Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
Elemental #4107 üzenetére
Elemental -
Csak beállítottad a kalibrációt és úgy marad nálad újraindítás után?
Mi alatt van neked a Kodi? Én a héten kezdtem az android alatt használni. Most ezt tesztelgetem. (Itt nekem simább a lejátszás, nincs recegés közben a feliratoknál, mint a CE alatt volt, ezért maradtam ennél.)
A megoldás meg az lesz, hogy nem kapcsolom ki a boxot. Rádugtam egy szünetmentesre a többi kütyü mellé, úgyhogy nem fog kikapcsolni áramszünetkor sem.Martin Eden -
Az enyém régebbi tipus, ez még nem webos-es tv. Tavaly akartam cserélni az olimpia előtt, de azzal együtt elúszott a csere is a vírus miatt. Remélem az idén már összejön.
Egyébként neked mik a tapasztalatok, ezzel az újabb (LED vagy OLED) LG-vel, a Kodi normálisan müxik rajta? -
-
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3996 üzenetére
Na kitöröltem egy filmet a fő mappából és bármit csinálok bent maradt a média tárban, nem indítható. Na most vissza mentem 2 óra múlva nincs benne. pedig 2x újraindítottam.
Na a sorozatból is eltűnt az 1 évad.
Igaz én megadtam minden elérhetőséget neki. 4 HDD. -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3994 üzenetére
Fent van de pl töröltem egy sorozatból egy évadot amit megnéztem de a média tárból nem törölte ki még mindig ott van és ha rá klikkelek azt írja, hogy nem elérhető a fájl.
Most már egyenként beadtam neki a mappákat kíváncsi leszek, hogy mit csinál.
Nekem is csak SAMBA kapcsolatok vannak és a NAS-m alul látszik.
Nálad mikor szkeneli a mappákat? -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3984 üzenetére
Köszi majd átgondolom.
Érdekes, ma működik ip címmel is a samba - Erre szokta mondani öreg barátom már elmúlt 80, hogy az elektronok útja kifürkészhetetlen.
remove from library when file are removed - tehát akkor a mappából való eltávolításnál törli a média tárból. Én meg fordítva szeretném. Mivel ugyebár ott látom, hogy megnéztem és a film címe is magyar. A mappában meg eredeti szerepel ami nekem nem mindig érthető. -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3979 üzenetére
Ezt NAS fw vagy samba szerviz válogatja. Nálam mint a videóban is látod beírt \\ip cín\ alapján megcsinálja de utána a hálózatok közé már a NSA325 v2 néven jelenik meg. De ha a beírásnál automatikusan a nas névre ugrik akkor igen az fw-ben vagy szerver van telepítve rá.
Pl most a ZIDOO Z9X m.boxomnál van SAMBA szerviz telepítve egyből "ZD_SAMBA" néven jelenik meg.
De a lényeg, hogy sikeredett. -
-
Georgexy_hun
tag
válasz
Elemental #3911 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy általában az IMDB-n lévő címet adtam meg a file-nak. Filmeknél.
Sorozatoknál pedig mindig átneveztem őket úgy, hogy mondjuk, S01E10_sorozat_címe.
Nekem lassan 1500 filmem és kb. 70 sorozatom van HDD-ken és mar csak 3-4 filmet kell kézzel befrissítenem ha mindent úja kell kerestetnem. Minden mást magától megtallál a KODI.
Jah és külön mappában vannak a filmek, sorozatok, többrészes filmek. -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3909 üzenetére
Az egészet rosszul kezdted.
TMDB beállítása KODI CE. alatt Ha ezt nem állítod be akkor nem is találja meg az ismertetőt.
Az nfo fájlt bent kell hagyni mivel a TMDB adon ebből is olvassa ki az adatokat.
A mappára amiben a filmek vannak amikor hozzá adod akkor kell az adonnal beolvastatni. Mint a videómban látod.
Amit meg nem talál meg ebben a videóban van a megoldás, de ezeket megtalálod a YT oldalamon.
Nem kell ezen videók után 4 órát bajlódni velük.
Ne add fel
Na mutatok egy másik bőrt amikor arra átváltok az eredetiről.
AMBER SKIN -
Elemental
addikt
válasz
Elemental #3908 üzenetére
Beni2360-nek szánt válasz.
Nagyon köszi a rám fordított idődet.
Vannak filmek, amiket nem talál meg egyáltalán. Ha a mappán vagy a fájlon rányomok az option-ra, akkor sem kínálja fel az információ lehetőséget. Azokkal gondolom nem lehet mit kezdeni. Vagy ott kellene hagynom a film mellett az nfo fájlt?
Mondjuk most a mai 4 órányi kodi allítgatás után úgy érzem, hogy maradok a sima listás nézetnél. -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3904 üzenetére
A fő menüben nem csak a fenti sorban a lejátszó listáknál tudod egyenként csoportosítani ezt az oldal 3/4 részinél olvasható. Ezért írtam, hogy külön mappába kerüljenek a szortírozni kívánt filmek. Mint a képen NAS VIDI, Vidi 2
V. LEJÁTSZÓLISTÁK KÉSZÍTÉSE ÉS KATEGÓRIÁK SZERKESZTÉSE
Fő menüben oldalt még nincs leírás a beszúrásra.
Na találtam egy megoldást tegnap értekeztünk erről és ő talált megoldást. -
Beni2360
félisten
válasz
Elemental #3902 üzenetére
Szia!
Hát azon a HDD-n ahol a mindenes mappa van mellé létrehozol egy Video vagy többet 1-2-3 és létrehozol egy Sorozat mappát vagy többet. Aztán Kivág-beilleszt a megfelelő mappákba a filmeket. Ezután töröld az eddigi média tárrat hiszen már úgysem lesz benne semmi. Majd egyenként a megfelelő videó-sorozat-kat újból beolvastatod. Videó És akkor külön lesznek a sorozatok és a filmek. Filmek szelektálása már egy kicsit ezután fog megtörténni. De ha külön akarod a mese filmeket akkor már most csinálj neki mappát Pl nálam
Videok
Mese filmek
Rajz film - ezek mind a videóknál kell beolvastatni.
Sorozatok.
Az oldalamra feliratkozva találsz még sok videót a beállításokra hiba javításokra.
Video struktúra Sorozat struktúra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged