Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Androidon.
Beelink GT King illetve Beelink Mini MX III.
Plusz egy MiBox-on.
A MiBoxra az android tv Googla Playjéről elérhető.
A Beelink pedig a normál G.Playről.
Automatikusan frissült, asszem.Ja, igen egyik elinditásnál csinált egy fissitést és elindult a "first run 18.9 inditási ablakkal.
-
törölt tag
Nem a FŐMENŰRE gondolok, hanem az az után következő képernyőn feltűnő "almenűre", ha rányomsz a főmenűn a KIEGÉSZÍTŐK menűpontra.
Ott jelennek meg a kategóriákra osztott kiegészítők, ahogy soroltam: video, stb.
Azt hogy lehet testreszabni, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ott ne adja fel, főleg azért, mert abból a ketagóriából (pl. KÉPEK, vagy RÁDIÓ) egyáltalán nem raktam kiegészítőt.
Elszeretnék tüntetni onnan egy vagy két kiegészítő kategóriát és akkor kiférne egy képernyőre, hogy ne kelljen görgetni.Valamelyikötök leszimulálná, hogy mit írtam, hogy tiszta legyen?
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Beni2360
félisten
-
Martin Eden
tag
-
Beni2360
félisten
Az az LG TV mennyi idős és mire van állítva a képarány?
Levágás nélkülit kell választani. És akkor nem kell kalibrálni semmit a boxon. Nálam a feliratok az alsó fekete sávba vannak állítva. És ha jól emlékszem menet közbeni beállításnál van egy olyan opció, hogy beállítás alapért. minden médiához. Azt megnyomod és akkor mindig az a beállítás marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova Pro + Wicked Cushions párna
- Samsung HW-N950 Soundbar
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest