Hirdetés

Aktív témák

• JozsBiker

aktív tag

válasz bzoley #924 üzenetére

Köszi! Kiprószálom.

Még egy kérdés. Eddig csak az automatikus keresést használtam, ami eléggé összevissza töltötte fel a csatornákat, és természetesen nem abban a sorrendben, amiben szerettem volna. Nosza, gondoltam, átrendezem. Az átrendezés sikerült is, mert arréb tudok vonszolni egy-egy csatornát, sőt a törlés is megy, viszont van olyan csatorna, ahol változtatni kéne egy kicsit a frekvenciát. Ezt a Beállítások rész legfelső fülén ( csatornák keresése ) próbálom, de nem megy. Rááltam a szükséges csatornára, aztán jobbklikk, majd a Frekvenciák hozzáadása menüpont, de ide hiába írok be bármit: az aktuális csatorna frekije sem íródik így át, és új csatorna sem jön létre. Asszem a sime PVR -nél ezzel nem volt gond.
    Másik aggályom, hogyha kilépek a Beállításokból és a normál nézésben vagyok, nem látom az aktuális frekvenciát. Sőt, a Ctrl+ és Ctrl- -ra is csak az eltérést látni, de azt nem, hogy mihez képest :O Szóval elég problémás vagyok most. Légyszi segítsetek, hogyan lehet frekvenciát átírni, és új csatornát hozzáadni. Köszi.

Jozs

Aktív témák