- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
csak röviden leírnám a tapasztalataimat:
nemrég érdeklődtem errefelé, mert családi vhs digitalizálásba kezdtem, és mivel minél olcsóbban akartam megúszni a dolgot, ezért egy használ tv2000 expert kártyát szereztem e célra.
mivel tartozékok nélkül vettem, hamar rájöttem, hogy s-videón keresztül nem fogom tudni megoldani a dolgot, mivel nem volt meg a kártyához a gyári elosztó, szerezni pedig nem tudtam.
Így antennára kötve csinálom a dolgot, és a tapasztalataim maximálisan pozitívak
(noha nem vagyok szakértő ilyenekben) de semmi miőségromlást nem látok a lejátszott felvétel és a rögzített között (mpeg2 jobb minőség beállítást használok)
a csúszó hanggal sem találkoztam egyszer sem, pedig már sok órányi anyagott vettem át, 64bites oprendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest