Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - One mobilszolgáltatások

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
Már bocs, de nekem a mentés nem elég, szerkesztenem is kellene a felvett anyagot, szóval legalább MPG2 konverter kellene, de méginkább egy .ts-t hasznáni képes szerkesztő. Sorolom a hibákat:
1. MPG stream-nél azért volt kavarodás, mert csak a "minden jel rögzítését" lehetett "kiválasztani". Kínomban (mást nem tudtam tenni) átállítottam transport stream-re, ott már meg lehetett adni a "csak adott csatornát", majd visszaállítottam MPG stream-re, és láss csodát, ott maradt a "csak adott csatorna", és tényleg azt veszi fel! Bravo, Leadtek!!!
2. Le csak a PVR2 játssza hanggal a felvett műsort, de nem lehet közben kikapcsolni a TV-t, külön ablakban megy a videó, ráadásul sokkal halkabb, ergo az élvezeti értéke ZERO. Normálisan tehát lejátszhatatlan.
3. 3 féle programot is letöltöttem, egyik szarabb, mint a másik, közös tulajdonságuk, hogy a Tuner-nek még a kereséséig sem jutnak el.
4. MPC-HC hibával elszáll, ha lejátszani akarom a felvett műsort, a PxDVR2-re pedig nem tud felcsatlakozni.
5. Szerkeszteni és hanggal normálisan lejátszani még mindig nem tudok semmivel. Legfrissebb codec csomagot és x64 komponenseket feltelepítve sem javult a helyzet.
6. A normális digiTV kezeléshez (kérdőjelek helyett feliratok) fel kellett tennem a legújabb meghajtót és PVR2-t (amelyek a hivatalos oldalon vannak), amelyekkel nem lehet normálisan felvenni analóg módban, ha hardveres előnézetet használok, anélkül viszont halk a hang, viszont legalább csúszást nem észleltem (még, mert nem volt időm sokáig nézni).
7. Media Centerben tudok felvenni, de szerkeszteni a felvételt nem, ráadásul irdatlan nagy fájlokat (WTV) csinál, néhány mp. 500MB lett. Vmi PlayReady szoftvert is keres, azt honnan tudom leszedni (az, hogy önmagát frissítse, kizárt)? Nero Vision használhatatlan továbbra is.
8. Hardveres gyorsítást kikapcsolva is lefagy, elég párszor csatornát váltani.
Konklúzió: Még mindig egy kupac szarnak tűnik az egész. Leadtek-et beskáláztam az AMD driverek és szoftverek ALÁ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Horgász topik
 - Formula-1
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - Nintendo Switch 2
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Futás, futópályák
 - Revolut
 - További aktív témák...

- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
 - 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
 - LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest