Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
cherockee #2467 üzenetére
Hmm jó ez a cucc, így is ki lehet akkor nyerni a driver file-jait az n200-hoz való file-ból
Köszi, berakjuk linkbe is azért Virtual Floppy -
Laca0
addikt
válasz
cherockee #2438 üzenetére
Azt hiszem, eszembe jutott, mi volt a probléma! Időközben átállítottam AHCI-re a winyót, és így nem látja a R&R! Vissza kell állítani a biosban IDE módra, és úgy megcsinálni a helyreállítást. Amikor az befejeződött, akkor újrainduláskor át kell állítani megint AHCI-re. Már ha eredetileg is abban volt mentve... amit nem hiszek, úgyhogy jobb, ha IDE-n hagyod.
-
Laca0
addikt
válasz
cherockee #2431 üzenetére
Nekem is kellett már teljes visszaállítást csinálnom, és nekem sem látta a mentéseket. Viszont van ott valami kézi megadási lehetőség is, és úgy ki lehet választani egy könyvtárstruktúrából a megfelelő mentést. Így már sikerült helyreállítani.
Nekem ez nem gyári partició, mert op.rendszer nélkül vettem a gépet. Azt hittem, hogy csak azért nem látja. Ezek szerint a gyári alap mentéssel is így van... -
csokolade
tag
válasz
cherockee #2431 üzenetére
úgy látom ebből telefonos segítség lesz
mármint a lenovo supporttal
(én amikor a backupot készítettem, felhívták a figyelmem, hogy csak 1 teljes backupot csinálhatok, mert a program csak 1-et enged, és még külön mentsem le az SWTOOLS könyvtárat a driverek miatt. nos többet nem is csináltam, igaz meg sem próbálkoztam többet csinálni, amit meg csináltam, még nem használtam visszatöltésre) -
csokolade
tag
válasz
cherockee #2429 üzenetére
- én teljes újratelepítést csináltam, mindent felülírtam anno.
- én úgy tudom nem ellenőriz semmit, amit kaptam xp-s recovery cd-t, az még asszem serial numbert se kért, de hogy aktiválni nem kellett az biztos. az új winyón meg egyébként is csak 1 partició van, a szerviz particiót nem is gondoltam helyreállítani.
(én nem tudom, valójában hogy működik ez a service partició, de a sejtésem szerint azon van letárolva a telepített op rendszer valami saját image-ben, és a lenovo gombbal tul. képpen a service partición levő progit indítod el, ami szépen újraépíti a maradék particióra a rendszert. szerintem) -
csokolade
tag
válasz
cherockee #2427 üzenetére
tehát amikor indításnál nyomod a lenovo gombot, és belépsz a recovery programba, akkor nem tudja visszaállítani az eredeti rendszert? valami felülírhatta?
nekem már volt olyan, hogy a rendszert letörölte valaki, ill. úgy beletörölt, hogy nem indult el, és a "gombbal" minden visszaállt a szűz rendszerre. (mintha akkor kapcs volna be először)
ja azt a vista recovery lemezeket én félreraktam, soha nem próbáltam az új winyóra feltelepíteni... miért, annak sanyi??? -
csokolade
tag
válasz
cherockee #2425 üzenetére
sztem le kellene mindent mentened, újraindításkor nyomni a lenovo gombot, újratelepíteni a gyári xp-t a recovery programmal, majd csinálni egy backup-ot a recovery programmal (az 1. lemez cd, mert boot, a többi akár dvd) és így megvan a gyári xp-d. én így raktam félre a vistát, és cseréltem hdd-t.
szerk: linuxot nem vágom
-
Herbali
tag
válasz
cherockee #190 üzenetére
Szia Cherockee
Melyik változatot vetted? A Celeronosat vagy a Pentiommal szereltet?
Nekem elsősorban munkára kellene. De érdekelne az is, hogy mennyire alkalmas ez játékra? Próbáltál már rajta valamilyen játékot?
Én sulinetben gondolkodom, de ilyen árban nem találtam olyat amiben 8 cellás akksi lenne és nem Celeronos. Ja és 512 Mb memória is feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged