- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
hudyfiu #3049 üzenetére
Utólag is bocsi tényleg nem néztem utána az árnak, csak írtam hogy én mennyiért vettem, nem gondoltam hogy ennyire jutányosan jutottam hozzá. Amúgy nem rontani akartam az üzletet, ha ez az aprók között lett volna, akkor nem írok be ilyesmit.
Amúgy n200 nemtudom, hogy ez pont a B8G verzió-e, de ebben is t7100 és 2 giga ram van. Igaz a leírásban nincs n-es wifi, de ahány cég annyiféle leírással találkoztam már.Az N-es wifi-t meg sajna még nem volt alkalmam kipróbálni, se otthon se a környezetemben nincs N-es router, de hamarosan tervezem egy új router beszerzését.
Mégegyszer elnézést, nem rossz szándék vezérelt.
Hopp közbe megtaláltam B8G sztem ezaz, tényleg jócskán fennvan az ára.
-
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2556 üzenetére
nos, akkor unnepelyes keretek kozott kijelenthetem, hogy mind az intel 3945abg, mind a d-link di-524 megfelelo minosegu termek..
probalgattam a csatornak valtogatasat, de nem igazan tapasztaltam elterest koztuk, aztan vegul megallapodtam a 13 -ason.
elkezdtem ismet mericskelni, es eszembe jutott, hogy a maccel az agyban teszteltem, ott tolt 12,5mbpst..nosza, behuppantam ezzel is az agyba, s lass csodat: fenysebesseg.
eleg kicsi a szoba, franc se gondolta volna, hogy a ketyere helye/antenna allasa ennyit befolyasol.
szoval az agybol mar hasitott, de az asztalnal akartam hogy menjen emberi sebesseggel.
kalibraltam egy nagyot az antennan, s most 12-19,5mbps kozott mozog a sebesseg.szal user error volt a ludas reszemrol..
de mar megy
-
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2559 üzenetére
eddig ket csatornat probaltam \6 es 9 talan\, otthon vegig zongorazom majd oket.
van, de ha az egyik helyen 12,5mbps megy akkor a masikon nem indokolt a 7mbps azert mert a kozelben van meg 1-2 masik halozat.olvasgattam a forumot amit linkeltel, ott meg szoba kerul a wmm, de ha jol latom az di-624 -ben van csak, 524 -ben nem, uh az is kilove..
-
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2558 üzenetére
"Just ran the speed test on my e1505 w/intelpro 3945 and got 5.26Mbps, I pay for a max of 7Mbps, so it's a little low but since it's a cable connection that usually happens during business hours. I'm using a linksys WRT54GS with WPA and wireless G only."
elvileg a WRT54G az egyik legjobb soho wifi router.
no most a sracnal vagy a vonala tud 5.26mbps -t (ugye nalunk se mindig 8mbps a max 8mbps net) vagy ha megy neki a 7mbps voonali szinten, akkor vehetek akarmilyen routert..az intel 3945 nem fog tobbet kisajtolni magabol. -
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2552 üzenetére
no de ha kovetkezetes vagy, akkor nem jelentheted ki azt, hogy a router a hibas, hiszen ugyanabban a kornyezetben az atheros 12,5mbps -t (1600KB) tud.
kolcsonkertem kollegam acer notijat \nem tudom milyen wifi van benne\, azzal meg megnezem, meg ramerek egy masik routerrel is, de nem varok tole nagy csodat.. -
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2550 üzenetére
nekem 3945..akkor lehet itt van elasva a nyul.
nekem ezzel G-n 650-700KB.
a tavolsag majdnem minuszos..a router max 1m -re van a notitol..
a particio toredezettsege alatt ha a vinyot erted akkor kizartnak tartom, hogy az problemat okozna..sata a vinyo \frissen formazott ntfs, illetve ext3 particio\ es kabellel/localba masolgatasnal csak ugy ropulnek a MB -ok.. -
annulus
aktív tag
válasz
hudyfiu #2545 üzenetére
hogymi? mennyit?
g -> elmeleti max 54mbps
atlag elerheto kb ~20mbps
forrasmint irtam:
mac -> 12,5mbps
n200 -> 7mbpstehat itt gyakorlatilag nincs akadalya a 12,5mbpsnek, intel wifivel viszont valahogy "nem jon at". nekem nem 54mbps kell, hanem legalabb/pont annyi mint ami a mac@atheros parositassal megy.
az mar csak hab a tortan, hogy a net maga 20mbps..ami hat mindket ertektol eleg tavol van
-
turbolali
csendes tag
válasz
hudyfiu #2061 üzenetére
A masinám (B8G) 2x1GB DDR2-800 memóriamodullal (amit változatlanul 667-nek kezel) tesztekben nem gyorsult jelentősen.
3DMark03-ban változatlanul 1670 pont környékén dolgozik, és az everest értékek sem nőttek negyon. Everest 4.20.1270Beta verziót használok és íme az eredmények:
-olvasás: 5360
-írás: 3612
-másolás: 3945
-késleltetés: 85.4Játékokat nem próbáltam mostanában, így nem tudok erről nyilatkozni.
-
Laca0
addikt
válasz
hudyfiu #1993 üzenetére
Konkrétan Lenovo-nál nem tudom, de meg kell nézni a gépkönyvét. Alaplap leírásokban van egy olyan rész, ahol a mem.modulok telepítési variációit tárgyalja. Itt szoktak kitérni a dual módra is.
Egyébként meg ha azt tapasztaltad, hogy megy dual-ban, akkor a saját szemednek csak jobban elhiszed tán, mint a leírásnak...
Jelentős mértékű sebesség-növekedést mértél, tehát dual-ban ment. -
Laca0
addikt
válasz
hudyfiu #1991 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az újabb memória-vezérlők tudják kezelni a különböző méretű és tipusú ramokat is dualban. Régebben nem lehetett, csak párban, lehetőleg gyárilag összetesztelt modulokat alkalmazni.
A múltkor összeraktam egy AMD-s gépet (AM2), ami egy 256-os és egy 512-es modullal kapásból dual-ban indult.
A biztonság kedvéért ráeresztettem egy memetesztet pár órára, de semmilyen hiba nem jelentkezett. -
Kephamos
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged