Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Próbálta valaki telekom tv-n (telekomos android alapú stb) a kodit? A képfrissítéssel van gondom. Nem változik, mindig azon az értéken marad, nálam 1080@50, amit a boxon beállítottam.
-
Elemental
addikt
Csak hogy ne legyen egyszerű, a watchdog az egyik boxon jól működik, a másikon nem csinál semmit. Volt újra telepítés, a beállítások ugyanazok. CE 9.2.5
-
Elemental
addikt
válasz walter70 #4051 üzenetére
Még egy búcsú ötlet, mielőtt kihajítod.
Próbáld ki webdav kapcsolattal. Ha nem használtad eddig, akkor a nasra felteszed a webdav szervert, ha nem engeded ki a netre, akkor maradhat a http. Amikor nekem is szarakodott a samba, akkor kipróbáltam, és jól működött a webdav kapcsolat. -
Elemental
addikt
Azt valahogy meg lehet oldani, hogy az ékezetes kezdőbetűs filmeket ne a sor végére rakja?
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #4004 üzenetére
Nem boldogulok az egyik sorozattal, nem jók az epizódok. Katicabogár és feketemacskáról van szó. Konkrétan a második évad, ami problémás. 26 részből áll, az imdb szerint is, viszont a kodi csak 25 részt olvas be. Az első rész, a santa claws az lényegében a 00. rész, és ami az imdb-n a 2. az az első, stb. Viszont a kodi beolvassa a 00-at 1-nek, és mindent eltolja eggyel, a végeredmény pedig az, hogy a 26.részt nem olvassa be, meg sem jelenítí, és az összes többinek pedig rossz a címe az eltolás miatt. Azt próbáltam, hogy a 2. évad mappájába minden rész mellé tettem egy .nfo fájlt, ami tartalmazta az adott rész imdb linkjét, de nem jó. Próbáltam úgy is, hogy tettem a fő könyvtárba .nfo-t az egész sorozat linkjével.
Vagy az lehet a megoldás, ha minden rész mellé tennék egy .nfo-t?
Van valami ötleted?[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Sorozatnál hova kell tenni az nfo fájlt, és mire kell átnevezni?
-
Elemental
addikt
Lehet, hogy nektek ez nem újdonság, de arra jöttem rá, hogy elég létrehozni a film fájl nevével megegyező .nfo fájlt a film mellett, aminek csak egy imdb linket tartalmaznia, és máris megtalálja a kodi a film infót.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3987 üzenetére
Hagytam mindent alapon. Nem adtam meg elérési utat, de akár ki is próbálhatod, hogy megadod ott. Elvileg az összeset vizsgálja.
Nekem egyelőre nason jól működik.Ami az imdb szerint short, vagy tv short azt nem nagyon akarja megtalálni. Toy story terror, bao 2018 (disney), boszi seprűnyélen 2012. Ezeket hogy kell megoldani? Vagy ehhez kéne nfo?
[ Szerkesztve ]
-
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3983 üzenetére
Mindent az alapon hagytam, egyedül a fő oldalon "remove from library when file are removed" amit on-ra állítottam.
0.9.7 a verzió.
Épp most teszteltem, helyeztem át csomó mindent egyik megosztott mappából a másikba, és szépen hozzáadta, és törölte is ahogy kellett.Érdekes, ma működik ip címmel is a samba. Furcsa. Most ott van a források között ip és név is, lehet válogatni
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3966 üzenetére
Hát, basszus, elnézést kell kérnem, és el kell kezdenem keresni a hibákat. Annyi történt, hogy most a hálószobai boxhoz mentem tesztelni, és ott szemben a nappalival teljesen úgy működik minden, mint a videódban. Tehát a 82 filmből megtalált 75-öt, a többit pedig kézi kereséssel meg tudtam vele kerestetni. A nappaliban lévő box-szal nem tudom mi lehet. Most elkezdem összevetni a beállításokat.
Amit biztos, a nappali 905x, a csatolás smb-n keresztül történt. A hálószobai 905w, a mappákat webdavval csatoltam fel, mert valamiért a samba nem működik. A CE verzió ugyanaz.
Ami még furcsa, hogy a nappalibeli boxon ha médiatár tisztítására nyomok, az kb 5 másodperc, míg a hálószobain kb 2-3 perc.
Majd letesztelem a gyerekszobait is, ami 905x3.
Úgyhogy még egyszer sorry, elkezdem keresgetni, hogy milyen beállítási különbség lehet a két boxom között.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
Persze, az egész megosztott mappa hozzá van adva. Valószínűleg azért nem találja, mert ki szoktam törölni a sample és az nfo fájlt, és a film fájl nevéből nem jön rá, hogy mi az a film. De az a bánatom, hogy ilyenkor nem is mutatja a filmek között, még hibás tartalommal sem.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Mit lehet kezdeni azokkal a filmekkel, amit nem talál meg a kodi a tartalommegadás után? Van az egyik filmes mappámban 81 film. Ebből a TMD 36, az universal movie scraper 62 filmet talál meg. És az a bajom, hogy nem is mutatja a Filmek főmenüben a filmek között, hogy kézi megadással beírnám a film címét. Tehát olyan, mintha nem is lenne meg az a film.
Ha a Videók főmenü felől közelítem meg, akkor mutatja, viszont ilyenkor nem lehet vele semmit kezdeni, csak lejátszani. -
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3915 üzenetére
Igen, jelenleg úgy használja.
blakey írt a synology topikban egy jó kis útmutatót plexhez és embyhez. Anno próbálgattam, de végül ráhagytam. Lehet, hogy veszek egy nagy levegőt, és újra átrágom magam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Georgexy_hun #3912 üzenetére
Köszi neked is!
Nekem közös mappában vannak a filmek, sorozatok. Másképpen csoportosítom a filmjeimet. Maradok a sima listás nézetnél, nekem ez bevált már több éve, igazából nem is magam miatt akartam, csak unokatesóm plexről tért át ce kodira, és neki akartam segíteni. -
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3910 üzenetére
A The Movie Databaset és a Universal movie scrapert is próbáltam. Van, amit nem talál meg, és nem is mutatja, ha a filmek főmenü irányból közelítem meg. A videók főmenü- médiatár- megosztott mappában nézem, akkor ott a film, viszont nincs opció tartalomra frissíteni. A nagyjából ötszáz film mellé meg nem állok neki leszedni az nfokat. Mindegy, erre a hétre (vagy végleg) elég volt a kodi konfig
Tényleg köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Elemental #3908 üzenetére
Beni2360-nek szánt válasz.
Nagyon köszi a rám fordított idődet.
Vannak filmek, amiket nem talál meg egyáltalán. Ha a mappán vagy a fájlon rányomok az option-ra, akkor sem kínálja fel az információ lehetőséget. Azokkal gondolom nem lehet mit kezdeni. Vagy ott kellene hagynom a film mellett az nfo fájlt?
Mondjuk most a mai 4 órányi kodi allítgatás után úgy érzem, hogy maradok a sima listás nézetnél.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3907 üzenetére
Basszus, most vettem észre, hogy a videók alatt van olyan, hogy médiaforrások, ahol megvannak egyenként a hozzáadott mappák. Eddig azért nem láttam, mert nekem a videók elem nem volt megjelenítve a főmenüben, csak most a teszt idejére visszatettem. Nah, ez nagyjából nekem jó is lesz, azért még tesztelgetem.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Beni2360 #3903 üzenetére
A videóidat átnéztem, mielőtt kérdeztem, sokat segítettek, köszi!
A Beállítások - Média - Médiatár - Videók alatt külön adtam hozzá ezeket a mappákat. Viszont a főmenüben, ha a Filmek-re kattintok, tehát, amikor nézni akarom a filmeket, akkor ezek nincsenek elkülönülve, vagyis nálam a Filmek alatt minden hozzáadott mappa tartalma ömlesztve van. Azt nem tudom, hogy én rontok el valamit, vagy ez ilyen.
Annak örülnék, ha a főmenüben a Filmek alatt szintén meglennének ezek a mappák külön, és ha belemegyek egybe, akkor lássam csak a filmeket. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Amlogic boxot használok coreeleccel. Jelenleg úgy van, hogy nas-ról osztom meg a tartalmakat, van több megosztott mappa, Dokumentumfilm, Gyerekfilm, Film, Filmarchív, Rajzfilm, vegyes tartalommal sorozat és film egy mappában. Ezeket tartalommegadás nélkül adtam hozzá, ha belemegyek a filmek-be, akkor látom egyenként a hozzáadott megosztott mappákat elkülönülve, ott filmeket úgy tudom kiválasztani, mintha egy filekezelőben böngésznék.
Az a kérdésem, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy szeretném látni a borítókat, infókat a filmekről, de ne ömlesztve legyenek, hanem ugyanígy megosztott mappánként elkülönítve? Teszem azt legyen külön a gyerekfilm, meg a dokumentumfilm mappa? Remélem érthető amit szeretnék
Mit lehet kezdeni olyan tartalmakkal, amit nem talál meg? Pl a lányom helen doronos videói?
Mit lehet kezdeni olyan megosztott mappákkal, amiben van sorozat is, és film is? Hozzá kell adni egyszer, mint film és egyszer mint sorozat?
Vagy ilyen igényekkel egyszerűbb, ha maradok a filekezelős nézetnél?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz hobbivideós #3331 üzenetére
Himediahoz is van telefonos alkalmazás. A himedia topik összefoglalójában van link, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogwarts Legacy teszt
- Jogász topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...