- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgexy_hun
tag
válasz
nkaresz1976 #3916 üzenetére
Én már csak kizárólag 4 modelt ajánlanék. Nvidia Shield TV és Pro valamint a Nokia Streaming Box 8000 és a Xiaomi Mi Box valamelyik változatát.
4-5 Androidos box után végre tudom milyen az amikor minden rendben működik. (Shield TV Pro) -
Georgexy_hun
tag
válasz
Elemental #3911 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy általában az IMDB-n lévő címet adtam meg a file-nak. Filmeknél.
Sorozatoknál pedig mindig átneveztem őket úgy, hogy mondjuk, S01E10_sorozat_címe.
Nekem lassan 1500 filmem és kb. 70 sorozatom van HDD-ken és mar csak 3-4 filmet kell kézzel befrissítenem ha mindent úja kell kerestetnem. Minden mást magától megtallál a KODI.
Jah és külön mappában vannak a filmek, sorozatok, többrészes filmek. -
Georgexy_hun
tag
Na sikerült megoldani az "Operation not Permitted" problémát. Nem jó magát a meghajtót megosztani. Mappákat kell. Bár kérdéses, hogy akkor a 12-ből miért látott a Kodi mégis vagy 6-ot de erre már nem kerestem választ. Azokat is átalakítottam. Így most már minden meghajtón van egy főkönyvtár, amit megosztottam Win10 alatt egy direkt csak a Shield - nek csinált felhasználói fiókkal. Így a Kodi látja az összes mappát. A Kodi beálltásaiban pedig SMB v2 van állítva. Minimumnak és maximumnak is. Máshogy nem ment.
Udv.
-
Georgexy_hun
tag
válasz
Beni2360 #3890 üzenetére
Elvileg mindegyik GPT. Főleg az újabbak. De most valamit talán találtam. Csak így szopás lesz újra az összes film és sorozatinfót lekérni. Ugyanis kb a felënél nincs külön főkönyvtár, hogy filmek vagy sorozatok. Mivel más nincs a vinyókon. Ezért magát a meghajtót osztottam meg és nem egy mappát. Most mindegyikhez amelyiknek nincs csinálok egy főkönyvtárat és majd azt osztom meg. Az elsőnél bejött de a másodiknál valami elcsúszott. Majd megnézem. Aztán újrakezdem.
-
Georgexy_hun
tag
Egyszerűen már szét.asz az ideg. Hogy lehet, hogy némelyik meghajtót látja a Kodi Smb-vel némelyiket meg nem akarja. És sehogy nem jövök rá. Majdnem mindegyik meghajtó USB-n csatlakozik a PC-hez van amelyik ugyan abban a Rack-ben van. Egyik lemez megy a másik nem. Minden ugyan úgy van beállítva. Nem értem.
-
Georgexy_hun
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibaüzenettel, hogy Operation not Permitted?
12 HDD-t osztottam meg egy Windows 10 PC-ről és próbáltam egyesével egy másik szobában lévő Nvidia Shield TV Pro-n futó Kodi-ba betallózni. Szépen ment is aztán kb a 4. vagy 5. lemeznél ezt dobta. Telefonról simán elérem az összes meghajtót csak a Kodi nem akarja. De van, hogy olyanra irja ki ugyan ezt, amelyikre korábban nem és egy másikat enged betallózni amit korábban nem. Nem találtam megoldást erre eddig sehol.
Van valakinek ötlete?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest