- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Most frissült végre a Confluence (az előző CE-n elszállt hibával a frissítés), ebben megtaláltam, épp most akartam megírni.
Az előzőben biztosan nem volt nálam, mert vagy 5x nekifutottam, de most már annyira zavart, hogy Node Editorig jutottam (amit szintén nem enged telepíteni, de már nem is érdekel így) -
Kapanyél
őstag
A játékok menüpontot hogyan tudom kiirtani a főmenüből? A többit a skin beállításoknál ki tudtam kapcsolni, de ezt föl sem ajánlja.
-
Kapanyél
őstag
válasz
DoItYourself #2071 üzenetére
Köszi, azt ismerem. Azért mondtam, hogy nem vállalom be.
-
Kapanyél
őstag
Nem csodálkozok ám, mivel a filmek egy része már akkor meg volt, amikor még XBOX sem létezett, így maradt a fájlnév rend nálam. A gagyi lejátszók, aztán a DUNE-k után most van csak erre szükség, addig azért nagyon hasznos volt, hogy van magyar cím... Most meg már kurvaélet, hogy nem írom át, nincs az a Total Commenderes és Exceles algoritmus, amivel ezt bevállalnám.
Köszönöm a tippeket, a hibalistás plugint kipróbálom!
-
Kapanyél
őstag
válasz
junkpod #2057 üzenetére
Annak idején már átnevezgettem a sorozatokat, mert a cikkben leírták a szabályokat.
Az az érdekes, hogy amiben nincs elütés, azt néha nem találja meg. Valahogy a TMDB keresőt kellene fölparaméterezni, hogyan szűrje ki a fájlnevekből az infot. Előfordul, hogy az "eredeti" magyar címben van egy vessző, nálam meg nincs, így nem is megy tovább. Jobb volna, ha a kötőjel után keresne az angol címből, de ott is van néha eltérés, egyszerűen mert a releaser vagy a TMDB szerkesztő elrontotta.
Sokszor van az is, hogy az első TMDB találatot rendeli hozzá, ilyenkor jön jól az angol cím megléte a fájlnévben, mivel így kézi kereséssel ki tudom választani a megfelelőt. Tehát talál valamit, csak nem jó évjáratot, stb.
Szóval leginkább ilyenek miatt kell átnéznem, ha új adagot másolok föl, nem azért, mert rossz a fájlnév-struktúra.A filmek mennyisége nálam egyfelől gyűjtői mánia, másfelől több ember ízlését kell szolgálnia. Valamint, ha tetszik a Gyűrűk Ura 3. része, nyilván le kell szedni a teljes sorozatot Hobbitostul, stb. A sorozat epizódok meg ugye sokan vannak.
-
Kapanyél
őstag
válasz
junkpod #2055 üzenetére
Sokkal átláthatóbban tudok keresni a mappa rendszeremben, de ezt támogatja is a KODI, ezzel nincsen baj.
A médiatár pedig arra kell, hogy lássam a borítót, megnézhessem a rövid tartalmat, szereplőket. Azaz a médiatár funkció pont nem érdekel, csak a film infok. (talán a színész vagy rendező alapján keresés, ami jó lehet adott esetben számomra, de más hasznát nem látom egyelőre).
Egyébiránt nem fogok átnevezni 5000db filmet!Ha borul a médiatár valamiért, az info megmarad a fájlnevekben.
De hol lehet beállítani, hogy a filmhez mentse? Vagy az csak a helyi .NFO-s beállításra értetted, nem tudja magát a film infókat oda menteni mellé? (eléggé összehányná mondjuk a mappát...)
-
Kapanyél
őstag
válasz
junkpod #2053 üzenetére
Azt hol tudom beállítani, hogy hová mentse az infokat? Nem találom.
Egyébként: magyar cím - angol cím a fájlformátumom ezer éve, amin nem akarok változtatni, sokat segít a beazonosításban.
Van, amit az adatbázis tud rosszul, vagy csak simán nem talál meg valamiért. => mindenképpen át kell néznem. -
Kapanyél
őstag
Hi!
Van egy 4 lemezes NAS-om, és a tárhely optimailzálása miatt néha egy-egy mappát mindenestül átmozgatok az egyik HDD-ről a másikra. A filmjeim műfajonként vannak mappákba rendezve, nem csak ömlesztve.
Van-e arra lehetőség, hogy a médiatárba fölvett adatokat is átmozgassam ilyenkor?
A KODI fájlkezelőjével mozgatva a mappát ugyanúgy keresi újból a tartalmat és sajnos 20-30%-ot nem jól azonosít vagy egyáltalán nem talál meg a TMDB-n, ami sok ezer filmnél többórás seggbekúrás, amit szeretnék elkerülni, mert nekem speciel nem jó.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest