- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
CHIPman #2603 üzenetére
nem jellemző linux-oknál, hogy csak úgy win-hez hasonlóan feltennél valamilyen drivert plusszba
ha alapból nem támogat valamit a kernel, akkor legtöbbször szívás szokott lenniÉn pedig arra nem gondoltam, hogy itt ilyen elvakult fanatikusokat találok.
mondjuk első körben jó lenne, ha nem általánosítanál
én pedig nem tudom megszokni ezt a teljesen logikátlan elrendezést
be lehet állítani olyanra is, hogy pont olyan legyen, mint egy valódi bill.
az is szokatlan?hogy vagyok annyira primitív, hogy nem tudom eldönteni, hogy nekem mikor melyik jobb, amikor az architekrúra elvileg lehetővé tenné, hogy válasszak a kettő között
kínai tabok nagy része tudja ezt
olyat kell akkor venni -
zoltan6
addikt
válasz
CHIPman #2603 üzenetére
eszembe nem jutna felrakni a normális windows-os tabletre a hulladék androidot,ebben a topikban szerintem rossz helyen kopogtatsz,mert akinek ilyen tabletje van,az azért van mert jobban kedveli a windows rendszert a maga stabil rendszerével,teljes értékű böngészési élménnyel (flash,java,html5,silverlight) nem egy lebutított facebookozásra való androiddal,meg fingós,macskasimogató appokkal.
Androidos telóm van,(mert olcsón hozzájutottam) de nagyon rühellem azt a rendszert -
nbware
senior tag
válasz
CHIPman #2598 üzenetére
eleve hülye volt a kérdés, elvégre ebben az eszközben nem mobil hardver van, hanem rendes pcre való, így ha kicsit is utána olvastál volna a google alatt, akkor tudnád, hogy ez alá nem tudsz szaros androidot feltenni, max emulálni virtualboxal egy külön intel procira írt androidot, amivel megint csak nem tudsz kezdeni semmit!!!
Ez nem olyat tablet, mint a többi ócskavasos samsung és társa, hanem rendes pcként használható átalakított tablet ami más
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Óra topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest