Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen, nálam is alapértelmezettként automatikusra volt téve a V-Sync, de nálam ez galibát okozott, csak a teljes kikapcsolása segített.
Teljes kikapcsolásnál számítottam arra, amikor pl. játékoknál kikapcsolt állapotban, amennyiben a játék magasabb FPS-sel fut, mit a képernyő frekvenciája (Hz), úgy vízszintes törések jelennek meg a képen, főképp "svenkelésnél".
Viszont itt semmiféle anomáliát nem okozott, úgyhogy én azt javaslom, hogy akár nyugodtan ki is lehet kapcsolni.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself
üzenetére
Ezt azért nem tetem hozzá, mert előttem írták, hogy automatikus és az az alap beállítás, én kipróbáltam eltérő beállítást is és nem volt gondom, tudom, hogy másnak volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest