- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Képek
Képbeállítónál pontosan ott a nyíl hegye a sarokban (sőt ha jobban megnézem még pár pixelnyi sor ott maradt üresen), a sorozatok nézetben is pl. a bal felső sarokban a 3 csík teljesen látszódik (origi), meg a szövegek is látszódnak, pedig azok is teljesen a szélekhez vannak igazítva. Lejátszás közben pedig kilógnak a gombok/feliratok.Néztem a TV beállításait is, de nem találtam túlpásztázás/pozicionizálás opciókat.
-
szitya1980
csendes tag
Sikerült közben megfejtenem. Bár ez nem tudom hiba-e esetleg a Kodiban.
A NAS FTP portját átállítottam a default a 21-esről (biztonsági megfontolásból, mert alapból ott keresik a rosszak). Így viszont be tudott lépni tehát a felhasználónevet meg a jelszót elfogadta probléma nélkül, de nem látott semmit.
Amikor visszaállítottam a 21-es portra minden mappa és fájl látható volt. Szóval ennyi volt a gond, látszólag nem tudta lekezelni ha nem a default porton volt.
-
Beni2360
félisten
Hát evvel kinlódtam de nem boldogulok,egyformák.
Kiválasztottam egy új profilt és máris eredeti angol nyelvre váltott, na elkezdtem mindent beállítani és a droidban átváltottam Blue touch-ra is, majd mikor végeztem a beállításokkal elmentettem BT 1 néven. belépésnél felajánlja melyiket szeretném választani és hiába van az eredeti erősítőre állítva azt is a fülesre nyomja. Na 1 óra után feladtam 3x csináltam meg, valamit elszúrok.
A ZDMC-ben nincs BT lehetőség választás. -
junkpod
veterán
ja, pontosan, csak nem akartam idecitálni azt is
Amúgy tovább olvasva linkeket, azt írják, hogy az angolok több olyan bűnelkövetőt is letartóztattak akik "retransmitted" azaz továbbsugároztak tv-csatornákat interneten keresztül.
Gondolom erre sem kell sorolni a jól ismert és itthon is méltán népszerű forrásokat -
samupapa
csendes tag
Próbáltam az SPMC-t de nekem valamiért nem akarta látni a repo-ból a z add-onokat, ezért hamar lekerült, lehet, hogy az volt a baj, hogy fent volt a Jarvis is?
Eddig megoldottam külső lejátszóval a nagy mozizós hangokat, minden más meg ment a KODI-ból. Most reménykedek, hogy összekalapálják rendesen...
De köszi a tippet :-) -
-
xitron1
újonc
Hali
Én megelégednék a sima multihangokkal is, a HD-t elengedném, de ahogy írtam, a DTS és a DD5.1 sem jön át, de csak KODI-ról.
A SONY topicot is meg fogom próbálni, de nem hiszem, hogy a tv-n tudnék még bármit is állítani, nem mellesleg pedig a tv saját playerével lejátszott mkv-k átadják a multi hangokat.
Az MX Playert nem bírtam rá, hogy hálózatról játsszon le fájlt (bár lehet, hogy csak én bénáztam, ill. csak a free-t próbáltam), az Archos-szal ugyanez a helyzet. a BSPlayert még nem próbáltam, köszi a tippet. (Sajnos az általam PC-n igen megkedvelt KMPlayer androidos változata nem kompatibilis a SONY tv-vel.) -
Imi1981
veterán
Most pc-n is próbáltam és ott is megjelenik a libreeleck de ott ha megnyitom csak üres mappák fogadnak és nem tudok rá másolni meg semmit .Valami beállítási hiba? De mi ?
Az ftp kliens azért lenne még jó ha lenne rá mert akkor LibreELEC alatt is tudnék letölteni a seed szerveremről. -
baandii
senior tag
most ez az ftp szerver van fent de nem látom a hdd-t
lehet hogy én nem csinálok vmit jól...de itt olyan sok mindent nem lehet bálítani...
-
tomp
félisten
-
Imi1981
veterán
Kösz! Pont ma akarom felrakni. A tévém (48h6400) tudja kompenzálni (motion plus - egyedi - 10/4) azt amire szerintem te gondolsz, de nálam nem állandó apro szaggatás döcögés van hanem néha pár percenként 1 de az is egyhe.
Persze ettől függetlenül a LibreELEC-et ki fogom próbálni csak előtte jól átolvasom a telepítés menetét. -
C. s.
addikt
Köszi! 20 perc? Az remek
. Attól tartottam, hogy ez sokkal nagyobb macera, mert először nekem az volt. Már tudom, hogy valami balul üthetett ki a telepítés során, mert miután leszedtem és újra fölraktam, egészen másképp viselkedett. De akkor már nem mertem egyszerre megadni a könyvtárakat, nehogy ismét úgy járjak. (Az első telepítésű nem akarta leállítani a médiatár legelső keresését, hiába nyomkodtam, csak körbe pörgött, még kilépni sem tudtam a programból, mert olyankor lefagyott. Az újratelepítés minden gondomat megoldotta, pedig mindent ugyanúgy csináltam. Van ilyen.)
-
junkpod
veterán
ok, nyugi
Amúgy itt most KODI-ra vonatkozott a kérdés és az én tapasztalatom szerint tényleg nem kell pontokra cserélni a szóközt, de angol cím és zárójel nélküli évszám az erősen javasolt.
Másrészt meg fel lehet menni a scraper weboldalára és ott kipróbálni, hogy megtalálja-e a címedet és/vagy mire érdemes javítani, néha azért akadnak makacs kiadványok és elnevezések...
Kodi azonban a kézi beállításnál amit listát felhoz találatokra, abban szokott megoldás lenni. -
C. s.
addikt
Köszönöm a linket. Szerintem ezek a nevek jók. Megnéznéd, hogy jól gondolom-e?
Tök nagy szerelem (2010).mp4
A Valdemar hagyaték (2010).avi
A Valdemár hagyaték 2. - A tiltott árnyék.mkvAz első egyáltalán nem jeleik meg, a 2-3. pedig az első résznek néz ki a listában. Mintha az 1. kétszer volna meg. És még sok-sok hasonló eset.
-
-
w.miki
veterán
Kép beállítások?
Ott hiába próbálkozom, pici marad.Ha a hardveres gyorsítást kikapcsolom, akkor a kép mérete jó... csak a lejátszás dög lassú
A 720p-s filmek szúrják el? -
SunMount3r
nagyúr
Megoldottam, hátha másnak is jól jön majd:
Be kellett menni az Add-ons->Respository menübe és egyből szépen elkezdte frissítgetni az Add-On-okat (ahogy írtam, csak akkor indítás után magától csinálta). Azóta "megjavult" Weather Service is...
(És igen ide is beírtam a kérdést, mert több szem többet lát és mind 2 Topic-ban releváns és előfordulhat, hogy pont itt akad valaki aki előbb tud és jó segítséget válaszolni. Ahogy a megoldást is beírtam most ide is, mert igen ez meg a KODI topic, és lehet másnak is akadhat ilyen gondja, aki meg pont itt keresi és neki is jól jöhet a megoldás..)
Ui.: Amúgy meg ezt a regulázós, dorgálós stílust kissé moderálhatnád mostanában (vagy köpd ki a savanyú cukorkát...
) Köszi!
-
w.miki
veterán
Most én is az SPMC-t használom, talán stabilabb, de...
HDMI-CEC-et próbáltam beállítani, a TV infrás távvezérlést...
sehogy nem sikerült, nekem nem mozgott a nyilakkal, ti nem tudom, hogy csináljátok...
viszont... közbe sikerült kikapcsolnom az érintős vezérlést is, volt egy ilyen checkbox (Egér, és érintőképernyős irányítás?), kivettem előle a pipát, és most légegérrel sem tudom vezérelni az SPMC-t
Hogyan lehetne ezt visszacsinálni? -
LógaGéza
veterán
No úgynézki megvan a megoldás. Felraktam egy SickRage-et, ami megfelelő beállítás után képes a letöltött mappákat utófeldolgozni, és létrehozni egy hard linket a sorozatos mappámba, a megfelelő elnevezéssel, és mappaszerkezettel. Mivel link, ezért nem foglalja pluszba a tárhelyet, de mégis "két" példányban van meg - kecske is jól lakik, káposzta is megmarad
Ráadásul mivel torrentkereső is, ezért a megadott sorozatok új részeit automatikusan beszerzi, ergo még egy feladattal kevesebb - már csak rákéne venni, hogy használja az nMagotxb12x
Azt is próbáltam, meg az Ember-t is, de mindegyik nevezgetni akart... -
LógaGéza
veterán
No: ugyebár a kezdeti problémám az, hogy nem ismeri fel a Kodi a sorozatokat átnevezés nélkül, átnevezgetni meg nem akarok, mert akkor nem tudom visszaosztani.
Plexet először asztalin próbáltam, Win10 alatt felismert mindent, utánna egyben átmásoltam egy Ubi Server alapú szerverre, arra is felraktam a Plex szervert, W10-ről töröltem, erre szinte semmit nem ismer fel.
Ekkor néztem meg a Serviio-t, az felismert mindent, viszont Kodival nem igazán működik együtt, a borítóképek is pl pixelesek, meg szeretném azért kihasználni a Kodi által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat
Twonky meg fizetős, nem?Ezért jött az ötlet (merthogy a filmeket jól felismeri), hogy nem-e lehet egy infófájlt csinálni, ami megadja a Kodinak, hogy ez melyik sorozat, és úgy ismerje fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest