Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokee
csendes tag
Hello!
Leadtek DTV2000DS-t vásároltam, és tanácstalan vagyok - hátha van ötletetek.
A saját gépembe szántam, ez egy Asus P5KC alaplap, Win7 64bittel.
Beraktam a kártyát, feltettem a hozzá adott lemezről a drivert és a szintén hozzá adott ArcSoft TotalMedia szoftvert.Látszólag minden rendben, látja a kártyát mindkét program, de szkennelésnél egyetlen csatornát sem találnak.
Leszedtem a drivert és a TotalMediát, felraktam helyette a Leadtektől letöltött Win7 64b drivert és a WinFast PVR2-t, a jelenség ugyanaz.
Kiszedtem a kártyát, átraktam a párom frissen összerakott gépébe (Asus M4N68T-M LE V2, Win7, 32bit), és végigpróbáltam ugyanezt (nyilván a 32bites driverrel), azonos eredménnyel. (Olvastam valahol, hogy a Windows Media Center belekavarhat a kártyák elérésébe, de ezen a 32bites gépen nincs, nem is volt soha.)
Az antennakábel a gépek melletti külön fali aljzatból jön, amiről az előző analóg kártyán (Pinnacle 110i, vagy valami ilyesmi volt) három nappal ezelőtt kiváló analóg adás volt. Ezen kívül kipróbáltam direktben arról az aljzatról, arról a kábelről, amin egyébként a tévé van, és hibátlan az adás - a helyzet változatlan.
Garis a kártya, két napos, korrekt cégtől, tehát tudom cserélni, de valamiért azt gondolom, itt nem hardver-hiba lesz. Így hát mielőtt szívatom őket a garival, talán feleslegesen, lefutnék néhány kört, amit javasoltok.
Tehát, ha van ötletetek, mivel próbálkozzam, szívesen veszem, és megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest