Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mckangi #8064 üzenetére
Ezt az akkuidős kérdést el kéne már felejteni, mert nagyon nem mérvadó!
Mindenkinek más "állapotban" van az aksija, így lehet, hogy míg pl. nálam egy 7-es Antutu teszt leszív mondjuk 10%-ot, másnál lehet csak 5%-ot.
Azonkívül mit csináltál a 2 óra SOT alatt? A sima netezés nem meríti annyira az aksit, mint mondjuk egy izmosabb játék, ezért teljesen lényegtelen másnak mennyi a SOT-ja mert biztos nem ugyanazokat a dolgokat csinálja, és nem annyi ideig, mint Te.
-
Ájvé
veterán
válasz
mckangi #8064 üzenetére
Nálam nincs gond, nem látok különbséget 5.8-hoz képest. Első telepítés után az alkalmazás csomag telepítő hibával vagy mivel kidobott mikor alkalmazás engedélyeket akartam megnézni, de újra feltettem és már jó. Nagyon jó az ujjlenyomat feloldás, nagyon gyors és sose téveszt (aztán remélem nem csak bárkinek az érintésre nyit
). Másik hogy pattern nyitásnál elég lassú valamiért, ez furcsa. Egyébként nagyon jó, nem tudok rosszat mondani róla, akku időben sem látok különbséget az előző 5.8-hoz képest.
-
válasz
mckangi #8048 üzenetére
Szinte mind1 melyiket rakod fel a lényeg, hogy a platform ARM64 legyen az Android meg 8.1. (Én a nanot raktam fel, de a Stock is jó, az több mindent tartalmaz. )
Ja és INNEN töltöttem le.Engem ma többször is hívtak, mindig tudtam rá válaszolni. Javaslom tedd fel újra Ezen az oldalon leírtak szerint. (Az fontos, hogy TWRP 3.2.1.0 kell hozzá)
Ja és még 1 plusz pont: AEX-nél a Bluetooth-os kihangosítóval néha nem ment a telefon, a RR-nél ma 4 emberrel beszéltem a kocsi kihangosítóján keresztül, és állítólag mindenki szépen hallott (+ én is őket)
-
fehermokus
aktív tag
válasz
mckangi #7412 üzenetére
Mikor a rom-ot telepíted, akkor tedd fel a camera api2-t, enélkül nem fog menni. Ha ezt nem tetted meg, akkor futtasd újra a telepítőt dirty módban és pipáld be telepítéskor. Utána értelemszerűen el kell neki indulnia. Aurel írta, hogy 6-os droidon nem megy minden funkció, de lehet használni.
-
mckangi
senior tag
válasz
mckangi #7322 üzenetére
Bocsi de lejárt a szerkesztési idő!
Cuoco92 féle 3.0.2-es twrp-vel lefagyott Aureel v18-as romja a telepítés megkezdése előtt.A next gombra semmi reakció.Most újramerjem indítani,vagy sem?
Na meg volt a hot restart is (bekapcs 5 mp),a gyári rom legalább elindult.Most akkor pont a 3.0.2-es twrp nem jó Aureel romjához? A 3.1.1.0-ást pont ezért nem mertem felrakni.
-
Ájvé
veterán
válasz
mckangi #7216 üzenetére
Ez valami árpilisi ROM.
Közben megjött a telo, valami tákolt ROM van rajta, de nem tudom milyen. Feltöltöm aztán ha a gépem is akarja akkor megy rá az Aurel szerintem (talán ez a legstabilabb ROM). RR-el esetleg tapasztalat? Abból van valami stabil Nougat ROM. -
fehermokus
aktív tag
válasz
mckangi #7107 üzenetére
Többnyire nem a púpos képernyő középpel van baj, hanem a képernyő beragasztásával. Nyomásra a széleken belapul a kijelző a puha ragasztó miatt - zsebben, vagy ahol tartva van - és ezt nem minden esetben tudja lekövetni az üvegfólia. A másik mikor a "jól" megterhelt akksi elkezdi nyomni a kijelzőt és olyan lesz, mint egy hordó. Erre már semmilyen üveget nem lehet rakni, legfeljebb 5 percig.
-
Racecam
nagyúr
válasz
mckangi #6678 üzenetére
Értem, Te tudod...
De az biztos, hogy az általad itt olvasottakat érdemes azért egy erős szűrőn keresztül olvasni, mert jelentős többségük "user error". Az is biztos, hogy a custom ROM-ok jelentősen többet tudnak, mint a gyáriak, legtöbb esetben nagyságrendekkel meghaladják azt.
De ahogy kezdtem: Te tudod.
-
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #6675 üzenetére
Szia!
A 026S az utolsó gyári ROM, de a 23S jobb volt. Egyébként nem tudok megoldást én se a problémára egyelőre. Igazából ez a 026S se rossz, de a 23S jobb volt akksiban, meg stabilabbnak érződött. Egyébként én így is elégedett vagyok, az akkuidő kielégítő, melóban is bír 2 napot, legutóbb a Balcsira töltő nélkül navigáltam, 3 óra kijelzőidő mellett merült 50%-ra. Ez szerintem nem rossz.
-
Racecam
nagyúr
válasz
mckangi #6675 üzenetére
Nem tudom, mi az az ok amiért a gyári ROM-ot használod még mindig, de így külső hívásblokkolót kell használnod, ha a privát/ismeretlen számokról jön hívás és azokat akarod elutasítani. Szerintem egyébként a custom ROM-okban sincs ez másképpen. Vagy valamilyen más híváskezelő, vagy kifejezetten hívásblokkoló alkalmazást kell letöltened. Szerintem.
-
-
ZolySoft
csendes tag
válasz
mckangi #6028 üzenetére
Nekem is ezek mind engedélyezve vannak. Octi kolléga szerint a 23s rom a bűnös
(#6015). Nekem is az van fenn v14.1 aurel rommal, továbbá szintén volt
olyan fórumtárs, akinél szintén nem működött. A többieknél meg általában igen,
viszont azoknál nem tudom milyen rom van fenn. Úgy hogy most patt helyzet van,
ha lesz időm feldobok egy RR-t vagy LineAge-t, oszt meglátom. -
ZolySoft
csendes tag
válasz
mckangi #6025 üzenetére
Újraindítás után, GPS nélkül fogalma sincs hol vagyok, ezért feljön egy "A folytatáshoz engedélyezze eszközén a tartózkodási hely észlelését a Google helyszolgáltatásának használatával" szöveg a google maps-on. Ha OK-ot nyomok azonnal bekapcsolja a GPS-t. Ha mégse, akkor nem szól semmit, de fogalma sincs hol vagyok. Persze a helymeghatározás korrektül be van állítva, csak energiatakarékos GPS nélküli módban, wifi és mobilnet cellainformáció alapján. Ha már 1x talált pozíciót GPS-el, akkor azt a legutóbbi állapotot mutatja szürke pöttyel, ezért is látom, hogy nem az aktuális, mert akkor az kék pötty lenne és mutatná az irányt is kékkel.
-
kszthly
senior tag
válasz
mckangi #5602 üzenetére
Itt a gyári recovery.
-
kormi0312
senior tag
-
kszthly
senior tag
válasz
mckangi #5456 üzenetére
Az XDA tele van vele. Már legalább 5 féle 7.1.2-est próbáltam. Egyik jobb mint a másik. Jelenleg a Resurrection Remix-et használom, de van bőven választék.
-
Dawee
tag
válasz
mckangi #5038 üzenetére
Nekem rossz az olvasó, több órányi kalibrálás után sikerült működésre bírni, ami elég bizonytalan, hol tökéletesen megy, hol kinlódni kell vele. Többnyire mélyalvas után lesz bolond. Felraktam a smart bankot, működik abban is, de ugyanúgy, ha hülye akkor ott is sokat kell próbálkozni, ha jó akkor azonnal megvan.
-
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #4976 üzenetére
Szia!
Valamiért nem működik ez a fordítósdi, egyszerűen hiába tappolok, nem tudok kijelölni szöveget. Ha a megosztásra megyek, akkor egy képfájlt oszt meg. Az előző ROM-nál még működött így, most már emlékszem. Igaz azóta leszedtem a google translate-et és most tettem vissza, de de bekapcsoltam a tap to translate-et. Nem tom mi lehet.
A másik menüben amit mutattál, ott nem jelenik meg semmi. Pontosabban maga a menü se jelenik meg. -
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #4974 üzenetére
Szia!
Manuálisan kerestem és úgy dobta fel.
nyáron nekem is ez volt, hogy már mindenki dícsérte az akkori friss ROM-ot nekem meg 2 héttel később adta ki a frissítést.
Sajna az említett menükben nekem nem jelent meg tegnap semmi. Ha lesz egy kis időm újra megnézem ma. Ez a google fordítós dolog jó ötlet! -
Rozmika
tag
válasz
mckangi #4060 üzenetére
Tedd fel a simple system monitor progit, azzal meg tudod nézni, hogy mi a ludas. (Active system processes fül) Nálam nagyritkán beragad a com.google.android.gms.persistent process. A neten amit olvastam az azért lehet, mert valamilyen agent, szerviz vagy mittomén szeretne nagyon valamit csinálni, de nem tud. Engedélyezni kellene talán valamit, vagy tiltani? Én úgy veszem észre, hogy kicsit melegszik a telefon. Ekkor gyorsan restart és újra jó lesz. Lehet nálad valami gyárilag rajthagyott tyúklábas szeretne hazatelefonálni
Majd kipróbálom az új Aureel ROM-ot hátha abban javult.
-
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #3777 üzenetére
Szia!
nincs fenn. Kell hozzá root? Nincs kedvem vesződni vele, egyszer ráment egy fél napom és sehogy se tudtam twrp-t adb-zni a telóra (win8.1 rlz
)
Azóta meg nem is érdekel, használom, tetszik és kész. Ez az első idegesítő funkciója a telónak.Mondjuk eddig se volt morelocale2-m. Ez a szótár, illetve automatikus helyesírás-ellenőrzés nem volt korábban, valaminek a frissítése csinálta.
Annyi a fejlemény, hogy töröltem a switkey adatait és most is van ez a szótár, de most valamiért magyar nyelvű szavak (is) vannak benne.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
mckangi #2657 üzenetére
Azért az autós példád baromira sántít. Jelentősen több mérést befolyásoló tényező van egy autó folyasztásánál, mint egy hálózati ámra dugott töltőnél, ami egy mobiltelefont tölt. Remélem azért te is érzed. Attól, hogy nálad ez a tapasztalat, még nem lesz egyetemes igazság, ha ez mérésekkel és többszöri teszttel kimutatható lesz, akkor elhiszem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mckangi #2609 üzenetére
Lesz, már csinálja a LeEco, de hogy mikor, azt nem tudom. Nem kell félni a LeEco támogatásától, a jobbak közé tartoznak.
A fejlesztői verzióban rengeteg az újítás. Az ujjlenyomat érzékelővel tudsz majd görgetni le-fel, jobbra-balra, lesz app drawer a launcher-ben, meg még a fene tudja mennyi minden. -
JóképűIdegen
tag
válasz
mckangi #2195 üzenetére
Meg most nezegetem friss az elmeny:
phone managerben vannak ujdonsagok, pl battery assistenat-nel van egy smart mode es ultra mode ami eddig nem volt,
az adaptive brightnesst ami mostmar auto brightness neven fut lehet alkalmazasokhoz kulon hangolni, es a csuszka mozog is amint valtoztatja a fenyet,
v19s-hez kepest ismet kevesebb ram hasznalat,
a 3 also gomb hosszu lenyomasahoz szep animalt menun keresztul lehet alkalmazasokat rendelni, le is lehet tiltani oket bar ez lehet volt eddig is
megjelent egy reset and transfer ful amiben oszerinte at lehet kuldeni valamit mas androidos telefonra (ezt most nem tudom megnezni)
sok uj nyelv persze magyar nincs es usa is a regiok kozott, kb eddig jutottam el.P.S.Tan az ujlenyomat is javult
-
tibcsi0407
félisten
Természetesen nem örökre búcsúzom a márkától. Lesz itthon egy X500 is, ha esetleg a fordításon pofozni kell, akkor tudjam tesztelni.
A LeTV.RE-n sem mondok le az admin posztról, mert legyen már ott egy admin, aki beszél is angolul.
Azért választottam a Zuk-ot, mert most nem bánom, ha egy kicsit kisebb a telefon (5"), valamint iszonyatos mennyiségű ROM található rá a nyílt forráskód miatt, így egy picit kiélem ezt a fajta perverziómat.(egyébként beadtunk egy peticiót a LeEco-nak is ezzel kapcsolatban, hogy ideje lenne felnőtt módjára viselkedni és kiadni legalább a Qualcomm telefonokhoz a forrást. Azt a választ kaptuk, hogy komolyan megfontolják)
A Cool 1 lett volna a kiszemelt eredetileg, de még egy nyamvadt TWRP sincs rá, mert nem lehet feloldani a bootloader-t. A Le 2S is izomhardver lett volna a pletykák szerint, erre abba is Helio X25 lesz, meg a mosolygós kamera miatt elment a kedvem tőle.
A Le Max 2 lenne számomra tökéletes, ha 5,5" körül lenne a mérete. Ki tudja, lehet a Zuk nem fog bejönni, akkor még is veszek egy Le Max-ot.
A LeEco imádatom ennyi miatt biztos nem szűnik meg. Továbbra is az összes hír alatt össze fogok veszni mindenkivel, aki gúnyolja a márkát. -
NÓPARA
aktív tag
-
mckangi
senior tag
Bocsi, de mivel lejárt a hozzászólási idő, folytatom az észrevételeimet.
A gyárilag vásárolt 14s (gyári) romban a záróképernyőn legfelül scrollozik betett 2 simkártya esetén a simkártyák nevei,hálózatai.
Vegyük például az én telefonomat:
Elsődleges sim: Vodafon
Másodlagos sim : TelenorA 14s alatt : Vodafon 4G - Telenor 2G
A 15s alatt: Vodafon 4G - Telenor 3G
A 16s alatt: Vodafon 4G - Telenor 3GEzáltal aki 14-ről váltott 15-re annak érhető, hogy 2 sim esetén hamarabb merült a telefon,a magasabb frekvencia miatt.
A 15 alatt viszont sok embernek ledobta a 3G-t ( nem 2G-re ) , hanem inaktívra.
A 16 alatt már nem tesz ilyet, nincs térerő csökkenés és jelentős fogyasztás, csak az elsődleges simmel teszi ugyanezt. Sőt még jobban kibabrál a talajjal.
Hiába tudok netezni a másodlagos simmel,ha az elsődleges simem nem tudnak elérni....Az elsődleges 1.slot sim a fő beszélgetési kártyám( szerintem mindenkinek).
Azzal nem leszek kisegítve, hogyha nem veszem észre, hogy a kölök, vagy a nejem nem tud elérni közvetlen hívással, hanem majd a 2-ik simem elolvasom a helyi hírekben, interneten.Aki találkozott már ezzel a 16s-es problémával, azt kérem, hogy jelezze a LeEco felé, mivel nekem nagyon gyér az angol tudásom!
Ui: mondjuk azt sem értem, hogy hogyan oldották még azt a kis húzottszeműek , hogy nagysebességű hálózat elérhető legyen egyszer mind a 2 simen.
Ha az elsődleges kártyát ráállítom 3g/4g-re akkor a 2 sim automatikusan csak a 2g-t kellene elérnie mivel csak egy nagy sávszélességű "modem" van a telefonban.Hasonlóan pld az Asus dual aktív sim eléréséhez hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest