Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolySoft
csendes tag
Sziasztok!
Ezeket a linkeket megnézve, lehet, hogy nekem is ez a problémám?
Most jutottam hozzá egy LeEco Max 2 telefonhoz és a v13.1-es rom van rajta.
Nem kapok a hálózaton keresztül cellainformációkat, így a telefon nem tud
pozíciót fogni, ami egy csomó programnak pedig kellene a helyzetmeghatározáshoz.Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
fehermokus
aktív tag
Akkor megpróbálhatnád azt a másik modemet . Az oldal tetején a sárga ablakra kattintasz és tölti is le. TWRP alól fel is rakhatod. Utána vagy 2x újraindul a teló, de ez normális.
Ha van IMEI számod, akkor a telónak kell működnie. Az imeit az imei sv-ből generálja le a készülék. Ha az imei sv ki lenne törölve, akkor imei számod sem lenne. Valahol máshol lesz a kutya elásva. -
fehermokus
aktív tag
(Olyan, mintha nem jó driverek lennének a romban a telefonodhoz. Meg kellene próbálnod egy másik modemet is feltelepíteni. Pl. MODEM_CN_23S_V.00033.ZIP-et.)
Az egyik hozzászólásodban mégis csak azt látom, hogy a teszt menübe beléptél. Ha nem is a *#*#4636#*#* kóddal, hanem Aureeel Rendszer Ellenőrzése menüponttal. Itt ha a Rádio beállításánál bármit változtatsz, letilt a telefon. - feltéve, hogy x829-esed van, mert ezt még eddig nem sikerült megtudnom.
Erre pedig jónak kellene lennie annak a megoldásnak, amit tibcsi0407 és Aureeel javasoltak. -
Sumptuous
senior tag
Szia!
Az Adb, Fastboot drivereket rakd fel a gépre, aztán a telefont indítsd el fastboot módban (kikapcs+hang le), A telepítés végeztével a felugró terminálba vidd be ezt a két parancsot:
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2Ha mindkettő sikeres, akkor jöhet a reboot:
fastboot reboot
Értelemszerűen az új sor, az entert jelent. Sok sikert!
Ez törli az összes SIM 1 és SIM 2 modem beállításait, és visszaállít mindent a gyári alapértékre.
Ha nem megy, akkor sajnos nem szoftveres hiba lesz. -
Totatti(Hun)
tag
-
fehermokus
aktív tag
Kezdjük az elején. Mihez nyúltál hozzá a telefonon? Csak rom-oltad semmi más, vagy azért lesz itt más is? Ha nem nyúltál bele az állítgatós részbe *#*#4636#*#* (teszt mód), akkor lehet hardver hiba is, de szerintem 95%, hogy nem az. Ha belenyúltál, akkor tibcsi0407 módszerét javaslom: #4671
Mondjuk kárt akkor sem tesz, ha mégse nyúltál bele, viszont egy próbát megér...
-
AizawaKouta
tag
Beállitások-Dual sim és mobilhálózatok-adatkapcsolatnál a kivánt simet kiválasztani, majd preferált hálózattipus 2G only. Ha ott megtalálta akkor vissza 3G-re. A hálózatot annál állitja át amelyikre az adatkapcsolat volt állitva. Igy ha mind2 simnél váltani kell, akkor adatkapcsolat simet is át kell állitani, mégha csak hivásra is használja az ember. Hátha igy sikerül.
-
AizawaKouta
tag
Valószinűleg nem az a hiba oka. Nekem is Tinydeales után lett aruel v13.1. IMEI SV 00, de van hálózat. Nekem a voda térerővel volt gond, de Preferált Hálózattipust 2G onlyra véve megoldódott, most maxon van (nem használok mobilnetet, 4G routerem van). 3G-n rossz volt a térerőm. Gyárin erősebb volt a 3G térerő az igaz. 4G meg a B20 hiánya miatt nem játszik.
-
kolak73
kezdő
Nekem jól működik a 13 as, de itt a link a 14-es hez
https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-small-eui-5-9-aurel-battery-t3524531
nekem most jön le, szépen lassan
a Facebook csoportba már az első napon meg lett osztva
https://www.facebook.com/groups/336949836703189/
-
Rozmika
tag
A régi romoknál mintha gyorsabban elromlott volna az ujjlenyomat olvasó (de ez nem bizonyított). Ha ez nem győzött meg, akkor a biztonsági frissítések elavultak, nem teljesen magyar, tartalmazhat "ajándékot", több hiba és optimalizáció is van már az új romokban, nem frissül, rosszabb akkuidő, kínai stuffok.... meg még vagy egy csomó érvet fel lehetne sorolni ami a csere mellett szól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest