- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Nem tudom,azt hol látom?
-
walter70
tag
Próbáltam,azzal sem működik.
-
walter70
tag
Sziasztok,
CE-ben tallózni szeretném a megosztott mappákat és smb alatt folyamatosan az "Operation not permitted" felirat fogad.A laptopon elvileg minden be van állítva,látja a megosztott mappákat és a lejátszót is.Egészen tegnapig semmi gond nem volt vele,aztán egyszer csak ez a felirat fogadott.
Tudatosan nem állítottam át semmit.A megosztott mappák egy Synology nason vannak.
Tudna valaki segíteni? -
walter70
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szóval:a videód alapján csináltam.A windows szolg. be-kikapcsolása megvan (eddig is megvolt).A hálózati hely kiválasztásánál beírom az ip-t,meg is találja,kiválasztom a mappát,átnevezem,enter és akkor kéri a nas jelszót.
A filmeket nasról nézem GT Kinggel,amúgy semmi gond upnp alatt megy minden,csak tartalommegadás nincs,ezért kellene a samba.
A corelec beállításokban nincs bekapcsolva a jelszó. -
walter70
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Oké,csak most éppen lefagyott.Szerintem délután újra telepítem az egészet.
Amúgy szerintem a leírás szerint csináltam:videók hozzáadása,betallóztam a mappát (úgy is próbáltam,hogy beírtam az ip címét és úgy is,hogy megtalálta a gép),átneveztem,de volt,hogy meghagytam az eredeti mappa nevet,okéztam,és szépen beletette a listába.Nem dobta fel a tartalommegadást és úgy láttam,hogy egyebet nem is lehet vele tenni.
Magával a film lejátszással semmi gond,minden működik,csak ezt az egy funkciót nem tudom használni. -
walter70
tag
Sziasztok,
a médiatár kialakításánál képtelen vagyok előhozni a tartalommegadás ablakot.Próbáltam már mappát,filmeket egyenként,illetve az egész NAS-t is,deegyszerűen nem dobja fel.Beelink GT King és upnp megosztást használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Új, bontatlan SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless headset
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Pula Anvil 114
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.