Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Androidon.
Beelink GT King illetve Beelink Mini MX III.
Plusz egy MiBox-on.
A MiBoxra az android tv Googla Playjéről elérhető.
A Beelink pedig a normál G.Playről.
Automatikusan frissült, asszem.Ja, igen egyik elinditásnál csinált egy fissitést és elindult a "first run 18.9 inditási ablakkal.
-
törölt tag
Nem a FŐMENŰRE gondolok, hanem az az után következő képernyőn feltűnő "almenűre", ha rányomsz a főmenűn a KIEGÉSZÍTŐK menűpontra.
Ott jelennek meg a kategóriákra osztott kiegészítők, ahogy soroltam: video, stb.
Azt hogy lehet testreszabni, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ott ne adja fel, főleg azért, mert abból a ketagóriából (pl. KÉPEK, vagy RÁDIÓ) egyáltalán nem raktam kiegészítőt.
Elszeretnék tüntetni onnan egy vagy két kiegészítő kategóriát és akkor kiférne egy képernyőre, hogy ne kelljen görgetni.Valamelyikötök leszimulálná, hogy mit írtam, hogy tiszta legyen?
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Beni2360
félisten
-
Martin Eden
tag
-
Beni2360
félisten
Az az LG TV mennyi idős és mire van állítva a képarány?
Levágás nélkülit kell választani. És akkor nem kell kalibrálni semmit a boxon. Nálam a feliratok az alsó fekete sávba vannak állítva. És ha jól emlékszem menet közbeni beállításnál van egy olyan opció, hogy beállítás alapért. minden médiához. Azt megnyomod és akkor mindig az a beállítás marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PH!óker
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest