- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokolade
tag
válasz
Infernohun #2793 üzenetére
-
turbolali
csendes tag
válasz
Infernohun #2780 üzenetére
Szia! Ne ThinkVantage-ot keress, hanem Lenovo Care a dolog neve. Az előző is elvben ugyanaz, de az csak Thinkpad-eken van, a mi gépeinken az utóbbi a neve. Start menüben keresd, és ebben találod a System Update-et is! Egyébként nem rossz kis gép, csak tényleg nem játékra való...
Lajos
-
htmtimcsi
tag
válasz
Infernohun #2790 üzenetére
megnéztem most már én is(nekem nem volt fent a dxdiag ugyhogy szereznem kellet).
és nekem sincs, ugyhogy nem ez lehet a gond(vagy mégis). megnéztem nekem 2007.12.19 edikei a driver. 6.14.0010.4906os. -
htmtimcsi
tag
válasz
Infernohun #2788 üzenetére
az 1eshez:
ha totalcommandered van akkor gépeld be hogy dxdiag.
ez a program a windows rész lett mára. amugy a "c:/windows/system32/dxdiag.exe". -
htmtimcsi
tag
válasz
Infernohun #2785 üzenetére
én régebben swat4-et toltam az n200as-omon(celeron1.7+1gigram x3100), természetesen nem full-ban,de élvezetesen vitte. mindenkit letudtam lőni
nem szagattott közbe és nem ugrott el a célkereszt. némely játéknél előfordulhat D3D probléma a megjelenítésben a hardveres TTL támagotás hiánya miatt meg egyebek miatt,de eddig összesen egy játék nem futott(nekem), illetve futott csak kegyetlenül befagyott(újindult) az a hard truck 2 volt.
amugy ez(eket) találtam:
tip:
1.
szóval indits el a dxdiag-ot és kapcsolj be mindent a display résznél.
2.
update your graphics driver and directx
3
próbálj meg vistat használni játékra(úgyemlékszem egyeseknek ez bejött)
4
használj: Lineage 2, please use version 0.9.49 or 0.9.50 (nem ismerem a játékot ugyhogy nemtom miféle verziókban létezik, gondolom olyan, mint a wow hogy összevissza updateli magát)ja mod:
ez a hiba még ati-s kártyáknál is szokot lenni. valahol olvastam hogy csak az nvidia...(na mindegy) -
nortol
senior tag
válasz
Infernohun #2782 üzenetére
neked csak azt tudom mondani, hogy játékra egyáltalán nem kellett volna venned laptopot. innentől kezdve mit mondhatnék? vagy ha játékra akarsz laptopot, akkor keresstél volna a 200.000 és afeletti kategóriában :-) pl ott vannak a dell xps kategóriájú laptopjai ...
-
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2780 üzenetére
Start menü - Minden program - ThinkVantage - System update.
Sajnos most el kell mennem, remélem, más jön, s tud segíteni. -
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2778 üzenetére
Ja oké, bocs. A ThinkVantage programok közt kell lennie.
BIOS-t és Embedded Controllert inkább ne frissíts most!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2776 üzenetére
Hát azt nem tudhatom, hova mentetted le.
Nincs az Asztalon vagy a Dokumentumok közt véletlen? Vagy a C:\Downloads-ban?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2774 üzenetére
System update most innen leszedhető. (Régebbi verzió, de ez is jó.)
Sajna most pont nem megy az IBM/Lenovo oldalról közvetlenül semmilyen driver letöltés, biztos valami karbantartás van.A WoW biztos, hogy fut rajta, valamelyik topiklakó írta.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2772 üzenetére
Akkor induljunk el a zongorától. A System update progit töltsd le, indítsd el, ez megkeresi neked az összes drivert a netről és letölti, amiket bejelölsz. (A System update-hez 2.0 keretrendszer kell.)
Apropó: a Win XP-d teljesen up to date? Mindent frissítettél rajta?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Infernohun #2770 üzenetére
Szerintem a driver-frissítés jót fog tenni neki: itt válaszd ki az oprendszert, azt hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest