükben sem volt.
-
kzolee216
senior tag
válasz ->Raizen<- #13652 üzenetére
Ja, lesz par honap, amire osszeall minden.
-
karesz13
csendes tag
-
karesz13
csendes tag
válasz ->Raizen<- #13638 üzenetére
Köszönöm a gyors és szakszeű választ.Akkor y700.Minden esetre nem gondoltam volna,hogy egy i5-ös fog ajánlani valaki.De azt hiszem itt olvastam,hogy az is rendesen dolgozik a 960M -el
Ja de gondolom a 960-as 4Gb re gondolsz.....[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
válasz ->Raizen<- #13557 üzenetére
Az új és a használt árak összehasonlítása megint csak egy fölösleges dolog.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
pokers
senior tag
válasz ->Raizen<- #13548 üzenetére
Hát ez tényleg rágógumi.
Értelme nincs összehasonlítani a két lapost, még ha mindkettő "gamer" is.
Az egyik belépőszintű, a másik meg a high-end, ami az áraikban is megmutatkozik. -
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13548 üzenetére
Tetszettek a Stalker Benchmark eredményei.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ->Raizen<- #13522 üzenetére
nemvágod az eGPU-t?
nem a kis vacakba tenném hanem külön viskó lenne neki külső táppal, csak ott kommunikálna a géppel és lecsatolható lenne! -
L4mie
veterán
válasz ->Raizen<- #13488 üzenetére
oké 980 nagyon brutál kártya, bár az ára is....
mindenesetre gratula a géphez :3 /már ha megvan már. /Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13481 üzenetére
Én is a részletes beállítási lehetőségeket kedvelem az AMD-ben, habár néha sok bába közt elvész a gyermek.
Teljesítményben szolidabb, inkább ár-érték arányban lehet célszerű választás, de manapság nem sok különbség van a "másik oldallal" szemben.
Viszont az Y700-nál az AMD-s verzió kijelzője nem azzal az undok fóliával van leragasztva, hanem alapból matt, ez is egy jó pontot ér mellette.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz ->Raizen<- #13479 üzenetére
970M ennyivel keményebb mint a 960M ?
Kb hány %?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #13481 üzenetére
A fixdirect szervíz meg csak jobb mint a lenovóé.
Ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Lenovo ThinkPad P15s Gen1 notebook (i7-10610U, 16GB, 512GB, EN, W11)
- Apple MacBook Air 13" (2015) 4/256GB Jótállással!
- Dell Latitude E5510 Intel i5 M560 2.67GHz 128 GB SSD
- AKCIÓ%%HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ(8Tx2,5GHz)8 GB RAM/256GB M.2 SSD/K3100M 4GB VGA/17,3" FullHD/GARI!
- AKCIÓ%% Dell Latitude 5300 notebook - I5-8265U (8Tx1,8GHz) 8GB DDR4/256GB M.2 SSD/13,3" FullHD/GARI!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest