Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz
walter70 #4051 üzenetére
Még egy búcsú ötlet, mielőtt kihajítod.
Próbáld ki webdav kapcsolattal. Ha nem használtad eddig, akkor a nasra felteszed a webdav szervert, ha nem engeded ki a netre, akkor maradhat a http. Amikor nekem is szarakodott a samba, akkor kipróbáltam, és jól működött a webdav kapcsolat. -
Beni2360
félisten
válasz
walter70 #4041 üzenetére
Volt már ilyen nálam is de inkább win alól és utána kérte a jelszót a NAS belépésre.
Nem frissült a CE?
Van amikor el állítódig a frissítésnél.
SMB1-3ig engedélyezve van?
Nem tudom de semmi köze a CE alatt a laptoponi beállításokhoz.
Én így állítottam be a CE alatt a NAS elérését.
Nem árt ilyenkor (NAS) mindent újból indítani. -
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
walter70 #3408 üzenetére
Na és itt a SAMBA v1 visszaállítás és a hálózati megosztás a win 10 alatt.
-
Beni2360
félisten
válasz
walter70 #3408 üzenetére
Na itt van, hogy mikéken kell a kodiban a sambat beállítani és tallózni a hálózaton.
-
-szabi-
addikt
válasz
walter70 #3401 üzenetére
Nem volt még róla szó vagy elsiklottam felette, coreelec vagy android alól próbálod?
Amennyiben coreelec akkor az elején lefutó varázsló alapból bekapcsolja a samba elérhetőséget.
Ellenőrizni itt tudod:
Ennyi kell és CE ilyenkor a hálózatok alatt megjelenik ahogy az előző hozzászólásomban láthattad.
Ha mégsem látszana akkor ugyanitt a fájlkezelőben elérhető még az IP cím megadásával.Amennyiben ez összejön az már fél siker mert a hálózat ebben az irányban már működik.
Ennyit kellene egyenlőre ellenőrizni. -
-szabi-
addikt
válasz
walter70 #3391 üzenetére
Ezt írja a Kodi wiki: "Currently, due to technical limitations (dynamic file paths) UPnP file sources can't be scanned into the local library. However, since many UPnP servers can provide metadata as well as the files themselves, then this may not be an issue"
Szóval a filmadatokat a kiszolgálónak kell biztosítani ilyen megosztáskor. Kodi nem fogja keresni ezért nem jön elő a tartalommegadás ablak.SZERK: Kicsit régi már, de talán segíthet: Könyvtár megosztás ....
-
-szabi-
addikt
válasz
walter70 #3389 üzenetére
Szerintem ezért: "upnp megosztást használok"
Próbálj SMB vagy NFS protokollal felvenni megosztást. -
Beni2360
félisten
válasz
walter70 #3378 üzenetére
Csináltam egy bemutató filmet. Remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest