- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Androidon.
Beelink GT King illetve Beelink Mini MX III.
Plusz egy MiBox-on.
A MiBoxra az android tv Googla Playjéről elérhető.
A Beelink pedig a normál G.Playről.
Automatikusan frissült, asszem.Ja, igen egyik elinditásnál csinált egy fissitést és elindult a "first run 18.9 inditási ablakkal.
-
Luissimo
veterán
Nem a FŐMENŰRE gondolok, hanem az az után következő képernyőn feltűnő "almenűre", ha rányomsz a főmenűn a KIEGÉSZÍTŐK menűpontra.
Ott jelennek meg a kategóriákra osztott kiegészítők, ahogy soroltam: video, stb.
Azt hogy lehet testreszabni, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ott ne adja fel, főleg azért, mert abból a ketagóriából (pl. KÉPEK, vagy RÁDIÓ) egyáltalán nem raktam kiegészítőt.
Elszeretnék tüntetni onnan egy vagy két kiegészítő kategóriát és akkor kiférne egy képernyőre, hogy ne kelljen görgetni.Valamelyikötök leszimulálná, hogy mit írtam, hogy tiszta legyen?
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Beni2360
félisten
-
Martin Eden
tag
-
Beni2360
félisten
Az az LG TV mennyi idős és mire van állítva a képarány?
Levágás nélkülit kell választani. És akkor nem kell kalibrálni semmit a boxon. Nálam a feliratok az alsó fekete sávba vannak állítva. És ha jól emlékszem menet közbeni beállításnál van egy olyan opció, hogy beállítás alapért. minden médiához. Azt megnyomod és akkor mindig az a beállítás marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest