Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Tegnap vettem egy GTX 1080-at és feltettem a legújabb Nvidia drivert (Nvidia GeForce 368.95 Hotfix), miután felment és gép restart is meg volt, eltűnt a tv tuner drivere. Ismeretlen eszközként volt az eszközkezelőben.
Ezek voltak az eszközkezelőben, amikor jól működött:
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)A korábbi leirasom alapján próbáltam újra rakni a drivert, az audio része ment is. Az XC2028-at is próbáltam, de restartol a gép.
Win10 64 bit-en vagyok, van egy Win 7 64 bit, de inkább a win10-es rendszert szeretném használni, hiszen eddig is működött.
Korábban egy GTX 970et használtam a legújabb nv driverével és tökéletesen ment a kari.
Bárkinek bármi ötlete van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest