- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klycsu1991
tag
Sziasztok.
Nem tudom szabad e itt. De eladó lett a feleségem telefonja.
Leeco le max 2 x820 b20-al, 4/32 gb verzió megkímélt állapotban.
Kijelzőn és kamera modulon is "üveg fólia " található és tokban tartott. igy szinte karcmentes.
2 éves. Győrben.
Infó -
Klycsu1991
tag
válasz
dilajoska1 #8473 üzenetére
Megpróbálom azokat a beállításokat amit ajánlottatok.
De nekem online nem megy a GPS. Routerek és mobilhálózatok segítségével se megy... -
Klycsu1991
tag
Sziasztok.
Nem rég futottam bele egy olyan hibába hogy a GPS nem talál jelet. Vagy ha igen, nagyon nehezen.
Tudnátok ebben segíteni?
Miui rom van fent a telón. -
Klycsu1991
tag
válasz
dilajoska1 #8447 üzenetére
Váljon be neked is. Mint nekem és több fórumtársnak.
-
Klycsu1991
tag
-
Klycsu1991
tag
Remélem 8.0 kap és akkor az megyen a telóra. 😃😃😃
Igazából ezzel teljesen megvagyok elégedve .
Nem írt ki eddig semmilyen hibát. Atom stabil .Akku használat is tökéletes. Értesítések is jönnek. 😃
Hogy hátrányt is írjak.
- lassan indul el a rendszer. Mikor Android betölt. Ott is kell még jó pár másodperc míg betölt minden a rendszerrel . Addig kissé "szaggatott" de utána teljesen eltűnik.
És van OTA frissítés is.
Bár a telepítés után kiírja hogy reboot de nem indítja újra. Bekapcs gomb hosszan nyomva tartásával ez is orvosolható. -
Klycsu1991
tag
Ez viszont lehet. Passz.
De az is tény hogy a felület változott. Mármint a kinézete .
És sokkal gördülékenyebb mint eddig a 9.5.2. Ez Android 7.1.2 eddig.De ha jól tudom a miui 10 alatt az Android rendszer nem feltétlenül változik minden egyes mobilnál. Ezért is kapja meg olyan széles körben a xiaomi telefonok.
Xiaomi MI5 az Android 8.0 is megkapja? -
Klycsu1991
tag
Az viszont lehet. Hogy formáztam is már utána. Nem vitatkozok ezen. De a lényeg az hogy orvosolható ez a probléma.
-
Klycsu1991
tag
Akkor a miui-nak nem volt eddig csak kínai (CN)) illetve minden tájára szánt kiadása (globál)
Eddig volt a redmi 4x nél.
Mert a global és cn verzióból is volt stabil és béta kiadás.
Már nincs. Most nézem
http://en.miui.com/getrom-323.html?m=yes&mobile=2#475Eddig volt. Mert néztem anyának mikor frissítse.
Úgy látszik csak egy fajta szoftvert fejlesztenek , de az minden régióban használható. -
Klycsu1991
tag
válasz
fehermokus #8383 üzenetére
Ez a fordított helyzetben nem áll fent? Mármint Android 7 ről Android 8 ra?
Én úgy emlékszem hogy nekem akkor jött elő. És én a data particiót is törlöm mindig.
Bár a kezdeti kétségbe esés közben lehet nem töröltem.... :/ -
Klycsu1991
tag
válasz
fakekorom #8376 üzenetére
Ilyen nekem is volt.
Nem tudom miért stb.
Nekem az segített ha vissza raktam azt a romot használtam és azt a twrp amelyikkel jó volt.
Nekem Android 7.1 ről az Android 8.0 full tiszta telepítéseknél jött ez elő.Azt viszont nem figyeltem hogy egyes romoknál a tárhely titkosítva van e...... :/ A jelenleginél nincs .
-
Klycsu1991
tag
válasz
fehermokus #8325 üzenetére
Meg fogom én is keresni azt a posztodat. Ha véletlenül úgy alakulna jó ha van kéznél leírás.
Emlékszem pontosan le volt írva .
Bár elég lesz vissza keresni ... -
Klycsu1991
tag
válasz
darthsmoke #7921 üzenetére
Aliexpress, eBay.
-
Klycsu1991
tag
válasz
darthsmoke #7909 üzenetére
👍
-
Klycsu1991
tag
válasz
hgabor19 #7840 üzenetére
Szerintem inkább a leeco le pro 3 Elite 4g phablet.
Ugyanúgy snapdragon 820. B20 is van benne. 4070mah aksi. Igaz nfc hiányzik. De az raktárról 202 dollár . Gearbest.
Le Pro 3 és LeRee nincs eu raktáron.
Nem érdemes át a plusz 15 ezret sajnálni a gyorsabb processzorral szerelt mobilra . Kb 53 ezer forintért ajándék -
Klycsu1991
tag
válasz
Klycsu1991 #7822 üzenetére
https://m.hwsw.hu/cikk.php?id=58125
Project treble architektúra részletezése.
Persze főzött romok lesznek ugyan úgy, de számolni kell az eddigi átfutással ennél a telefonnál is. -
Klycsu1991
tag
válasz
gonorrea #7813 üzenetére
Én is nagyon szemezek a oneplus 5T -vel, de várok még, hatha ütős lesz a oneplus 6 vagy a 6T majd év vége felé. Nekem a oneplus 3 van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Nekem nagy hiány a project treble hiánya. Mivel ez nem Android 8 cal indult, hanem frissült Android 7 ről így azt a funkciót kihagyták belőle.
Ha a pletykák igazak, akkor az Android 9 főverzió lesz rá az utolsó. Sajnos. (2 főverziót támogatnak) -
Klycsu1991
tag
válasz
->Raizen<- #7612 üzenetére
Ha nem tetszik amit Aurel csinál válts rendszert. Mint írták van több rom ami 8.0 vagy 8.1 re alapul. .........
Ha tetszik ami csinál úgy is maradsz a rendszerénél.
Ne legyél már ovis szinten. Egy ember sok ideje van ebben a romban. Amit valószínűleg szabadidejében végez. Nem egyszerű a rendszert felépíteni egy instabil kernelre hogy stabil legyen.
Inkább örülj hogy van rá több elérhető rom. És van több is ami sokkal jobb mint az eredeti leeco rom.
Ha jól emlékszem , régebben írta itt hogy majd eldől hogy merre folytatja tovább a fejlesztést. Egy kiadott gyári romot könnyebb foltozni, toldozni mint alapjaitól felépíteni egyet. -
Klycsu1991
tag
válasz
Berkes Róber #7528 üzenetére
Root nem kell hozzá. Csak TWRP kell feltenni utána aurel v18as romját
-
Klycsu1991
tag
válasz
tibcsi0407 #7446 üzenetére
Oh. Akkor nem halott az Android 7.0 eljutása a telefonra.
-
Klycsu1991
tag
válasz
tibcsi0407 #7444 üzenetére
Ez most egy lelkes készítő munkája az eui 6 ami már Android 7 re épül??
-
Klycsu1991
tag
-
Klycsu1991
tag
-
Klycsu1991
tag
válasz
Klycsu1991 #7362 üzenetére
Azért jó lenne a magyar nyelv integrálása is. Pl a legelső felületen lehessen kiválasztani a nyelvet. Angol/ magyar
Így nagyon sok felesleges kérdés nem kerülne ide a topikba -
Klycsu1991
tag
válasz
johnahex #7361 üzenetére
Csinálj egy rendszer visszaállítást a rendszer beállításokban. Ne twrp.
Az Update menete ugyan ez . Letöltöd és telepítés.
Ha kissebb javított verzió a rom akkor dirt install is elég. Ha nagyobb volumenű a frissítés akkor clean install.
Hogy miket kell kijelölni? Az opcionális. Kinek mire van szüksége.
De nagy általánosságban jó a tovább tovább tovább a teljesítmény profilok kiválasztása után. Kivétel az a képernyő ahol a telepítendő alkalmazásokat lehet kiválasztani. Ott mindenki döntse el mit akar telepíteni, mit akar használni. -
Klycsu1991
tag
válasz
johnahex #7359 üzenetére
1.Jelöld be ha a cromot szeretnéd. Email nél is ugyan úgy .
2.Iránytű jó . Feleségemnek x820 van és tökéletes minden. Kivétel a GPS ami lakáson belül lassú vagy nem is talál helyet.
3. Nem kell legalább is nem raktam fel.
4. Igen azt jelenti . Nagyobb lesz a hívo vagy hívott képe. (Alapból igen kicsi a hívás közben a hívott fél képe. Ha egyáltalán be szeretsz rakni képet a mentett kontaktoknak.) -
Klycsu1991
tag
válasz
johnahex #7346 üzenetére
Úgy látszik twrp fent. Aurel romot csak letöltőd. Telefonra másolod , vagy otg kábelen keresztül csatlakoztatod a telefonhoz. Twrp menüben install opció , keresd ki a letöltött aurel romot. (Nem kell átnevezni se semmi más) rá nyomsz hogy telepít és kész. Annyi még nekem volt mikor megakadt a telepítés (lefagy és semmi több. Nem reagál) akkor a bekapcsoló gomb hosszan és újraindul. Majd megint be tudsz lépni a twrpbe)
-
Klycsu1991
tag
válasz
->Raizen<- #7119 üzenetére
Dirty install eddig jó .
-
Klycsu1991
tag
Aurel V18 megjelent. Lehet telepíteni.
-
Klycsu1991
tag
Geekbuying oldalon igen lehet kapni x821 irja a b20-at.
Haverom x829et rendelt európai raktárról. Abban tuti nincs b20.
Ez az európai raktárról vagy nem való rendelés nem tudom hogy jött ide .
A hardver tudja mindegyik le max 2ben csak az antenna rendszer kialakítástól függ hogy valóban használja e vagy mégsem -
Klycsu1991
tag
válasz
->Raizen<- #6852 üzenetére
Bocsi.Szerintem rosszul szűrted le a lényeget.
Most is csak kínai telónk van barátnőmmel. Én oneplus bnöm leeco tulaj.Mind a 2en teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Szóval ez a hosszabbítás téma,- reakció nem jön át.
De az tény hogy van összefüggés a 2 év hűség lejárta és telefon csere új hűséget vállalva . És hogy a gyártók mennyi ideig támogatják a saját készülékeiket.
Ez volt a saját véleményem az előttem szólóhoz.
Ha még 2- 3 év frissítést akar lassan 2 éves telefonhoz, akkor rossz márkát választott.
Más helyzet a közösségi romoknál . Ott lesz is frissítés . -
Klycsu1991
tag
válasz
Dan-szan #6848 üzenetére
Neked kell eldönteni mi a legfontosabb.
Kiváló ár érték arány, vagy a hivatalos frissítések nem csak 2 évig.
A gyártók érdeke, hogy minél hamarabb cseréljejük a telefonjainkat.Általában 2 évente cserélik a telefonokat az emberek( tarifa hűségidő.). Ezért is inkább ennyi az az idő amíg támogatja egy egy cég a saját telefonját.
Ezzel is "elősegítve" az új készülék vásárlását. Milyen rendesek ......
Persze -
Klycsu1991
tag
válasz
Dan-szan #6848 üzenetére
Ettől függetlenül nagyon ajánlott készülék , ár érték arányban nagyon jó. Az ota frissítés gyatra. Nagy lemaradásban vannak. Ha kijön az 7es droid nagy az esély rá hogy több nagy (főverzió) frissítés nem jön. A 8as droidra 1%alatti esély van. Akkor is, ha megmarad a telefonos rész és talpra áll.
De mint írtam, a közösségi frissítés kiváló hozzá, lelkes emberek készítenek rá jobbnál jobb romokat, persze ezek nem hiba mentesek. De olyan hiba nagyon kevés van amitől a telefon nem használható. -
Klycsu1991
tag
válasz
Dan-szan #6848 üzenetére
Pl a leeco le max 2 nem most jelent meg. ( Már több mint 1.5 lassan 2 év. ) Ha még ezen felül több év hivatalos támogatást keresel ez nem a te készüléked.
Ha hosszú hosszú évekig ota támogatást szeretnél akkor Google pixel telefonok a nyerőek neked. Nem a leeco.
Manapság a gyártók 2 fő verzió frissítést biztosítanak. ( Ez 2 évet jelent ) ( Ha Android 6-tal jelent meg akkor Android 8 lesz legutolsó fő verzió amit megkapol. Bár ez se tényszerű.)
Ha szereted a romolgatást ott további frissítések is várhatóak. Bár ezek nem hivatalos frissítések, sokszor bugosak, de használhatóak. -
Klycsu1991
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Garanciális problémám lenne. Tomtop.com róla lett rendelve egy telefon. Most meghibásodott . Csíkos a kijelző és szinte életre kell a telefon érintő kijelzője. Magától nyit meg alkalmazásokat, mindenféle beállítási opcióba belép magától. Odáig eljutottam az ügyfélszolgálattal hogy rendben, küldjem vissza. És itt jött a hideg zuhany.
1: A vissza küldési költséget nekem kell állni elméletileg. Én vissza küldöm gyári dobozában, megjavítják , visszaküldik, illetve akár a pénz vissza fizetést is választhatom.
2: Abban reménykedtem hogy küldenek egy futárt, felveszi a csomagot és vissza viszi a webáruháznak.
Szerintem nekem a garanciális javításnak ingyenesnek kellene lennie. Ez 2 hónapos telefon. Bőven benne van az 1 év gari időben.
Ez így rendben van? Az 1 es változatra gondolok.
Valakinek tapasztalat? Vagy jótanács?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Klycsu1991
tag
válasz
Sumptuous #5694 üzenetére
Köszönöm a választ. Nagyon hasznos
Bnömé a telefon és neki fontos a jó üzemidő így mi a battery módot teszteljük. Eddig semmi probléma nem akadt miatta. Igaz AnTuTu "csak" 120 000 pontig illetve kicsit felette pörgeti de nem lényeg. Előző telefonjánál így is 4x több pontot kap 😁
-
Klycsu1991
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem. Az aurel féle small v13 rendszerben a telepítés közben választható akkumulátor profilok (Battery, Balanced?Moderate, Performance , Stock ) a processzor használat révén takarítanak meg energiát? Hogy bizonyos esetekben pl napi használat során (üzenet , hívás, videó stb) bizonyos processzor magok le vannak korlátozva, vagy esetleg tiltva? Pl játék során pedig engedélyezve vannak? de akkor is a profil szerinti beállításnak megfelelően?
Mert antutu pontszámokon nagy eltérés nincs, szinte azonosak. -
Klycsu1991
tag
Szép napot!
Tudnátok abban segíteni hogy
-xposed
-magisk
konkrétan mik azok, mire jók.? -
Klycsu1991
tag
válasz
Klycsu1991 #5615 üzenetére
Megoldódott. Win 7 alatt tökéletes.
-
Klycsu1991
tag
válasz
Klycsu1991 #5612 üzenetére
Nekem főleg a belső tárhely elérése érdekelne. Tudjak rá tenni romot.
-
Klycsu1991
tag
Segítséget kérnék.
Adott egy olyan probléma hogy sikerült úgy törölni a telefonról, hogy a rendszer is törlődött.Így nem indul el csak a twrp recovery tudom behozni.
Van valami megoldás arra hogy belső tárhelyre másoljak romot, úgy hogy közben nincs rendszer a telefonon és twrp fent van.
Otg kábelem nincs sajnos
Ezert kellene valami okosság! köszönöm a válaszokat. -
Klycsu1991
tag
frissítés. A hiba 2 telefonnal jelentkezik csak. Le MAX 2 és OnePlus 3. Talán valami vírus lehet? Holnap az OnePlus 3 mat újra rakom open béta szoftverrel. Utána okosabb leszek. Köszönöm az eddigi sok sok segítséget.
-
Klycsu1991
tag
válasz
kormi0312 #5562 üzenetére
Most néztem egy másik telefonnal és azzal így ugyan az. Ha pl Agymenők valamelyik részét akarom megnézni, azt írja hogy,
"Az internet szerint (a szolgáltatód által bérelt vonalak IP-tartománya alapján) külföldön tartózkodsz.
A külföldi sávszélességünk a töredéke a belföldinek. Ha szerinted mégis Magyarországon vagy, ezt egyrészt jelezd nekünk (a lenti szöveges mezőben), másrészt jelezd bátran az internetszolgáltatódnak is, hogy jobban örülnél, ha belföldi lakosnak látszanál. A Indavideó Film (jogi okokból) és az erotikus tartalom egyáltalán nem érhető el külföldről." -
Klycsu1991
tag
Az automata időzóna és idő frissítés már oké. Angol nyelven kellett beállítani és úgy magyar nyelven is automatikusan állítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest