- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
DUB Inc. #2361 üzenetére
Köszönjük az eszreveteledet. Legközelebb írd le azt is milyen hw és oprendszeren tapasztaltad ezt. Ugy ertekes lesz a tapasztalatod.
Amúgy a gondjaidat nem a kodi okozta. Nagyon sok hw+oprendszer kombon telepíthető a kodi, de csak azt tudja nyújtani amire támogatást kap a rendszertől. -
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc. #2363 üzenetére
Nem tudom ilyen egyszerűen felsorolni. Nekem fontos, hogy jó minőségben menjek minden, hang és kép egyaránt, kell a 96kHz-es DTS, FLAC, 7.1-es LPCM, stb. Plex jó annak akinek az általános anyagok megfelelnek, de nem egy médialejátszó app. Kodi az csak tudni kell használni és megfelelő rendszer kell hozzá. Hozzáteszem, hogy nekem Android alatt az SPMC valamint a Minixes XBMC tökéletesen működik, nincs semmilyen kínlódás, mindent visz.
-
blakey
titán
válasz
DUB Inc. #2361 üzenetére
Én már rég feladtam a Kodival kapcsolatos küzdelmet - Android alatt lehet, hogy nem jó, LibreELEC alatt nincs vele küzdelem, pillanatok alatt tökéletesen működik és messze jobb, mint a Plex, 2 éve leszoktam a Plexről, sok olyan anyag van amit nem visz, de akinek viszi az anyagait annak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest