Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Érdekes,nekem az RR6 alatt csinálta azt,hogy nem tudtam felvenni a hívást.
Nagyobb Gapps csomagot raktam fel, ami felülírta a romban lévőt,de nem lett alapértelmezett.
Nekem az segített,hogy a programoknál a telefon alkalmazást , telefonálásra alkalmas alkalmazásnak kellett beállítani. (Nem tudom jobban leírni 😀 ).Nézz körül te is a beállítások, alkalmazások környékén.
Na meg mivel gyári romon vagy és nem tudom, hogy raktál-e fel valamilyen Google keretrendszert, lehet ott lehet a bibi.
A helyedben tennék fel egy tárcsázó programot a Play áruházból,vagy az apkmirror weboldalról.
-
Rozmika
tag
Én rögtön kikapcsoltam a gyorstöltést és mint írtam ekkor is nagyobb feszültséggel töltött, ezért olyan töltőfejet használok ami csak 5 voltot tud leadni. Így is gyorsan feltölti a telefont és még most is működik az ujjlenyomat olvasó. (kérdés, hogy meddig, mert nyáron majd jó meleg lesz, meg ha fut majd valami program ami pörgeti a procit...)
Amúgy xiaomi-ba is van olyan ami tud b20-at. De amúgy ez a b20 nem csak a vodások kiváltsága? Vagy mindenki vodás? 3G az nem elég a napi forgalomhoz? Vagy miben jobb egy átlagos felhasználónak 4G? Ezt nem kötözködésből kérdezem, hanem tényleg érdekelne. -
->Raizen<-
veterán
"A garanciától kicsit tartok, sok idő telik el, és kétséges az eredmény."
Jaja, meg el is süllyedhet a hajó, vagy lezuhanhat a repülőgép.
A következő telóm már nem LeEcho lesz, bár őszintén megmondom fogalmam sincs hol leszek 2-3 év múlva amikor ismét választani kell valamit. Én egy ilyen emberke vagyok, ha beszopom egy márkával onnantól az fekete listás.
-
->Raizen<-
veterán
Majdnem az összes custom rommal próbálgattam totál gatya érzékeli a "semmit" magától fotóz stb. Most hogy így visszagondolok nekem még kínai termékem elsőre nem volt jó, na jó talán egy asus notebookot amd-s volt az is de fél millióig is elmentem hátha jó lesz az asusnál a g751 azzal se volt szerencsém. Ezt már tényként elfogadom, a kínai cuccok bár jönnek fel, minőségben még mindig spórolós banda. Az már külön érdekes, hogy szinte mindent ott gyártanak.
Szóval lassan az embernek nem nagyon marad választása, ki kell használni a garanciát, egyszer csak jó lesz, na de nem az itthon lévő barmolós garit intéző cégeknél.
-
->Raizen<-
veterán
Engem kárpótol ennek ellenére is hogy nem fagy le és indulgat újra a teló, meg 600w közelében is maxon a térerő és a mobilnet, meg a wifi is hasít 5 ghz-en. 2 hónap a gariztatás, vennem kellene 10k-ért valami sz@rt addig is hogy legyen telóm, ha még lesz más baja is akkor küldöm be.
-
->Raizen<-
veterán
-
Sanyesz.
őstag
Az Etotalk nagyon szeret "saját" ROM-ot tenni az általa forgalmazott telefonokra, sőt nem átall ezért plusz pénzt is kérni.
Nem ilyen ROM van a Te készülékeden? Ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy nem működik, mert többen vannak itt érintettek.
Tegyél fel egy másik ROM-ot és azzal teszteld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest