- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Elolvastam, de ne a LibreELEC-kel gyere, mert az operációs rendszer, tehát rossz szavakat használsz. Tehát Kodi vs. ZDMC a lényeg, semmi köze a LibreELEC-hez, ugyanazt a felületet Windows alatt telepített Kodival is eléred.
Zidoo csak Androidot tud használni, nincs semmilyen Dualboot.
-
blakey
titán
Ennyire nem érted? Openelec 16.1-es Kodival volt, tudtommal, aztán jött a LibreELEC, eleinte 16.1-es Kodival, most is telepíthető és volt belőle új verzió illetve az idén megjelent 17.1 kodival is készül a LibreELEC, tehát a LibreELEC egy operációs rendszer, olyasmi, mint az Android, Windows, macOS, iOS. A ZDMC meg egy Kodi fork (másolat), a felületek (skin) többnyire a Kodiból vannak csak a Kodi szót átírják ZDMC-re.
Értsd már meg, hogy köze nincs a LibreELEChez.Nekem egy Minix Neo U1-em van amin Androidos rendszer van, mint a Zidoon és van saját Kodi forkja aminek a neve Minix XBMC de a boxot tudom használni LibreELEC-kel amit egy SD-re telepítettem, tehát az enyém Dualbootos, 2 operációs rendszer fut rajta és médialejátszásban azért a LibreELEC jobb.
-
blakey
titán
Mi nálad az Openelec felület, mert elárulom neked, hogy az Kodi felület. A LibreELEC vagy Openelec felületét te nem is látod, maximum a LibreELEC menüpontban, de az kb Kodi szintű. Tehát Kodit van, maradjunk annyiban.
A HD hangok továbbítása édes kevés, az Androidos Kodi és sajnos a legtöbb Fork szenved néhány betegségben, persze inkább a Kodi ami gyakorlatilag használhatatlan. Tehát ha már Zidoot vettél akkor tessék a saját lejátszóját használni, mert az mindent jobban kezel, mint a ZDMC. De majd úgyis meglátod.(#2139) SunMount3r
Nézd, a LibreELEC egy kiváló rendszer Kodi futtatásához és abból olyan szintű lejátszást lehet kihozni amiről a többi lejátszó csak álmodik. Lehet gúnyolódni, de ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen szintű a kezelése akkor nem fogsz róla ilyeneket írni. Azóta is örülök, hogy eladtam a Himediát, sokkal kényelmesebb a mozizás, zenehallgatás valamint a frissítés is, nem kell "pöckölni".Windows alatt is lehet normális médialejátszót alkotni, de most nem arról van szó.
-
blakey
titán
Kodi fork, a LibreELEC egy operációs rendszer ami csak Kodit futtat. Kodi miatt kár volt Zidoot venned, annak a lényege a saját lejátszója. ZDMC-vel nem leszel felhőtlenül boldog, messze van a LibreELEC alatt futó Kodihoz.
Szóval ne erőltesd az összehasonlítást, mert a két Kodi között elég nagy a különbség, tudásban a LibreELEC alatt futó javára. -
DoItYourself
addikt
Még mindig zavart érzek az erőben.
Az OE / LE / Android egy operációs rendszer, a Kodi / ZDMC pedig egy alkalmazás, aminek a futtatásához kell egy OS. A LE/OE egy dologra hivatott: futtatni a Kodit, ezért nincs saját grafikus felülete, egyből a Kodit indítja = ezért tűnik úgy, hogy a Kodi=LE, de ez nem igaz. Ettől jobban nem tudom elmagyarázni.
(na nem mintha egy OS-nél követelmény volna a grafikus felület, csak a magyarázat miatt írtam) -
blakey
titán
Nem LibreELEC az alapja hanem az Androidos Kodi minden előnyével és hátrányával, a LibreELEC nem lesz egyetlen Androidos box alapja sem.
(#2131) TCr
A Zidoo X8/X9S/X10-en nem fut a LibreELEC, Androidos rendszer, szóval lesznek korlátai illetve többnyire a saját lejátszója a lényeg és nem a ZDMC ami elég sok hibával küzd. -
DoItYourself
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest