Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod #2041 üzenetére
A világért sem szeretnék vitatkozni, de az én véleményem szerint a CEC egy elhanyagolható extra, nem elvárás, a multitaskra egy médiaplayerben nem látom miért lenne szükség, de mint írtam meg lehetett oldani. Az 5 .1 hang hiánya valóban elég nagy hiányosság, de mivel az online "tékákat" használom magyar tartalommal, ahol nagyon ritka a térhangzás, nekem ez sem fáj. Főleg 24 dollárért
Persze nem akartam senkire rábeszélni csak a tapasztalataimat osztottam meg.
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod #2039 üzenetére
Inkább "online" tartalom fogyasztására használom, így nincsenek tesztfájljaim. De ha van tesztcsomag, és eláruljátok merre találom, szívesen nekiesek
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod #2034 üzenetére
Pont olyan boxom van nekem is (Schision V88), sőt a családban lett még kettő annyira beált. És ment rajta a 16-os playból és a 17-es is simán megy rajta playból feltéve, nem kelelett semmit keresgélni, minden remekül fut is alatta.
Ahogy ezt egy másik topikban leírtam már a kollégának.
Csak hát ugye alapszabály, hogy a kínai előtelepített KODI verziót gyaluld le és tegyél fel egy szüzet. Ez kimaradt, az a verzió meg nem tud frissülni valamiért.
Amúgy itt van Rockchipre optimalizált verzió, de nekem semmivel sem volt jobb mint a sima. -
Bicsko
tag
válasz
junkpod #1632 üzenetére
Szia!
Nem torrent lenne ez, hanem élő online stream (focimeccs), mert a KODIs flashes tévék nem túl megbízhatóak és nem hd-k. Igazándiból erre vettem a boxot, hogy ezt telefon nélkül tudjam nézni tévén.
És igen, megnyitja becacheli, és mikor indul a mondjuk mx player, a háttérben bezáródik ac acestream.
Én is arra gondoltam, hogy a multitask nem működik, de a tunein rádió viszont simán elfut a háttérben is. -
Bicsko
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémávan kínai andoridos tv boxon, hogy az (playstore-os és a weboldalról letölthető) Acestream ha megnyitok egy linket elindul, elkezdi betölteni, majd eléri a 100%ot a és ugye megkérdi milyen lejátszótval akarom megnyitni. Bármit választok, látszik az állapotsoron fent, hogy az Acestream bezáródik, és így természetesen a lejátszás sem indul el. Telefonomon és a tabletemen is használom, működik. Kipróbáltam hogy csak megnyitom, majd nyomok egy home gombot, akkor is bezárja. Kipróbáltam a Tuneint rádióval, az vígan fut a háttérben is. Nincs fent semilyen taskkiller vagy hasonló, gyári visszaállítást is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest