Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szandi92
csendes újonc
válasz
Gabi 8906 #8259 üzenetére
Ezek szerint már van fent twrp akkor gyerekjáték lesz.
Miui 9 van nekem az üzemidőből és stabilitásból sokkal jobb mint az oreora épülő romok.
Pár posztal feljebb be van linkelve. Igaz "csak" 7.1 re épül.
-Menete körülbelül letöltöd és flash. Főleg ha otg keresztül pendriveról lenne a flash.
-Ha nem akkor ha jól emlékszem data, chase, dalvik, rendszer letörölni.
usbvel csatlakoztatni számítógépre, rendszert felmásolni a data partícióra majd flash. Végén rendszer újraindítás előtt dalvik, gyorsítótár és data törlés -
Szandi92
csendes újonc
válasz
Szandi92 #8211 üzenetére
Android 8.1 ről hogy tudok vissza térni 7.1 re vagy aurel romjára? mert ezek telepítése után egy fekete képernyő fogad közepén reset phone de nem történik semmi miui 9.5.2 nél (android 7.1) vagy aurel romnál csak újraindul és ugyanúgy a fekete képernyő, reset phone feliratú virtuális gomb
-
Szandi92
csendes újonc
Én felraktam.
Nekem az "eredeti" rr nagyon merül. 8 óra alatt 20 %. Egy nap alatt ha nem is használom több mint fele lemegy az akunak. Előtti aurel volt fent azzal egy éjszakai alvás alatt 1 % ment le.
Full tiszta telepítés volt. És mégis........ Többször is.
Dirty installáció volt most erre a másik romra. Remélem jó lesz. -
Szandi92
csendes újonc
Nekem olyan kérdésem van hogy most látom hogy 2 topic van az RR 8.1.0 verzióhoz.
Nekem ez a verzió van fent utoljára 2018 03 20 frissült.
RESURRECTION REMIX OREO X2 GOT RESURRECTED
[link]Ez a másik RR 8.1,0 topik ami most április végén frissült.
Resurrection Remix Oreo ezzel a névvel.
[link]X2 GOT RESURRECTED a 2 rom közt a különbség.
Mind a 2 egy "termék" ? Nem akarom teljesen újra tenni a rendszert. Nagyon sok egyedi beállítást alkalmaztam már.
Köszönöm a választ. -
-
Szandi92
csendes újonc
A network részhez kell root.
Lenne egy kérdés.
RR6 (8.1) többen írták milyen jó már aksi időben is.
Nálam pl egy rettenet.
Lefekvés előtt feltöltöttem maxra. Gps, mobilnet, wifi, ram ürítés, és egy újraindítás is volt hogy megnézzem mennyit merül készenlétben este reggelig. Nem ment semmi a háttérben stb.
Reggel 64 % volt este 100 ról. 16 perc képernyő idő volt benne szinte minimum fénnyel.
több mint 25 % csökkent az aksi % 9 óra tétlen módban.
Valakinek ötlet mi lehet a probléma? Mi állítsak esetleg?
Valami fix rá? -
Szandi92
csendes újonc
https://pcforum.hu/hirek/20425/kamuznak-a-biztonsagi-frissitesekrol-az-android-telefonok-gyartoi
Ezt a cikket is érdemes elolvasni. Pont erről a jelenségről ír.
Az értékelések nem minden esetben mérvadóak! Bár fontos visszajelzés afelől hogy milyen az app.
De érdemes olvasni milyen értékelések születek az app alatt. Miért adtak 1 csillagot és miért 5 csillagot.
Sok 5 csillagos értékelés azért született alatta mert az app azt mutatta hogy sok biztonsági frissítést integráltak a gyártók!
Sok 1 csillagos azért született mert vagy csak egy fehér képernyő fogadta őket vagy sok biztonsági frissítés nem volt fent a program szerint.Pl az Oneplus 3 készüléken android 8.0 van december óta, nem 8.1 mint az AEX es RR
és ezt a képet kaptuk.Az viszont valószínű hogy a 8.1 androidban még biztonsági rést nem találtak és ezért nem jelzi a program.
A 8.1 decemberben jelent meg, és a Oneplus 3 készüléken a 2017 decemberi javítás van még android 8.0 val.
Gondolom új verzió megjelenésénél már alapból benne van az összes eddigi javítás alapból ezért nem listázza.
De ez csak egy feltevés! -
Szandi92
csendes újonc
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene.
Az miért van hogy bár 2018 április 5. biztonsági frissítés van az aurelv18.1 romban , de azt jelzi a SnoopSnitch program hogy lényegében csak 2016 év végéig van benne a biztonsági frissítés.
Nem rég olvastam egy cikket hogy rengeteg mobil gyártó nem is rakja bele a frissítésekbe a friss biztonsági csomagot hanem egyszerűen csak a csomag "dátumát"írja át.
Így nem kell bajlódni a biztonsági frissítés integrálásával , így gyorsabban ki tudja adni. De így becsapja a felhasználóit.
Itt is ez áll a háttérben?????????
Komolyan enm akarok vádaskodni, csak érdekelne.Eléggé lehangoló amit mutat az alkalmazás!
Gondolkodtam hogy AEX vagy RR alapú android 8.1 raknék fel.
Szerintetek melyik jobb?
Számomra
-bugok minimális jelenléte vagy teljesen bug menten rendszer
-jó lenne az OTA frissítés, de nem kötelező
-és a kikapcsolt kijelző alatti minimális akku merülés lenne a fontos.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest