Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
DUB Inc. #2361 üzenetére
Köszönjük az eszreveteledet. Legközelebb írd le azt is milyen hw és oprendszeren tapasztaltad ezt. Ugy ertekes lesz a tapasztalatod.
Amúgy a gondjaidat nem a kodi okozta. Nagyon sok hw+oprendszer kombon telepíthető a kodi, de csak azt tudja nyújtani amire támogatást kap a rendszertől. -
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc. #2363 üzenetére
Nem tudom ilyen egyszerűen felsorolni. Nekem fontos, hogy jó minőségben menjek minden, hang és kép egyaránt, kell a 96kHz-es DTS, FLAC, 7.1-es LPCM, stb. Plex jó annak akinek az általános anyagok megfelelnek, de nem egy médialejátszó app. Kodi az csak tudni kell használni és megfelelő rendszer kell hozzá. Hozzáteszem, hogy nekem Android alatt az SPMC valamint a Minixes XBMC tökéletesen működik, nincs semmilyen kínlódás, mindent visz.
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc. #2361 üzenetére
Én már rég feladtam a Kodival kapcsolatos küzdelmet - Android alatt lehet, hogy nem jó, LibreELEC alatt nincs vele küzdelem, pillanatok alatt tökéletesen működik és messze jobb, mint a Plex, 2 éve leszoktam a Plexről, sok olyan anyag van amit nem visz, de akinek viszi az anyagait annak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest