Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magiboy
tag
válasz
Totatti(Hun) #8963 üzenetére
Szivessen
Oksa
-
Magiboy
tag
válasz
Totatti(Hun) #8961 üzenetére
Próbáld meg fastboot-ba telepíteni valami romot
-
hari73f
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #8959 üzenetére
Próbáld töltőről , lehet hogy az akku halódik már.
Azon túl inkább telefon hardveres hiba lesz... sajnos.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #8957 üzenetére
Nekem ilyet twrp miatt írt. Mikor nem tudtam telepíteni a RevengeOS-t. Twrp-t kellett frissíteni azt hiszem. Legújabbra.
-
válasz
Totatti(Hun) #8128 üzenetére
Az asszonynak 4/32-ese van, ott amíg Aurel ROM volt, nekünk is kb. 20 GB maradt szabadon telepítés után, szóval nagyjából normális ami írtál, max nézd át a telefont nem-e maradt valami sallang rajta.
Az aksi kérdésre nincs "rendes" válasz, mert attól függ, hogy milyen ROM van rajta, mennyire nyúzza valaki a telefont, hányszor tölti egy nap, mennyire tölti fel, normál vagy quick charge...
Nálunk 3 darab X820 van:
- Az asszony 4/32-ese tavaly lett véve újonnan, annak az aksija 2 napot simán bír (MIUI 9 / Android 6)
- Az én "régi" 6/64-esem már 1.5 éve van használatban, annak kb. 1 napot bír (RR 6.0 / Android 8.1)
- 2 hete vettem egy zsír új 6/128-ast, ott 1.5-2 napot bar a telefon (RR 6.0 / Android 8.1) -
válasz
Totatti(Hun) #8125 üzenetére
Több infó kellene ehhez a kérdéshez:
- Mennyi az alap tárhelyed (ahogy fentebb már kérdezték)?
- Melyik ROM tiszta telepítéséről beszélünk (Aurel, RR, AEX, MIUI...)?Azt tudni kell, hogy egy tiszta telepítés általában nem mindent töröl a telefonról (Pl.: DCIM, Downloads ... mappák tartalma nekem meg szokott maradni)
Tegyél fel egy "Disk usage" appot, pl. ezt, hogy lásd mi foglalja a helyet.
-
Crabface
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #8125 üzenetére
Melyik verzió? 32gb/64gb /128gb?
-
válasz
Totatti(Hun) #7409 üzenetére
Megoszlanak a vélemények a telefon töltéssel kapcsolatban, sok helyen kifejezetten óva intenek attól, hogy egész estére a töltőn hagyd a telefont, mert ezzel károsodik az aksi meg leég a házad..., de sok helyen meg azt mondják, hogy nyugodtan egész este töltheted, úgyis az okos elektronika nem engedi a tustöltést, melegedést stb.
Az én tapasztalatom hasonló a tiedhez, 3 évig használtam egy Redmi Note-ot (amit már én is használtan vettem). Mindig órákon át töltöttem totál fullra , de még most 4 évesen is bír az aksi 1-2 napot.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Totatti(Hun) #7180 üzenetére
Csupa jo hirek, az enyem sokat leejtettem tokkal, meg balesetet is tulelt semmi baja.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #6048 üzenetére
Majd egy fél év múlva, ha kezd meghalni az akksid, akkor gondolj erre.
Persze lehet, hogy 2 évet így is kibír az akksid, végülis a SonyEricssonom akksija is bírt vagy 6 évet és haldoklásában még 2-t utána, de ha meg nincs szerencséd, akkor hamar gallyra vághatod. Nem tudom. Az biztos, hogy a nagy árammal és nagy fesszel való töltés egyike se tesz jót neki, főleg, ha sokszor csinálják. Csökkenti az élettartamot. Amit nem tudunk, hogy egyébként mennyire jó akksi van benne. Ha elég jó, akkor lehet, hogy ilyen használat mellett is évek vannak benne. Ha meg nem, akkor meg hamar kinyírod a gyorstöltéssel. -
kolak73
kezdő
válasz
Totatti(Hun) #5982 üzenetére
Nekem vodafon és digi (Telenor) van benne és tökéletes
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5922 üzenetére
Hát sajna szerintem sokat romlott az akkuidő. Alig használtam az elmúlt 30 órában és már 50% alatt van.
Korábban 5-6 napokat irogatott ilyenkor, most meg 1-et... -
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5912 üzenetére
Igen. Lett egy pár plusz kínai alkalmazás, töröltem is őket. Alul a középső gomb cserélhető lett, már nem fix a Live, vagy mi volt ott. Frissült benne pár dolog, a tárcsázónál lehet a számokkal gyorskeresni, meg még egy csomó minden, de nincs időm végigpróbálgatni őket. Kiváncsi leszek akkuban javul-e esetleg, az előzőnél észrevettem.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5779 üzenetére
Király ez a modem
.
Eddig megszoktam, hogy nyomom az ujjlenyomatolvasót, mint süket a csengőt, most meg elég, ha lágyan hozzáérintem az ujjam és kész. Villámgyors és pontos. Javasolt a használata ebből a szempontból.
Lassan iPhone lesz a telefonból.
-
kszthly
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5820 üzenetére
aureeel #5810
-
Racecam
nagyúr
válasz
Totatti(Hun) #5745 üzenetére
Azért, ha már fent van a Recovery, ROM-ot cserélni nem egy nagy ördöngösség.
Bemásol -> Boot Recovery módban -> Wipe (Data, Davlik, Cache, System (bizonyos ROM-oknál) -> Install .zip (ha kell a ROM-hoz akkor Gapps is) -> Reboot. Ennyi... -
kszthly
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5741 üzenetére
A belső tárhely kivételével mindent törölj! Sőt recoveryből érdemes a tárhelyről is törölni a rejtett fájlokat/mappákat, az android mappát és minden mást ami nem a te cuccod. A ROM és a Gapps maradjon! Aztán mehet fel a ROM és a Gapps, végül cache törlés és reboot.
-
Totatti(Hun)
tag
válasz
Totatti(Hun) #5664 üzenetére
Köszi ! Tegnap felraktam a V13 eddig semmi rosszat nem produkált a telefon úgy hogy nem sűrgős cserélni.
Majd a párocskámén lecserélem mert azon még a V7 -es van de az is jól szuperál.
Aureelnak!!
-
jemy
tag
válasz
Totatti(Hun) #5664 üzenetére
Added Play Store to System app,and updated all google apps (core only)
- Fixed music installer after selected in aroma installer
- Added new chooseable launchers: Htc home, Pixel Launcher, Nova launcher
- If you dont choose default browser, you get the chrome installed
- If you dont choose default email app, you get the gmail installed
- Added 5 different chooseable thermal mod: Cold, Handwarm, Moderate, Warm, Stock
- Added chooseable build.prop tweaks
- Added chooseable iOS-emojis
- Added chooseable xposed with addons: YT background, -adaway, Download bar, etc.
- etc.de most látom még nem tudta feltölteni!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Totatti(Hun) #5510 üzenetére
Eztet itt more.
[link]
Default gapps csomaggal
Mintha egy másik telefon lenne, jó ez a nougat. Full magyar, nulla kínai sz@rság fluid. Pár napos / hetes teszt következik.
-
kungzi
veterán
válasz
Totatti(Hun) #5450 üzenetére
Mit és hol? Milyen 7.1.2? Gondolom nem gyári, hanem custom rom.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5380 üzenetére
Erre én sem gondoltam
Remélem ez okozta a problémát@fecosrac: A TWRP nem látja a system mappát. Root Browser vagy az aroma file manager viszont igen!
Mikor raktad fel az xposed-et? Közvetlenül a rom után, vagy megvártad, míg bekapcsol, és azután?
Az utobbi lenne a jobb.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5361 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért nem azonnal jön elő...
Pedig egyszerűbb lenne úgy megoldani.
Racecam: Mindig elírok valamit
Nem is tudom honnan jött a magdisk
Még én is csak ismerkedem vele. Hasonló mint az xposed, csak itt kernel szintű dolgok is vannak integrálva. Eddig tetszik
Bár sok haszna egy átlag felhasználónál nincsen. Én sem látom eddig túl sok értelmét. Mindenesetre működik!
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5352 üzenetére
Valaki egyszer írt itt egy progit amivel rá lehet jönni, hogy melyik app vagy folyamat ragad be és pörgeti a procit. Mondjuk ilyen erős melegedésnél az akku használatos résznél is ki kellene írja szerintem.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5351 üzenetére
Beállításokon belül a DualSIM & Mobile networks => Cellular data => csak a vodás kártyához teszek pipát. Nekem ez a 2. sim kártya, más felállásban nem is próbáltam még.
-
szitaati
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5348 üzenetére
Szia!
Nekem 2 kártya van, az egyik T-mobile, ezt csak 2G-n használom, a másik voda 4G. Nincs semmi hálózati problémám. Gyári 023S ROM. Mondjuk nagyon ritkán hagyom fenn mobilneten a voda kártyát, általában csak addig kapcsolom be, amíg kell. (navigáció, vagy amíg netezek vele).
-
sd6
tag
válasz
Totatti(Hun) #5346 üzenetére
Nekem (X822) mindkét slotban volt 4G. De csak egy kártyám van, így egyszerre mindig csak az egyik slotban volt kártya. Ha visszajön garos javításból(2 hónapja kint van, rájuk írtam, hogy mizu, azt válaszolták, hogy látják sürgős ezért előre vetetik) majd kipróbálom 2 kártyával.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5333 üzenetére
A "Beállítások-> Továbbiak"-ban a SideBar alkalmazást próbáld meg kikapcsolni. Lehet ez zavar be! Vagy törölheted is, vagy a beépített hibernálóval, vagy valami "root app deleter"-el
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5260 üzenetére
Ez az EUI visszaállítás nagyon hasznos cucc. Nem is tudom, más gyártóknál miért nincs elterjedve
Énis mindig ezzel rakom vissza az appokat. Még jobb lenne, ha nem kellene mindegyikbe ismét belépnem
@mundzuk: XDA-n amúgy is sok az "érdekes" ember. Nem tudom, egyáltalan a romot hogyan sikerült nekik felrakni.. Az első posztot sem tudják normálisan elolvasni...
@Pisti7204: Körübelül én is így kedzem. Megcsináltam magamnak.. aztán megosztottam.. aztán meg csak úgy jöttek az új verziók
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5243 üzenetére
Ez egy érdekes hiba. Sosem tapasztaltam ilyet. Szerintem nem a rom-al lesz a probléma, hanem máshogy telepítetted, mint kellene. Próbáld meg előbb felrakni a 23S V33 modemet, aztán a V12-őt. Ha feltelepített a rom, akkor pedig wipe cache, és wipe dalvik-cache.
-
mckangi
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #5032 üzenetére
Az otp SmartBank-nál tényleg álomszerűen működik az ujjlenyomat olvasó. El is csodálkoztam rajta, mivel ki is kapcsoltam, mert feloldásra nem az igazi. ( a minták rögzítve vannak).
Már ráállt a kezem az oldalsó gombokra, + feloldó mintát használok inkább, így hamarabb élvezhetem a telefonomat.Lehet, hogy nem is a szenzorral van a baj, hanem magával az eui-val?
Akinek rossz az ujjlenyomat olvasója és otp-s,az próbálja már ki.!
( a smartbank alkalmazásra gondoltam...) -
tibcsi0407
félisten
válasz
Totatti(Hun) #4627 üzenetére
Semmilyen LeEco-ban nincs gyárilag magyar nyelv.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Totatti(Hun) #4581 üzenetére
Köszönöm. Mik a tapasztalataid? Jól sejtem, hogy ez már 7.0 androidra épül? Van bármi bökkenő a váltáskor, amit jó tudni előtte? Nekem még sosem volt Aureel rom a telón, hogyan álljak hozzá, ha esetleg Őt választom? Melyik verziót kell feltennem és milyen lépésekkel, hogy tökéletesen működjön, ne legyen gond?
Tibcsi: Neked is köszönöm a választ.
Cuoco, Mokee legújabb ROM-jai is már 7.0-ok?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #4556 üzenetére
Nézd meg az előző hozzászólásomban a piros "itt" linket, angol nyelven találsz egy leírást.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Totatti(Hun) #4084 üzenetére
Eddig is működött, itt be is linkeltem, hogyan...
(Az már csak külön öröm, ha trükkök nélkül is megy.) -
Racecam
nagyúr
válasz
Totatti(Hun) #4081 üzenetére
Vagy felrakod a 6.3 teljeset, vagy felrakod a 6.3 patch-et TWRP alól. (Utóbbi gyorsabb...) Ne csinálj DATA Wipe-ot és akkor minden megmarad!
-
gonorrea
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #3929 üzenetére
nem "rendes" OTA nem fogja telefon felkínálni, csak v4.2nél volt egy 80 Mb-os update, arra mondta hogy ota (ha jól rémlik). v5-öt le kell egészet tölteni és mehet twrp-ből, max cach-dalvik wipe
-
CoctoPerkins
csendes tag
válasz
Totatti(Hun) #3485 üzenetére
Nekem is így működött...
Emlékeim szerint három dolgot csináltam az újraindításon kívül:
Engedélyeztem a telefon menüjében a bootloader nyitását(? vagy valami hasonlót) majd visszazártam, de azt most (nagyrészt magyar nyelvvel) ellenőrizve már nem találtam sehol... ez nem hozott változást.
Feltelepítettem az APK Installert (de ahhoz a Winfosban le kellett tiltani a driver ellenőrzést). Ezt a programot persze nem használtam.
A saját Oneplus 3-am csatlakoztattam a géphez (fejlesztői kopogtatások, stb.), annál működött minden egyszerűen. Ezután már a Le Max 2-vel is minden működött, azóta is működik, de a bootloader nyitást(?) nem találom - csak haluztam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest