- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
pube111 #3973 üzenetére
És mi alapján? Hiába állítottam pollingra, úgy se frissült még fél óra után se, pedig másoltam be új fájlt. Igaz, most nem Android alatt néztem, de nem hinném, hogy lenne különbség.
Alapvetően egy külső HDD-n vannak nálam a sorozatok és filmek, ezt tudom nézni Windows és Android (Mi Box S) alatt is, attól függően, hogy melyik eszközre dugom éppen a winyót. Eltartott egy ideig, míg mindenre rájöttem, hogy tökéletes legyen, de most az. És mivel portable Kodi van rajta, Windows esetén a gép se számít. Android esetén igen, de alapvetően pár fájl átmásolásával bármikor átköltöztethető, mivel a külső HDD-n tárolt adatbázist használja.
Ha valaki esetleg akar hasonlót, akkor leírom, hogy hogyan csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Windows 11
- BestBuy topik
- Így használod a ChatGPT-t
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest