Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Figyi, én több, mint 4 éve nyúzom, ezalatt volt egy kijelzőcsere (én magam, 4700 Ft...) és még mindig egy kielégítő telefon. 4 év után pár hete vettem csak észre, hogy gyengül az akksi, szóval sztem még 1-2 évig velem marad. Valószínű más is szereti ennyire, szóval örüljünk az új ROM-oknak
-
szitaati
aktív tag
Nekem is RevengeOS van, de még egy korai 9-es alapú. Utána ahogy követtem itt a fórumot állandóan csak az ment, hogy ez meg az nem működik az újabb verzióin, úgyhogy maradtam ennél.
De arról lemaradtam, hogy 10-es Revege is vanKöszi!
Magiboy: Neked is köszi.
Mostanában picit lassulgat a teló, lehet frissíteni kellene.
Amúgy 9-ről érdemes 10-re váltani (gyorsabb, szebb-jobb, van vmi jó funkció, vagy felesleges erőltetni?) -
szitaati
aktív tag
Használ itt valaki valami 10-es Androidos ROM-ot ehhez a telóhoz (ami nem bugos, nem fagy, stb, tehát a mindennapokban is jó)?
-
szitaati
aktív tag
válasz
kirusz1 #9059 üzenetére
Szia!
Nem a legegyszerűbb, de megoldható. Kelleni fog hőlégfúvó. A youtube-on van 2 videó is a cseréről, én azok alapján csináltam. Az ali-s szettekben minden van, ragasztó is. Mondjuk az enyémen az egyik oldal elengedte, majd elviszem egy gsm szervízbe vmikor, vagy tojok rá, egyelőre ezen vacilálok kb. 3 hónapja -
szitaati
aktív tag
válasz
fecosrac #8966 üzenetére
Ha ráguglizol a Le max 2 screen change-re, találsz 1-2 youtube videót. A lényeg, hogy kell hőlégfúvó, amivel elkezded körbe-körbe melegíteni a mobilt. Ettől kicsit kitágul a fémház és lesz egy minimális rés a ház és a kijelző pereme között, amibe már befér egy pici csavarhúzó feje. (adnak amúgy szerszámot is a kijelzőhöz (legalábbis én kaptam) azzal talán jobb csinálni, de én először a feleségemét szedtem szét aminél nagyon úvatosan egy csavarhúzót használtam)
Ha van egy kis affinitásod az ilyen csináld magad dolgokhoz, meg tudod csinálni.
Meg egy amúgy is törött kijelzőt nem is kell annyira félteni.
Végülis, ha tudod, hogy a régi kijelző megy a kukába, akkor hőlégfúvó nélkül is ki tudod gányolni. -
szitaati
aktív tag
válasz
szitaati #8674 üzenetére
Visszatértem!
Köszönöm a szervíztippeket.
Végül az történt, hogy feleségem Le Max 2-je megunta, hogy napjában 3x van leejtve és elhunyt. A diribdarabra tört kijelzőjét rátettem az enyémre és láss csodát, azzal ment.
Így hát rendeltem ali-ról 4700 HUF-ért egy kijelzőt és kicseréltem magam. Szerencsére van hőlégfúvó a cégnél. -
szitaati
aktív tag
-
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8668 üzenetére
Igen, de csak twrp alatt látszik a jobb oldal. A Revenge OS ha be akar tölteni, akkor egy-egy pillanatra itt-ott jó a kép, de maga a teló annyira belassul, hogy kb. 3 perc, mire elcsíptem egy pin kód beírós képernyőt egy másodpercre.
(fekete és digitálishányás kijelzők váltogatják egymást. A digitálishányás résznél néha egy-egy területen jó a kép, aztán megint jön a fekete, aztán egy full képernyős digitróka, stb.)
Nekem is alaplapnak tűnik, nem hiszem, hogy kontakt hiba.
