Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kadzsor
csendes tag
Nekem is fent volt a 13-as droid, de nem kedvelte a banki alkalmazás, hiába próbálkoztam nem tudtam működésre bírni. Határozottan gyorsabban ment vele a teló, de inkább visszatettem rá a 11-est.
-
grow76
csendes tag
Nos felment rá a 13.-as android.
Aztán összehasonlítottam egy 2021-es S. a32-vel antutun.
Azon is 13.-as fut.
S melyik a jobb? -
grow76
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem lehet bekapcsolni a telefont, csak az EUI felirat színátmenete megy folyamatosan. Próbálkozik, melegszik. (Újraindításkor be lehet tölteni a rendszermenüket.)
Nincs feltörve, eredeti 6-os androiddal megy évek óta, mióta megvan.
Hogyan lehet szóra bírni? -
Kadzsor
csendes tag
válasz
Matesoma #9420 üzenetére
Én annó ezen videó alapján tudtam megcsinálni a telefon feltörését.
https://www.youtube.com/watch?v=_D3d8YyaVX4&t=190sItt találsz custom rom-ot, én a LegionOS-t javaslom, Android 11-es. Van Android 12-es rom is, de az nálam valamiért nagyon nyögvenyelősen futott.
https://forum.xda-developers.com/f/leeco-le-max-2-roms-kernels-recoveries-other.5378/ -
Matesoma
csendes tag
Üdv!
Van itt valaki Békés megyéből, aki ért a készülék android frissítéséhez? -
Szelac
újonc
Sziasztok.Talàlkoztatok màr olyan hibàval hogy telenornál nincs tèrerő de mobilnet van.Hàlózat beàllìtàs nem javìt a helyzeten ,hàlòzat típus sem segìt, ès rom vàltàs sem.Gyàri rom sem.Màsik telòba àtrakva a simkàrtya tökèletesen megy.Ha T mobilos kàrtya megy be akkor maxon van a tèrerő ès tudok telefonàlni.Ha másik telenoros kàrtya megy be akkor sem megy.Ha valaki tud valami jò ötletet szìvesrn fogadom!🙂
-
Fezoka
tag
Sziasztok!
Újra használnám a készüléket (most kaptam vissza) melyik ROM ajánlott hozzá a mostaniak közül, Revenge OS volt (van) rajta. -
Lazy
csendes tag
Lehet rendelni aliról, én is most vettem egyett, 2 hét alatt megjött.
-
Magiboy
tag
Sziasztok nincs valakinek el fekvőbe egy ki jelzője?
-
szitaati
aktív tag
Figyi, én több, mint 4 éve nyúzom, ezalatt volt egy kijelzőcsere (én magam, 4700 Ft...) és még mindig egy kielégítő telefon. 4 év után pár hete vettem csak észre, hogy gyengül az akksi, szóval sztem még 1-2 évig velem marad. Valószínű más is szereti ennyire, szóval örüljünk az új ROM-oknak
-
válasz
szitaati #9413 üzenetére
Lassuláson sokszor egy factory reset segít, de akkor már érdemes lehet inkább új ROM -ot telepíteni factory reset helyett.
Amúgy számomra megdöbbentő, hogy még mindig supportálják ezt a telefont, a Redmi Note 8 Pro -ra nemrég jött ki az Android 10-es MIUI, erre a telefonra meg már Android 11 is van
-
szitaati
aktív tag
Nekem is RevengeOS van, de még egy korai 9-es alapú. Utána ahogy követtem itt a fórumot állandóan csak az ment, hogy ez meg az nem működik az újabb verzióin, úgyhogy maradtam ennél.
De arról lemaradtam, hogy 10-es Revege is vanKöszi!
Magiboy: Neked is köszi.
Mostanában picit lassulgat a teló, lehet frissíteni kellene.
Amúgy 9-ről érdemes 10-re váltani (gyorsabb, szebb-jobb, van vmi jó funkció, vagy felesleges erőltetni?) -
szitaati
aktív tag
Használ itt valaki valami 10-es Androidos ROM-ot ehhez a telóhoz (ami nem bugos, nem fagy, stb, tehát a mindennapokban is jó)?
-
Biqci
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
Én nem tudom semmihez se kötni. Sokszor esett koppant ütődött, de nem konkrétan 1 eséstől ment el. Nekem is csak egyszer nem volt már a régi, most meg már olyan semmilyen
.
Mindenképpen írok ide ha megcsinálom, de nekem bizonyos (nagyon precíz) szögbe tartva semmi gond vele. így gyanakszom hogy nem kell cserélni semmit, csak valami elmozdult, eltört a fókusz állító és fixáló részén. -
ssgk
aktív tag
ÁÁá. Ezt max megpróbálom megjavítani amikor lesz egy kiszemelt másik teló. Ha összejön marad, ha nem csere. De addig megvagyok vele. eddig se nagyon használtam.
(Nem új dolog az ilyen javítás, rengeteg dolgot szedtem szét raktam össze, csak itt nagyon nagy a panel törés aránya, néztem videókat minden 3. összetöri a panelt. Nem otthoni szervizre lettek megcsinálva) -
Biqci
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
Na 3-4 éves használat után most úgy döntött végleg feladja a fő kamera fókusz.
Mintha állandóan fókuszálni akarna és vibrál az egész... -
Lazy
csendes tag
Újból felraktam a Revenge os2, most felgyorsult a fotózása, nem tudom mi volt a hiba, de most megjavult és a rendszer is gyorsabb lett.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
dilajoska1 #9394 üzenetére
Amivel hibátlan, s nekem működik az a:
open_gapps-arm64-10.0-nano-20200322.zip 180.6 MB
https://sourceforge.net/projects/opengapps/files/arm64/20200322/ -
Bajgunar
senior tag
Full format. Újra fel Os 3.0, arra arm64 gapps 0322-es nano (~178Mb)! És működik!!!
DE ha az ajánlott gapps 9.0 signed -2019-es mittomelyiket rakom fel, NEM megy!
Vagy a full 570Mb-os gapps valamit, akkor meg a pixel kaksizik be, s áll le minden home gomb nyomásra.
Nah mire kifejtettem, ~5 os + gapps telepítgetés kellett.
De h mi köze gapps-nak, ahhoz, hogy időkép, gps lokáció megy e vagy nem?
Fingom sincs.
Az a vicc, h enyémen előző Os volt felrakva, az ajánlott gapps-al. Dirty frissítéssel tettem legújabb Os-t. És működik.
Asszonynak csak az új Os-t raktam, a már meglévől "ajánlott" gapps-al. Amivel NEM működött!
Na leszedegettem most 4-5 gapps-t, mire a 0322-ei arm64 nano-val életrekelt!
Vicc.... Ennyit szopni vele. -
Bajgunar
senior tag
Gps data location működik.
Nem értem.
Chrome-ba benyomom idokep.hu, találja ki hol vagyok... Nekem bejön. Rákérdez engedélyezem e helylekérdezést. Benyomom ok. Kiírja.
Asszonyén benyomom. Nem történik semmi. Rá sem kérdez, hogy engedélyezem e idokep.hu szamara, hogy hozzáférjen.
Csak a "kérem várjon" ablak...
Vicc.
Mi a fasz baja van??? Semmit nem állítottam el.... -
válasz
Bajgunar #9390 üzenetére
Sajnos a Te problémáidra nem tudok megoldást, egyrészt, mert már nincs meg a Max 2-esem, így nem tudok tesztelni, másrészt a legtöbb "probléma", amit írsz nekem sose jött elő a Revenge OS vagy MIUI 11 ROM-okkal.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a 11.0.6-os MIUI 11 port a legjobb ROM erre a telefonra, de neked azzal is voltak problémáid, így sajnos nem tudok okosat mondani.
-
Bajgunar
senior tag
Nincs rá pénzem... (Jo, vehetnék, lenne, van, DE nem teszem, nem adok ki ~100k-et, hasonló tudású, sebességű telóra, sőt 2 is kéne).
Megoldás érdekelne, vagy a miértje... Miért nem megy? Vagy ha van megoldás, hogy meg tudjam oldani... Mert nem jövök rá.
Vicces a kép, tetszik nekem is, értékelem a poént.
Csak ebben meg az a vicc, hogy ennyire low hülye nem vagyok. S nem, nem a "jobb felső sarokba kattintok"... Hanem az, hogy egyszerűen NEM csinálok vele semmit, alapjáraton szar. S nem értem, nem jövök rá, miért!???
Nem elállítom, nem elmókolom. Hanem csak úgy... NEM megy! ?
Fennt volt os2, ment. Felraktam magamnak is os3, megy. Felraktam asszonynak, erre nem megy!!!! Nekem már fennt volt os3, moat csak frissítettem, mert jött ki márciusi biztonságival, meg egy két javítás. Asszonynak szűzen lepucolt telóra raktam legfrissebbet. Erre nem megy!
Kikurt rejtély!!! Anomália! Fekete lyuk! Passz.
Egyszerűen ennyi. Nem megy rajta!!!
Odaadhatnám neked is. Nyomogathatnád. Nem indulna el! Nem jönne be időkép helyzete!
Lehet ha újraraknám, s semmi más csak gapps meg időkép, s elsőre minden előtt elindítanám, lehet bejönne. De ne kurjon már fel, hogy most fél napig telepítgessem, állítgassam, stb...
Vicc....
Miért nem lehet ezt egy két kattintással, parancssorral helyretenni?
Terminálban mókoljak valamit? Vagy mi?
Áhh.... Ennyit szarakodni vele.
Szép, jó, tetszett anno mikor megvettem (~3 éve), volt energiám mókolni vele, stb.
De azthiszem büdös életbe többet nem szopok ilyen custom telókkal, se romokkal.
Áhh. -
Bajgunar
senior tag
Lehet. Sőt nem is tagadom.
De ezt már nagyon unom... Ennyit szopni egy faszom telóval... Most menjek csak azért át, másik városba, hogy hátha észhez tér? S lekéri a helyadatokat?
Vagy tegyem megint újra? Fasznak van kedve fél napokat pöcsölni az állítgatás, telepítgetéssel. Vagy mi a pöcs? Jah de! Basszam bele a kútba. Kb. Másra nem jó.
Vicc........ Hogy nem megy semmi egyből, patentul, hiba nélkül. -
Bajgunar
senior tag
Asszonynak is RevengeOs 2 volt. De már lassú, haldoklott, mittom...
Feltettem neki is a 3.0-at!
Király, tök jó. DE!
Az időkép alkalmazás be van akadva Budapestre!!!
És még egyszer sem használta, vagy kérte le a helyadatokat! Hiába engedélyezem akárhogy le-fel telepítem, ki-bekapcsolom, gyorsítótárat ürítek, stb...
Nem látja hol van!
What the fuck?????
Unom már....
Esküszöm, Aureel rom-on minden patent volt. Azóta nincs egy jó rendszer sem. Telók is mind más más. Ugyanaz, csak övé rózsaszín, de mégse... Enyémen nem megy csőkamera, övén megy. Most ezen rommal megy telekom root nélkül is. Tök jó. Juhhuuu. Erre most felrakom rom-ot, ezen neki nem megy időkép helymeghatározás!
Fasz kivan már... Mi a szart csináljak vele, hogy lekérje!??? Helymeghatározásnál azt írja, még Sosem használta...
PFf.
Egyszer bepipulok, s kettécsapom baltával mindkét telefont. Azt befizetek vmi huawei szutyokra. Csak nincs pénzem 60-80k, egy feleennyit sem tudó telefonra. -
Lazy
csendes tag
Revenge os2 használom már pár hónapja, de rettenetesen lassú a foltozás lenyomom, a gombot azt eltelik, vagy 2 mp mire fotóz, van, erre valakinek valami ötlete hogyan lehetne gyorsítani?
-
Octi
aktív tag
válasz
dilajoska1 #9377 üzenetére
Szia!
Én a februári Superior OS-t használom. Gyors, működik minden rendesen, és jól kezeli az akksi időt is.
Próbálgattam a 10-es ROM-okat, de nálam mindegyikkel volt valami gond. -
válasz
dilajoska1 #9381 üzenetére
-
válasz
dilajoska1 #9379 üzenetére
Már semelyiket, 2 hónapja váltottam Redmi Note 8 Pro-ra, de a Januári kiadás volt az asszony meg az én telefonomon is.
-
válasz
dilajoska1 #9377 üzenetére
Szia,
[MIUI 11] -et javaslom, nekem bevált.
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Melyik romot ajánlanátok most aminek elég jó az üzemideje és stabilan fut? Nálam a RevengeOs 3 nagyon gyorsan merül készenlétben is, az újabb RevengeOs 2-nél pedig belefutottam pár hibába. Előre is köszönöm!
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Nem pont idevágó téma, de az X720 topic elég halott. Ismertek valami megbízható szervízt, mai az X720-amat ésszerű áron tudja javítani.
Valószínűleg cserélni kell benne valamit, mert fastboot-ba betölt, de a recovery mód és az OS nem. Próbáltam már minden szoftveres megoldást. Nincs eredmény.
Legutóbb a Lineage OS valamelyik kezdeti Pie verziója volt fenn. Egyszer csak lefagyott a telefon, felforrósodott és 1-2 perc után újraindult. Újraindulás után ilyen kép fogadott. (ezt a netről szedtem) -
Lazy76
csendes tag
Ja ez jó ötlet eszembese jutott a gapps, azért köszi, majd legközelebb, ha már ezt megunom, akkor kipróbálom. Aliról rendeltem, https://www.aliexpress.com/item/32886088715.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.29144c4dUmU6cs
-
Lazy76
csendes tag
Revenge os2 újból feltettem most csináltam egy teljes törlést, jónak tűnik, a Revenge os3 az, amit letötlöttem még nagyon kopasz, nem volt rajta palystore úgy, hogy azt hanyagoltam, talán lesz majd újabb vezrió akkor kipróbálom. Közbe kicseréltem az aksit, mert már kezdett gyengélkedni, remélem nem lesz gond a Revenge os2 vel elvileg midnen progi rendesen fut jönnek a értesítések is van egy mi band 4-es minden üzenetet elküld, miui 11 nem mindig küldte random volt.
-
Bajgunar
senior tag
Hát ez a Miui 11 produkál érdekes dolgokat...
Most pl azt vettem észre, hogy eddig más op alatt a Oneamp Pro (zenelejátszó) lejátszotta flac-et! Miui 11 alatt NEM!
Magis-kal Telekom továbbra sem hide-olható!
Selinux-t sehogy se tudom helyreállítani terminálból sem! Ergo a kernel is kula. (Alapból! Nem én búrtam el...)
Így nem is fog sikerülni míg másik kernelt nem kapna. De ezzel már nem babrálok...
Raiffaisen az sehogy sem megy. Más op-on, de más, asszony telóján sem.
Ha már egyszer érzékelte h root, onnan sehogy se tudom kiirtani belőle. (Mintha beregizte volna play acc-hoz... vagy nemtom).
De ezt már nem tudom megfejteni.
Kicsit valóban döcög néha. Be-belassul ezerrel.
Már nem is tudom mit kéne feltenni rá, normális Op-t.
Ami használható, átlátható, jól is néz ki, stabil és gyors is. -
-
Lazy
csendes tag
Revenge os2 ill. Miui 11 legújabbat próbáltam, de a rendszer a telon döcögőtt, sokszor a menü alig ugrott tovább. Töltőre tettem , akkor meg volt, hogy kilépett az alkalmazásból, nem tudom kicsit fura, lehet ennek a 9 és Android már sok, Aurél felé 6 Android van megint és ez idáig a legmegbízhatóbb, stabilabb.
-
Bajgunar
senior tag
De akkor miért van benne a beállításokban? -
Bajgunar
senior tag
Feladom...
Ez úgy szar ahogy van.
Mind a custom romok, mind a root, mind a telo.
Vicc.
Eddig ment telekom alkalmazás is.
Új op, újra vissza minden. Magisk is, telekom app is.
Hide-olom, stb. Erre NEM megy!!!! Rootolt, rootolt, rootolt....
Árulja már el valaki, hogy mi a f*szt csináljak vele, hogy működjön? Mi a baja??? Miért nem hide-olja? Miért látja h rootolt?
Mingyá kettécsapom ezt a telefont a kisbaltával. Már nagyon kezd idegesíteni.
Először raiffaisen se ment, azóta sem.
Aztán a csőkamera eleve nem megy rajta.
Aztán lehalt a gombok világítása. Persze op rendszer frissítés után.
Visszaraktam előző op-t, ott se világít. De abban meg beállítás sincs, hogy hogy világítson. Mindegy. Vissza legújabb op.
Erre most meg telekom nem akar menni semmi áron!
Kész.
Kitépem a maradék hajam is. Ennyit szarakodni vele, és mégse jó!!!!
Agyf*szt kapok ettől. -
Bajgunar
senior tag
Áhh.
Totál format. Újra fel régebbi verzió. Nincs itt nekem gomb világítás. Vicc. Pont ma halt be? Vagy mi? Nah. Újra vissza legújabb.
Erre most meg telekom app sem megy, írja h root-olt.
Bárhogy Magisk. Nem megy.
Feladom tényleg ezt a telot. -
Bajgunar
senior tag
Dalvik, system, data, cache-t töröltem s úgy telepítettem. Aztán állítottam vissza mindent biztonságiból. Lehet ez probléma? Mert így megmaradtak a mappák.
Ok, megy, patent....
De nem is figyeltem, hogy most vajon volt e eddig gombok világítása vagy már ezelőtt "beszart"? De úgy emlékszem előtte még volt.
Hogy tudom letesztelni, hogy a gombok mennek e rendszeren kívül is?
Me kikapcsolom, twrp-ben nincs világítás.
Akkor a telo xart be? -
Bajgunar
senior tag
Megint én.
Felraktam legújabb Miui 11-et.
Erre nincs gombok világítása... :/
Kamerának továbbra is van zárhangja...
Király. -
-
Bajgunar
senior tag
Persze feltettem másik kamerát.
De előtte is ue a rendszer volt. Karácsony óta, ki lehetett kapcsolni hangot. Mivel hétvégén újraraktam.
Most meg nem... Vicc. Komolyan, miket művel ez a telo. -
Bajgunar
senior tag
MIUI 11.0.6 van fennt.
Fényképezőgépnek mindenhogy van zárhangaj!
Hiába veszem ki, kattog állandóan. Baromi idegesítő.
Hogy lehet kikapcsolni? Kamera/beállítások -on belül nem reagál a ki-bekapcsolásra. Ennek mindig van hangja. -
Octi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9355 üzenetére
Sajnos nincs ilyen bejegyzés, úgy hogy egyenlőre így marad
-
Octi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9355 üzenetére
Köszi, este megnézem
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Octi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9353 üzenetére
Igen, én is erre jutottam. Remélem a következő frissítésbe bele rakják
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Felébresztésre csak a dupla koppintást találja, a környezeti kijelzőnél pedig nincs ilyen beállítás.Nem nagy tragédia, de vezetés közben hiányzik, hogy nem látom a történéseket anélkül, hogy manuálisan fel kellene ébresztenem a kijelzőt.
-
Octi
aktív tag
Sziasztok!
Aki MIUI 11-et használ a telón, segítsen nekem please:
Hol tudom beállítani, hogy ha értesítés érkezik, ne csak hanggal és leddel jelezze, hanem bekapcsolja a kijelzőt is, hogy lássam mi jött.Köszi
-
válasz
Sanyesz. #9344 üzenetére
Ez esetben külön örülök, hogy az 1 héttel korábbi portot meghagytam, ott működik a változó háttér (bár én speciel nem használom
)
Az meg már csak bónusz, hogy ebben a MIUI-ban működik a hívásrögzítő is (na nem mintha annyira kellene, de olykor azért jól jön). 3 ismerősömnek van Xiaomi telefonja, egyiknél se tudtuk beállítani MIUI 11 alatt
-
Bajgunar
senior tag
Odabújok én az asszonyhoz.
De ez már idegesít néha. Persze el -elfelejtem a telot. De néha kézbeveszem, rágyujtok. Nyomogatom.
De vicc, hogy nem tudom megoldani...
Kezdve azzal, hogy nem megy raiffaisen app... (Ok egyiken sem) Hiába magis, hiaba hide. Beletörődtem. Ugyis csak asszonynak kéne. Megoldja böngészőből. Aztán jött ez a kamera b*szás. Vettem egyet, hogy legyen. Kéne néha használni, erre nem megy! Hogy enyémen ugyan mi a francért nem megy. De az övén igen.
Erre most észrevettem, hogy fel van telepítve a váltakozó háttér, de mégsincs! Akkor minek bele?
Hiába le-felrakod. Akkor sincs!
Akkor hol a hiba? Nem mókolom el, nem állítom el.
Csak hibákba ütközök.
Ok, nem gyári rom (mondjuk attól se), ne várjak tőle hibátlan működést.
De hogy mindíg megtalálom a legkisebb problémát, s nem tudom megcsinálni... Ez idegesít.
Hagyom a fenébe. Töröltem...
Majd hátha javítják.
De az h a kamera sem megy... PFf. Ezt nem tudom megfejteni. Pedig jó lenne.
S nem akarom asszonyéra cserélni. Nem kell rózsaszín. -
válasz
Bajgunar #9340 üzenetére
Egyrészt nem a telefon hibája, hogy az egy héttel későbbi frissítésben már nem ott van a beállítás, másrészt nem hiszem, hogy ennyire idegbetegnek kellene lenni emiatt.
Nyugodj le, bújj az asszonyhoz és felejtsed el végre ezt a telefont
De az én telefonomon megvan az a ROM, amit én használok, azt el tudom küldeni, ha ennyire élet-halál szintű ez a változó háttér dolog...
-
Bajgunar
senior tag
Még egy kérdés.
Ha van ez az "Élő háttér", vagy mi. Váltakozó háttér, az itt hol van? Vagy az nem működik?
Fel is van telepítve valami ilyen cucc. De hol találom? -
Bajgunar
senior tag
[Ugyan ez a hibám]
Nem lehet valahogy valamit frissíteni? Értem itt vmi FirmWare-et? Hogy az "sérült", valami a rendszeren belül?
[Ilyesmire gondoltam] , de ennyire már nem vágom. Főleg linux-ot.
Próbáltam otg kábelen keresztül, azon sem. Pendrive meg megy!Érdekes...
Azt megkérdezhetem, mik ezek a "Kernel" -ek?
Ott a MIUI-nál is vannak:
Extras:
BS 6.6.1+ OC
BS 6.6.1 normal
EAS-ROS
AEX-ROS
AEX alternative
LOS kernel. -ek.
Ezek mik? -
Bajgunar
senior tag
Na felraktam a MIUI -t.
Ez állat jól néz ki. Tetszik. Lehet feldobom asszonynak is.
Viszont az otg camera ezen sem megy.
Tehát akkor a telóban halt meg vmi hardveresen, vagy szimplán vmi hardveres különbség miatt nem megy. Nem tudom... Érdekes.
Mikor legelőször rádugtam, bevillant ,feljött h érzékeli, engedélyt kér, blabla. Benyomtam, nem ment. Azt azóta sem sehogy.
Asszonyébe bedugom, egyből indul a progi.
Na mind1. Már leszrom. -
válasz
dilajoska1 #9330 üzenetére
Nekem az SMS értesítések nem akartam megérkezni rendesen, de nem nagyon foglalkoztam a megoldással, mert időközben megérkezett a MIUI 11 port
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. RevengeOs-en neketek is nehezen érkeznek meg a viber üzenetek? Én valamikor csak akkor látom az új üzeneteket ha belépek az alkalmazásba.
-
Bajgunar
senior tag
Jah és poénból kipróbáltam raiffaisent.
Nem megy továbbra sem.
Szűz op.
Mindent úgy ahogy Murphy kollega írta. Érzékeli h rootolt. Hiába magisk, hiába hide+olom, átnevezhetem akármire.
Ez kiböki, h nem gyári. Telekom alkalmazás megy. Az a szar nem.
Feladom a teló mókolását. Mert nem tudom megfejteni a rejtélyeit.
Mókolás.... Kimerül abban, h felrakom, beállítom, elindítom, s nem megy!
Se a csőkamera, az új rom-al a gps, se a raiffaisen semmilyen hide-al... -
Bajgunar
senior tag
válasz
Sanyesz. #9321 üzenetére
Nem ezt? 10. Ez 12.12.-ei ?
Én hiába adok engedélyt, nekem ugyan nem megy.
Visszaraktam a 9.0-et. Megy egyből, hibátlanul.Jah az asszonyé rosegold, enyém silver. Kicsit búzás lenne ha azzal nyomulnék.
-
Sanyesz.
őstag
Nem, nem sértődtem meg.
Sőt, felbuzdulva az előző polémián és hogy jött újabb verzió a RevengeOS-ből, az elmúlt egy órában feltettem a decemberi (20191205) változatot és felraktam a releváns alkalmazásokat.
Láss csodát, csont nélkül műxik a helymeghatározás: GPS Test, Térkép, Waze, Geo Tracker, Időkép.
Semmi spéci beállítás. Egyszerűen az első indításkor adtam nekik ehhez engedélyt és kész. Ez a korábbi verzióban (nekem) nem működött. Pontosabban hiába volt engedélyük, mégsem ment a pozicionálás.
Isten és az Android útjai kifürkészhetetlenek. -
Bajgunar
senior tag
Kész.
Feladom....
Gps kuka. Nem megy megint sehogy sem. Se időkép, se térkép...
Raiffaisent meg se nézem.
Csőkamera sehogy sem megy. Asszonyén megy.
Visszateszem 2.5-öt. Azon legalább van gps.
Gusztustalan. Vicc. Rejtélyek!!! Kikészít. Földhözvágnám mostmár.
Asszem befizetek vmi T9-ra azt annyi.
Felesleges ennyit szopni ezzel a telóval, op-okkal. -
Bajgunar
senior tag
Áhh. Vicc....
Full format. "Yes" paraccsal. Otg, pendrive-ról revengeos fel. Csőkamera sehogy sem megy!
Otg pendrive működ...
Helymeghatározás újra nem megy!
Pedig csak ki-be kapcsolgattam, blabla. Egyszercsak bejött. Most megint sehogy sem tudom előhozni. Nemhogy időkép, térkép sem.
Vicc.... Vicc. Ezek a rejtélyek. -
Bajgunar
senior tag
kép link
Akkor nem ment.
Most nem tudom mit, ki be lépegettem, engedélyeknél, hozzáadtam, töröltem. Egyszercsak bevillant, hogy lekérés.
Jéé. Most mi a fenétől jött elő? Rejtély... -
Bajgunar
senior tag
Nem tudom mennyi köze van hozzá, de apn-ek megadása után "megjavult" a térkép. (Én így vettem észre). Viszont az időkép az nem megy.
Helymeghatározás engedélynél is pl egyszer sem kérte a helyadatokat.
Pedig nyomtam már mindenhogy. Újraraktam, töröltem. Engedélyt adtam mindenhogy. Egyszer sem kérte le a helyadatokat. PFf.
Így meg csak Bp van. Vagy fix.
Passz.
Igen olvastam kommenteket. Írták páran h a gps nem megy.
LTE beállítve, apn-ek megadva. Gps bejött. Addig nekem sem ment. -
Sanyesz.
őstag
Hm... Szerinted azért írtam, hogy valamiféle "opponens" legyek?!
Márpedig nem működik és ebben most a fórumtárs is megerősített. Az enyém egyébként egy X822. Más chipset vagy valami egyéb különbözőség biztosan van.
Abszolút tiszta telepítés, OTG-n pendrive-ról, mégsem volt jó. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Bajgunar #9309 üzenetére
Én voltam, akinek nem ment a GPS. Pontosabban a GPS Test app szerint tökéletes volt, de semmi egyéb nem tudott pozicionálni. De ennek nem sok köze van az APN-ekhez. Anélkül kell(ene) mennie.
Ezek szerint a legfrissebb, decemberi RevengeOS-ben sem javult meg. Akkor nem is próbálkozok, maradok egyelőre a LineageOS-en. -
Bajgunar
senior tag
Térkép, ez az megy. Időkép helyadat nem megy. Még egyszer sem használta...
Nem találja meg magát lokáció alapján. -
Bajgunar
senior tag
válasz
Bajgunar #9308 üzenetére
Nah, helymeghatározás megy. Apn-be kellett internet gprs-t hozzáadni.
Ok.
Ez megy. Köv. lesz a full format akkor. S megnézem úgy. Ha kamera úgy sem megy. Akkor feladom.
Köszi am. a segítséget mindenkinek.
Lehet kicsit zűrös vagyok. Annyira nem low. De valami megy, összejön. Valami nem. S ha valami nem, mint most pl ez a hülye kamera s erre sem tudok rájönni, sem megoldani. Kezd felcseszni. Ennyire hülye nem vagyok. Vagy a készülék szar.
Kellemes ünnepeket nektek is a továbbiakban. -
Bajgunar
senior tag
Másik.
Helymeghatározás nekem sem megy...
Se térkép, se időkép...
Itt visszább írta valaki, hogy neki sem megy. -
Bajgunar
senior tag
Na. Újraraktam. Vagyis felraktam revengeos 10-est. Nyomtam neki format data. Csak háttértárat nem. Vagyis megmaradt minden. Ha formatot nyomok eltűnik a felmásolt zip is. Dalvik, cache, data töröltem előtte, utána is.
Felraktam. Apn-eket adtam meg 4G miatt.
Feldobtam Otg view-et. Bedug kamera. Engedélyt kér. Ok. Semmi!
Nem megy a kamera.
Na most ha már ennyire nyomom.
Full formatálom!
Felrakom úgy.
Akkor se, akkor feladom. -
Igazad van, de majd olvass vissza kicsit. Azt írtam: ELŐSZÖR telepítse a rendszert (ami előtt nyilván WIPE-olni kell a megszokott dolgokat), majd UTÁNA mehet a format data. Ezzel lesz egy teljesen szűz rendszered + minden de tényleg minden ki lesz pucolva a telefonról.
Nem mondom, hogy ez a jó megoldás, de egy próbát megérhet. Mellesleg nekem volt olyan, hogy factory reset után nem akart felállni a rendszer, ott pont a format oldotta meg végül.
De nekem tényleg 8, nálunk 2 ilyen Leeco van, mind a kettő úgy működik ahogy kell
-
Ájvé
veterán
Attól hogy törlöd a data-t a rendszer marad, szóval bekapcsolod és modern app rajta lesz az összes beállítás marad, csak eltűnnek a képeid, zenéid stb amit tároltál a készüléken. Akkor inkább egy gyári visszaállítás, az mindent kipucol és visszaállít alaphelyzetben (TWRP alól is lehet, talán az full wipe, csak ilyenkor rendszer se lesz, Dalvik meg datat írnak összefoglalóban is pedig új rendszer telepítésről van szó, szóval full wipe nem igazán szükséges, maga a rendszer működésére alapvetően nincs hatással, olyan mintha SD kártyát törölnél, csak ez készülék memóriájában van nem külön kártyán).
De persze csak én látom így, rég foglalkoztam vele, lehet neked van igazad, majd lehet más is reagál és okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest