Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Köszönjük az eszreveteledet. Legközelebb írd le azt is milyen hw és oprendszeren tapasztaltad ezt. Ugy ertekes lesz a tapasztalatod.

Amúgy a gondjaidat nem a kodi okozta. Nagyon sok hw+oprendszer kombon telepíthető a kodi, de csak azt tudja nyújtani amire támogatást kap a rendszertől. -
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Nem tudom ilyen egyszerűen felsorolni. Nekem fontos, hogy jó minőségben menjek minden, hang és kép egyaránt, kell a 96kHz-es DTS, FLAC, 7.1-es LPCM, stb. Plex jó annak akinek az általános anyagok megfelelnek, de nem egy médialejátszó app. Kodi az csak tudni kell használni és megfelelő rendszer kell hozzá. Hozzáteszem, hogy nekem Android alatt az SPMC valamint a Minixes XBMC tökéletesen működik, nincs semmilyen kínlódás, mindent visz.
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Én már rég feladtam a Kodival kapcsolatos küzdelmet - Android alatt lehet, hogy nem jó, LibreELEC alatt nincs vele küzdelem, pillanatok alatt tökéletesen működik és messze jobb, mint a Plex, 2 éve leszoktam a Plexről, sok olyan anyag van amit nem visz, de akinek viszi az anyagait annak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem gond nélkül fut a 16-os Kodi a Sony tévémen, nas és pc megosztással is.