Amúgy twrp-ben van, mikor teljesen jó a kép. Néha meg behányódik a bal oldal, mint a youtube-videón. -
szitaati
aktív tag
Meghalt a telóm.
Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillan a kijelzőn egy furcsa összevisszaság (kb. mint egy digitális hányásAhhoz hasonló, mint amikor egy videokártya bekrepál és mindenféle szar jelenik meg a képernyőn időnként), aztán mikor a Revenge OS feliratnak ellene következnie elsötétül, majd a fekete képernyő mögött elkezd ki-be kapcsolgatni a háttérvilágítás.
TWRP-be be lehet jutni, de ott is ez a hányás fogad a jobb fölső sarkot leszámítva. Mondjuk ha elkezded tapizni akkor megjavul, látod a rendes twrp menüt. Majd egyszercsak ismét telehányódik a képernyő bal fele, ami ismét tapizásra gyógyul.
Tegnap este óta egyszer még felállt az Android, de valamibe belefagyott és azóta semmi.
Mivel a twrp alatt is ugyanaz a kijelzőanomália jelentkezik, ezért majdnem biztos vagyok benne, hogy hardveres a gond.
Tudom, hogy vhol Pesten már van szervíz, ami javítja a telót, nem tudjátok mi az és hol van?
Köszi. -
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8660 üzenetére
Tényleg jó, köszönöm.
-
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8632 üzenetére
Köszönöm, ez megoldotta. ;-)
Viszont lenne még1 kérdésem: hiànyolom a Leeco-s kamera appot (ez az androidos zöldes àrnyalatú képeket lő + nem talàlja el időnként a fehéregyensúlyt, plusz a panoràma mód se az igazi).
Nem lehet vhonnan megszerezni a gyári appot? -
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8630 üzenetére
Szia!
Mikor az utolsó karaktert is bepötyögöm üressé válik a tárcsázóban minden mező, mintha nem írtam volna be semmit.
Más nem jön elő. -
szitaati
aktív tag
-
szitaati
aktív tag
-
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8621 üzenetére
Most épp 42 órája megy a teló, még 1 nap van hátra és 2:20 a SOT. 40%-on van az akksi.
Mondjuk nem nyúztam nagyon.Más: köszönöm a supersu linket, felment, működik.
Kellene egy app, ami szól, hogy valami superuser jogosultságot kér. Régebben egy Lenovo-m volt, azon volt ilyen. Play Store-ban csak ilyen root tester-eket találok. -
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8618 üzenetére
Eddigi EUI-s tapasztalatom az, hogy ha feltöltöd, majd játszol-netezel-tecsőzöl és viszonylag hamar lemeríted, akkor voltak ilyen 3,5-4-4,5 órás SOT-jaim. Viszont ha csak szépen netezgetsz, néha egy kis zene, játék, navigáció, stb, akkor 2 napig megy a teló, de a SOT csak 3 óra körül alakul.
Úgy látom ez ezzel a Revenge-el is így van. -
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8613 üzenetére
A gyári ROM tudását hozza. Aurel-t nem használtam még, azzal nem tudom összevetni.
A lenti kép nem tartalmazza a kb. 40 perc-es zseblámpázást, meg a 2 óra majdnem full hangerőn történő zenehallgatást (google music app):Egyébiránt tényleg jó ez a Revenge, egyelőre maradok ezen.
Csak nem rootolt, épp annak járok utána, hogy hogyan lesz az. -
szitaati
aktív tag
válasz
dilajoska1 #8609 üzenetére
Szia!
Valóban benne van a Remote.
Az akkuidő jobbnak tűnik a MIUI-nál, de még csak egy napja használom, a héten kiderül.
Megírom majd, hogy mit tapasztalok.
Eddig egyébként nagyon tetszik a ROM. Az EUI - fura ezt leírni - összeszedettebb, jobban tetszett, de egy nap után már ezt is kezdem megszokni.Más: ebben nincs tárhely felszabadító clener progi. Tudtok vmi használhatót?
Köszönöm! -
szitaati
aktív tag
-
szitaati
aktív tag
válasz
szitaati #8602 üzenetére
xda-n kezdtem el olvasgatni, valaki azt írta, hogy wipe-oljam a system partíciót.
Sajnos most nem tudom kipróbálni, mert közben felment a legújabb aurel rom.
Ez meg pikk-pakk elindult, majd azzal fogadott, hogy encryption failed, resetelni kell a telefont.
Ha rányomok a reset gombra a képernyőn akkor twrp-be bootol, pár pillanatra csinál valamit aztán újraindul.
Miután betölt az EUI ugyanez a képernyő fogad. -
szitaati
aktív tag
válasz
->Raizen<- #8591 üzenetére
Nekem is twrp frissítés kellett. Most viszont rögtön az elején lefagy a sim kód beírása után. Van ez a setup wizard app, ez kifagy és hiába záratom be vele, folyton ugyanaz a hibaüzenet jön fel (setup wizard keeps stopping). ahányszor rányomok a close-ra, annyiszor jön fel újra.
Sehogy nem jutok ki ebből.
Volt vkinek már ilyen? -
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #8566 üzenetére
Azt nem értem, hogy ez a MIUI 9.5.2.0_V8e (CrisBalGreece) amit feltettem, ez csak nálam csinálja ezt az akadozást? Többen írtátok itt a fórumon, hogy szuper rom, stabil, gyors. Nálam meg szaggat, mintha gyenge lenne hozzá a teló.
Nem EUI-ról beszélek, hanem a fenti ROM-ról. -
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #8528 üzenetére
Helló!
Nem linkeltél EUI-t, a MIUI szaggat, újabban le-lefagy.
Kipróbáltam amit javasoltál, jobb valamivel a helyzet, de ugyanúgy meg-megröccen minden csak gyorsultak az animációk.
Megpróbálom majd újrarakni a MIUI-t, hátha... -
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #8503 üzenetére
Hát ez van.
Viszont ez a MIUI amit linkeltél nálam nagyon lassú. Egyszerűen szaggatnak az animációk a telón, illetve a képernyő forgatásakor is. Tegnap vagy egy percre lefagyott egy ilyen műveletnél.
Mivel senki nem panaszkodott erre kipróbltam az AKT profilok közül kettőt eredmény nélkül.
Van bármi ötlet erre? Tegyem újra? Miket wipe-oljak (nem vagyok annyira képben, 3-4 éve egy Lenovót flashelgettem (bár az komplett flash volt) most meg ez volt az első ROM cserém ezen a telón.
Másik hiba: autós töltőm gyári ROM-mal simán tölt, ezzel meg 2 másodperc után megszakad a töltés (bár a háttérben szerintem mégis megy, de a kijelzés szerint nem)
Mivel nekem számít az akkuidő és a GPS, ezért azon filózok, hogy visszateszem a 021S gyári ROM-ot.
Aureel-re is gondoltam, de annyian említették a GPS problémát, hogy letettem róla.
Tetszene ez a MIUI, ha lenne megoldás a lassúságra maradnék ennél.Bármi ötletet szívesen fogadok
-
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #8500 üzenetére
Lett is, az enyém már frissült. Maradt android 6.0.1 a teló, kaptunk egy újabb gyári alkalmazást illetve egyre több helyen jelenik meg reklám.
Ezen kívül mást nem vettem észre (Google Play továbbra is tiltott).
Épp most próbálok MIUI-ra váltani. -
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Van valaki itt gyàri ROM-mal?
Frissített egy hete 028S-re, azòta sokkal jobb a kamera, viszont nem megy a Google play áruház. rh-01 hiba. Cachet, adatokat töröltem, nem segit. A feleségem telóján ugyanez a helyzet.
Van erre valami megoldás? Sajnos én a keresővel nem lettem okosabb. :-( -
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #6675 üzenetére
Szia!
A 026S az utolsó gyári ROM, de a 23S jobb volt. Egyébként nem tudok megoldást én se a problémára egyelőre. Igazából ez a 026S se rossz, de a 23S jobb volt akksiban, meg stabilabbnak érződött. Egyébként én így is elégedett vagyok, az akkuidő kielégítő, melóban is bír 2 napot, legutóbb a Balcsira töltő nélkül navigáltam, 3 óra kijelzőidő mellett merült 50%-ra. Ez szerintem nem rossz.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #6048 üzenetére
Majd egy fél év múlva, ha kezd meghalni az akksid, akkor gondolj erre.
Persze lehet, hogy 2 évet így is kibír az akksid, végülis a SonyEricssonom akksija is bírt vagy 6 évet és haldoklásában még 2-t utána, de ha meg nincs szerencséd, akkor hamar gallyra vághatod. Nem tudom. Az biztos, hogy a nagy árammal és nagy fesszel való töltés egyike se tesz jót neki, főleg, ha sokszor csinálják. Csökkenti az élettartamot. Amit nem tudunk, hogy egyébként mennyire jó akksi van benne. Ha elég jó, akkor lehet, hogy ilyen használat mellett is évek vannak benne. Ha meg nem, akkor meg hamar kinyírod a gyorstöltéssel. -
szitaati
aktív tag
válasz
ZolySoft #6040 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, de korábban volt szó a töltőről, meg a kábelről.
A gyári töltőt többen szidták, nekem 10 hónapja tökéletes, de volt, akinek meghalt.
A kábelből is volt hibás, de mindkét hibatípus szerintem csak pár embernél volt jelen, nem általános.
Ugyanakkor szerintem nem javasolt a gyorstöltés használata, mert - bárki, bármely gyártó bármit mond, - igenis jelentősen csökkenti az akku élettartamát. Elég csak megfogni olyankor a telefont.
Nekem a gyári töltővel gyorstöltés nélkül is melegedik töltéskor, csak kevésbé. De így is hamar feltölt, nem tudom pontosan, de max. másfél óra. Szóval a gyorstöltés kb. egy fél órát jelent, ha 100%-ra akarsz tölteni. -
szitaati
aktív tag
válasz
szitaati #5962 üzenetére
Helyesbítenék, illetve árnyalnám a képet egy kicsit.
Reboot helyett leállítottam-bekapcsoltam a telót a hétvégén. Azóta úgy néz ki, hogy egész jó az akkuidő. Az lett gyanús, hogy a feleségem mobilján is ugyanez a ROM van és nála ugyanúgy 4-5 napokat írogat 60 %-nál mint korábban nálam, ha nem nyúzzuk a telót. -
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5922 üzenetére
Hát sajna szerintem sokat romlott az akkuidő. Alig használtam az elmúlt 30 órában és már 50% alatt van.
Korábban 5-6 napokat irogatott ilyenkor, most meg 1-et... -
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5912 üzenetére
Igen. Lett egy pár plusz kínai alkalmazás, töröltem is őket. Alul a középső gomb cserélhető lett, már nem fix a Live, vagy mi volt ott. Frissült benne pár dolog, a tárcsázónál lehet a számokkal gyorskeresni, meg még egy csomó minden, de nincs időm végigpróbálgatni őket. Kiváncsi leszek akkuban javul-e esetleg, az előzőnél észrevettem.
-
szitaati
aktív tag
Kijött valami gyári 026S ROM, még csak most települ, kíváncsi leszek.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5352 üzenetére
Valaki egyszer írt itt egy progit amivel rá lehet jönni, hogy melyik app vagy folyamat ragad be és pörgeti a procit. Mondjuk ilyen erős melegedésnél az akku használatos résznél is ki kellene írja szerintem.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5351 üzenetére
Beállításokon belül a DualSIM & Mobile networks => Cellular data => csak a vodás kártyához teszek pipát. Nekem ez a 2. sim kártya, más felállásban nem is próbáltam még.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5348 üzenetére
Szia!
Nekem 2 kártya van, az egyik T-mobile, ezt csak 2G-n használom, a másik voda 4G. Nincs semmi hálózati problémám. Gyári 023S ROM. Mondjuk nagyon ritkán hagyom fenn mobilneten a voda kártyát, általában csak addig kapcsolom be, amíg kell. (navigáció, vagy amíg netezek vele).
-
szitaati
aktív tag
válasz
Pisti7204 #5213 üzenetére
Nem akarok kötekedni, mert én csak PC-n nézegetem az időképet, most már leginkább csak megszokásból. Tavaly nyár óta egyrészt rém lassú lett a felületük, másrészt kb. reggel 9kor se tudják megmondani, hogy hány fok lesz délután. A korábban 4-5 napra pontos előrejelzésük most már másnapra se működik, és sajnos ez már többször van így mint nem így.
Nem tudom mit csinálnak, de amikor 4-5 fokot tévednek azért azt nem nevezném időjárás-előrejelzésnek. Idén tavasszal volt olyan hét, hogy mondták az esőt hétfőtől egész péntekig. Aztán hétfő este (mikor már nyilvánvaló lett, hogy az egész napos süt a nap 10 percre beborul süt a nap-ból nem lesz eső) már azt mondták, hogy keddtől jön az 5 nap eső, és így tovább szépen minden nap. Végülis péntek este elkezdett esni, de egy vicc az egész.
Hogy ne csak off legyek: nevetséges, de a gyári app a hőmérsékletet is meg az esik, fúj, süt stb-t is pontosabban eltalálja a következő napra, mint az időkép. -
szitaati
aktív tag
válasz
->Raizen<- #5146 üzenetére
Nekem X822 szürke, augusztusban érkezett meg (másfél hónapot vártam rá, gyártást nem tudom), működik az ujjlenyomat olvasó. Mondjuk mikor falat bontottam nem ismerte fel az ujjam, de hát na... asszem ez belefér.
Az tény, hogy néha 1-2 mp is kell neki, vagy 2-3 próbálkozás, máskor meg első pöccre megy, ez ilyen. Minden egyéb hibátlan a telón, a kamerája meg jobb képeket lő mint a feleségem Fujifilm kompakt gépe. -
szitaati
aktív tag
válasz
fecosrac #5040 üzenetére
Az lehet még, hogy kevesebb ponton ellenőrzi a mintát az OTP-s app.
Lásd:
mester ujjlenyomat -
-
szitaati
aktív tag
Feleségem keze eléggé izzadékony. Neki már a minták felvételével gondja akadt, az azonosítás pedig csak nagy ritkán jön össze, nem is használja a szenzort. Az én ujjaimmal tökéletesen működik persze.
Viszont az utóbbi időben építkezek, és hát a poros, vagy kiszáradt ujjamat (pl. csiszolás után egy pár órán át) nem ismeri fel a telóm.
Ezek csak adalékok, használati tapasztalatok. "Sajnos" nem vagyunk egyformák. Az ujjlenyomat-érzékelő meg valószínű sose lesz az erőssége ennek a telónak.Más: úgy veszem észre, hogy ez a 023S gyári ROM további előrelépést jelent akkuidőben, pedig az előző is ebben jeleskedett leginkább.
Ilyen abszolút készenlétnél 10 napokat ír ki becsült hátralévő időnek. De csináltam vele 3 napot úgy, hogy volt benne egy óra beszélgetés meg 2 óra SOT amiből másfél óra Asphalt Extreme volt.
-
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #4976 üzenetére
Szia!
Valamiért nem működik ez a fordítósdi, egyszerűen hiába tappolok, nem tudok kijelölni szöveget. Ha a megosztásra megyek, akkor egy képfájlt oszt meg. Az előző ROM-nál még működött így, most már emlékszem. Igaz azóta leszedtem a google translate-et és most tettem vissza, de de bekapcsoltam a tap to translate-et. Nem tom mi lehet.
A másik menüben amit mutattál, ott nem jelenik meg semmi. Pontosabban maga a menü se jelenik meg. -
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #4974 üzenetére
Szia!
Manuálisan kerestem és úgy dobta fel.
nyáron nekem is ez volt, hogy már mindenki dícsérte az akkori friss ROM-ot nekem meg 2 héttel később adta ki a frissítést.
Sajna az említett menükben nekem nem jelent meg tegnap semmi. Ha lesz egy kis időm újra megnézem ma. Ez a google fordítós dolog jó ötlet! -
szitaati
aktív tag
Kijött a gyári ROM-ra is a 023S.
Viszont neten megint nem találok semmit, hogy mit változtattak.
Amit észrevettem, hogy van 2 új alkalmazás, az egyik egy e-book olvasónak tűnik, a másik meg valami legfrissebb híreket szolgáltató cucc, ezt megnyitás nélkül töröltem is.Valaki tudja, hogy hol lehet elérni a changelist-et esetleg?
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors hülye kérdés:
X822-t (tehát B20-as verziót) most honnan érdemes venni? (Tündérkémnek nézegetünk telefont, és bár alapból kisebb telót szeretne, de ez tűnik a legjobbnak, ha kell a B20 és a jó fényképező.)
Köszi -
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #4514 üzenetére
Mi ez a 23S? Nekem 20S a gyári ROM és nem talál frissítést.
-
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #4341 üzenetére
Nekem a gyári ROM-okon nem rezgett soha feloldáskor, csak ha nem sikerült. Mindhárom gyári ROM-on ez volt eddig.
-
szitaati
aktív tag
válasz
torkozsolt #4264 üzenetére
Azt hiszem nem sikerült megfogalmaznom rendesen, hogy mit akartam kérdezni.
Szóval a telómon nem rootolt gyári ROM van.
Viszont az új OTP app hozzászólásainál több kínai gyártó szintén gyári nem rootolt felhasználóját láttam panaszkodni, hogy nem indul.
Nem szeretnék úgy járni, hogy hiába unrooted a ROM meg gyári, de frissítem a most még működő OTP appot aztán kiírja, hogy szevasz, visszacsinálni meg nem lehet.Ezért ha esetleg van itt valaki aki szintén gyári ROM-on van és nem rootolt, és még új OTP appja is van, akkor írja már meg nekem, hogy megy-e vagy sem.
Nagyon köszönöm.
-
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
A gyári ROM-ot használók közül próbálta vki ezt az új OTP-s csodaappot? Addig nem akarom frissíteni, míg nem bólint rá valaki, hogy működik.
(Olvastam, hogy számos gyári ROM-os kínai telón nem megy.)
Viszont az ujjlenyomatos belépés miatt szeretném kipróbálni, de ha frissítés után nem indul akkor meg jól megszívattam magam.Köszi
Attila
-
-
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3821 üzenetére
Köszi!
gonorrea: Neked is!
-
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3819 üzenetére
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi szükség volt a Type-C-re? Ha valaki annyira fogyi, hogy nem jött rá, hogy fordítva nem tudja bedugni a csatlakozót, az magára vessen.
Tudtok javasolni Type-C kábelt, ami megbízható? Lehet Ali is, vagy magyar webshop, ha beleférünk az 1-2 eFt kategóriába. Köszi
-
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3793 üzenetére
Nekem a kínai gyári 020S-en is ébred a teló ujjlenyomattal. Persze ki tudja milyen szenzor, de hátha releváns infó valakinek.
-
szitaati
aktív tag
válasz
szitaati #3780 üzenetére
Na lett megoldás.
Az Android billentyűzet (sehol se használom) beállításainál kellett mindent letiltani, illetve az add-on dictionaries-nél az összeset törölni, a használt nyelvet meg magyarra állítani.
Így most nem csinálja a helyesírás-ellenőrzést szótárból. (Érdekes, hogy ha csak simán kikapcsoltam a text-correction-ön belül mindent, az nem oldotta meg a problémát, törölni kellett a szótárakat.Hátha másnak is segítség lesz ez.
Köszi a segítséget srácok! -
szitaati
aktív tag
válasz
mckangi #3777 üzenetére
Szia!
nincs fenn. Kell hozzá root? Nincs kedvem vesződni vele, egyszer ráment egy fél napom és sehogy se tudtam twrp-t adb-zni a telóra (win8.1 rlz
)
Azóta meg nem is érdekel, használom, tetszik és kész. Ez az első idegesítő funkciója a telónak.Mondjuk eddig se volt morelocale2-m. Ez a szótár, illetve automatikus helyesírás-ellenőrzés nem volt korábban, valaminek a frissítése csinálta.
Annyi a fejlemény, hogy töröltem a switkey adatait és most is van ez a szótár, de most valamiért magyar nyelvű szavak (is) vannak benne.
-
szitaati
aktív tag
válasz
gonorrea #3765 üzenetére
Nekem nem egyértelmű, hogy a swiftkey frissítése után vagy az új EUI-val jelent ez meg, mert kb. egyszerre frissültek.
Kéne valaki gyári ROM-mal aki visszaigazolná a sejtésem, hogy ez EUI-s hülyeség lesz. Legalábbis erre utal nálam, hogy csak sms-nél jön elő, és hiába állítgatom a swiftkey-ben a nyelveket, mindig angol szótár van. -
szitaati
aktív tag
válasz
szitaati #3760 üzenetére
Így jobban belegondolva ez lehet, hogy nem is off.
Másnak nem csinál ilyet a telefon gyári 5.9 EUI-val (020S)? (Helyesírás-ellenőrzés írás közben, ami nagyon bosszantó. Angol, néha egy-két francia javaslat van, a swiftkey-nél hiába állítgatok bármit akkor is.
)
(Esetleg vki tudja, hogy kell kikapcsolni?
Csak sms-nél van, a beállításoknál nem leltem ilyen opciót.
Kijelzővédő:
Én kizárólag nadrágzsebben hordom a telót, mindenféle fólia/üveg nélkül, és egy db karc sincs rajta 5 hónap alatt.
Viszont mivel egy-két nadrágnál kis híján kilóg a zsebből, ezért időnként eléggé feszül ha cipőt kötök, leguggolok, ilyesmi. Egy fél mm-nyit el is csavarodott a készülékház hosszanti tengely mentén. Lehet, hogy nektek is emiatt jön föl az üveg a valamelyik saroknál? -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3706 üzenetére
Azt nem tudjátok, hogy a swiftkey-nél hogy lehet kikapcsolni ezt a 2 frissítéssel ezelőtt bevezetett szótár-f@szságot meg, hogy mindent aláhúz pirosan ami nincs benne? Ráadásul hiába kapcsolom ki az angol nyelvet, a szótár mindenképp angol. És nem találok hozzá kapcsolót.
-
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #3689 üzenetére
A nem létező (csak a Postánál) magyar szó: tértivevény.
Már ha levélként adod fel (ezt vettem ki az eddigiekből). Ha tértivevénnyel adod fel, akkor az átvevőnek igazolnia kell, hogy átvette, a Posta meg nem teheti meg, hogy elkummantja. Én mindent így adok fel, igaz drága de legalább működik. -
szitaati
aktív tag
válasz
fehermokus #3627 üzenetére
Hmm. Azért a forraszanyag 200 Foknál alacsonyabb hőmérsékleten nem nagyon olvad meg, de jó eséllyel inkább picit melegebben. Ha eljutnánk idáig akármelyik bump-on, az azt jelentené, hogy a proci már rég elégett, szóval a zárlatosodást én kizárnám.
Meg ha zárlat lenne bárhol, akkor garantált a meghibásodás, de nem szép lassan, hanem igen gyorsan. -
szitaati
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3597 üzenetére
Fórumtárstól vetted? Anno volt vki aki nekem is ajánlotta magát, hogy szerez ilyen telót.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Rozmika #3517 üzenetére
Annyit szeretnék a srác védelmében hozzátenni, hogy ez egy drága telefon. Nyilván nem a benne lévő hw-hez képest, hiszen mindannyian azért vettük
de én pl. anno kb. 93 eJMF-ot fizettem érte, és vártam rá kb. 2 hónapot.
Most ha kiadsz ennyi pénzt valamire akkor ne szarja már össze magát pár hónap alatt (ha harmadennyit adsz ki, az se!). Meg legyen már képes nem kinyírni magát a gyári töltővel. Ez tényleg nonszensz.Szóval nagyon is érthető, hogy csalódott, főleg, hogy valószínűleg imádta a telefont, mivel tényleg fasza "kis" teló.
És igazából nem is jött ide anyázni, hiszen korábban is írogatott, csak kiadta magából a csalódottságát, ami nekem még belefér és érthető.
Mi, akiknek minden OK a telóval nyilván nem örülünk ennek, de nem mi szoptunk be 90 eFt-nyi szívást.Off: OFF
-
szitaati
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3496 üzenetére
Szia!
töltés: milyen kábellel használod? Nekem ezzel volt gond, a gyárival OK.
Wifi: passz, milyen ROM? Gyárin még nem tapasztaltam ilyet augusztus óta.
-
szitaati
aktív tag
Ha meghalt az ujjlenyomat olvasód, akkor küldd vissza gariba. ROM-cserétől nem fog megjavulni. Sajnos még senkinek sem javult meg ettől.
Ha azért akarsz ROM-ot cserélni, mert próbálgatni akarsz, vagy hiányzik a magyar nyelv, az más tészta.
Sajnos ebben nem tudok segíteni, de csak találsz itt valakit. -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3397 üzenetére
Köszi!
Ezeket honnan keresed elő amúgy? Csak, hogy legközelebb ne kelljen megkérni. -
szitaati
aktív tag
válasz
Kaneven #3383 üzenetére
Mit tud az új EUI:
engem is érdekelne a lista. Egyszer tibcsi linkelt ilyet még egy korábbi gyári ROM-hoz, de én magamtól googlival semmit se találok.Viszont azt észrevettem, hogy a fényképezőnél a gyári szoftverbe betettek egy csomó "matricát" vagy mit, amivel vicces képeket lehet generálni abból, amit éppen lőttél. Hát nem nagy cucc de legalább valami.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Waikiki #3389 üzenetére
Most ez melyik ROM? Mert én a gyárin bizony az összes alkalmazást ki tudom lőni és bármikor vissza tudok lépni a főképernyőre. (Most épp 5.9.020S, de az előzőekkel is.)
A memóriacsökkentő, proc.kilövő alkalmazások meg egész jól testre szabhatók és nálam úgy működnek, ahogy kell. -
szitaati
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3321 üzenetére
Cache és adat törlés is volt, meg reboot, ugyanaz.
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Az Asphalt Xtreme-et próbálta már valaki? Nekem gyári ROM van, a play áruház leáll mikor elkezdené installálni a játékot. (Letölti, majd mikor indulna a teleítés leáll a play áruház.)
ROM cserén kívül van valakinek valami ötlete? Most először futok bele ilyenbe, eddig minden felment rendben a telóra.
KösziAttila
-
szitaati
aktív tag
válasz
Sumptuous #3151 üzenetére
"Más: Ha az eredeti kamera appban hosszan tappoltok valahova, akkor külön állítható a fókusz és a fénymérés helye! Most vettem észre... :'D"
Hát ez mekkora király!
Ezek a kamera 2 apis appok szebb képeket csinálnak? vagy miért érdemes velük foglalkozni? Esetleg tudtok mondani javasolt progikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest