- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Köszi szépen, de en is azt hittem és ugye a lenovo forumon is olvastam, hogy másnak is ez a W10 alatt a gondja és csak különböző drivereket meg firmwareket linkelgettek a feltételezem lenovo-s topic gazdák, sem nekik sem nekem nem sikerült láttatni benne a sim-et csak a modem látszik és mint írtam állandóan sim-et akar ami benne figyel és jó is. Pont eut csinálja régebbi usb stickkel is hogy látja a cuccot, de a benne lévő sim-et már nem és kéri hogy helyezzem be. Ebből is látszik nem a modemmel van a bibi hanem W10 alatt nincsen támogatása rendes.Erre keresek megoldást, lehetőleg beépíthető verziót.
-
Sir Gunar
aktív tag
Köszi szépen, de ezen már túl vagyok és vmi módon w10 alatt szeretném használni, ha kell másik modemmel akár. Persze a Lenovo ebben is megnehezítette a dolgot, mert ebben a csatoló felület nem sima mini PCIe hanem annak a B verziója az M2-es és olyant szerezni tesztre is szinte lehetetlen.Azért is tettem itt fel a kérdést, hátha vkinek már sikerült munkára bírnia W10 alatt ilyenben egy gsm modemet.
Az említett forumban olvastam, hogy sem az ericsson sem a Lenovo nem adott ki hozzá eddig olyan drivert vagy firmware-t amivel dolgozik W10 alatt és nem is ígérik, ellenben ott mindenféle tanáccsal ellátták a felhasználókat, hogyan lehetne beüzemelni, sajna egyik sem vált be. Pedig azért 250e volt ez a kütyü újkorában, ergo nem egy alsókategóriás modell.
Amúgy meg Te visszatérnél W10-ről W8-ra? -
Sir Gunar
aktív tag
Udv mindenkinek!
Beszereztem egy miix2 11.6-ot és nagyon nem akarja látni a sim-kártyát W10 alatt pedig már a legutolsó firmware van az ericsson-on ami benne van, a modult azt látja csak azt írja helyezzen be sim kártyát. (többel is próbáltam)
Semmi driver eddig nem oldotta meg sajna és sehol nem találtam rá megoldást eddig.
Lehet már volt itt róla szó, ennyi hsz között nem leltem rá.
Ha tud vki erre megoldást kérem ossza meg újra, ne kelljen külső eszközt használjak hozzá, ha már egyszer bele is van építve a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest