- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
LógaGéza #1149 üzenetére
NAS-son, van, azon minden ingyenes.
(Igaz a NAS-t meg kell venni)
A Kodi a fájlokból olvas, nem tudja kezelni az idióta elnevezéseket, Plex könyvtár alapján azonosít, a Serviio nem, az szintén fájlok alapján olvassa be, tudom, mert 2 napja át kellett neveznem egy évadot. -
blakey
titán
válasz
LógaGéza #1147 üzenetére
Valami nem világos, Kodihoz minek Serviio? Értem, hogy Plex add-on, lásd a nézetteket, stb, de gondolom több eszközön használod/nézed a filmeket. szerintem DLNA-hoz ne Kodit használj. A TV-den a beépített lejátszóval használd a Serviio-t, sőt bátran használhatod minden eszközödön azzal a lejátszóval ami DLNA képes, Kodit NFS/SMB-vel esetleg FTP-vel szoktuk használni, hogy kihasználjuk az előnyeit, pl. feliratok letöltése, másolás, stb. Azért nem egészséges pl. a Serviio, Plex, mert átnevezik a fájlokat és azt továbbítják és ez nem egészséges, mert a Kodi is nekiáll megfejteni és ez nem minden esetben vezet jó eredményhez. Ha Kodihoz DLNA-t szeretnél használni akkor a TwonkyMedia lenne a jó, mert az csak megoszt.
-
TheProb
veterán
válasz
LógaGéza #1124 üzenetére
Plex tényleg jól felismeri a dolgokat, de ha nem akkor is marha egyszerűen hozzá lehet rendelni a valós címet.
Amúgy felirat mérete biztosan állítható, a többit is lehet, hogy lehet.Amúgy én plex-et használok a nas-on és az szinkronizál PlexKodiConnect-tel Kodi-ra, elég jól megy. Plex így csak arra szolgál, hogy megmondja kodinak, hogy milyen filmjeim/sorozataim vannak, követi a lejátszott dolgokat és kb ennyi. lejátszást magát, feliratozást, stb. már a kodi végzi.
-
DoItYourself
addikt
válasz
LógaGéza #1124 üzenetére
A Kodiban ha az adott részre állva előhívod a menüt, ott meg lehet manuálisan adni az adott rész számát, és ez nem nevezi át a fájlt. Ezt a legkényelmesebb lenne egy PC-ről elvégezni, de arra még nem jöttem rá, azt hogy kell. Nekem is vannak olyan anyagaim ami rosszul van elnevezve és összekeverte a scraper.
A legjobb lenne a Kodi adatbázisában turkálni PC-n vmi segedprogrammal, csak még nem volt időm utánajárni. -
c4
őstag
válasz
LógaGéza #233 üzenetére
Nem tudok márkás, 4K képes médialejátszót, ami ezt felülmúlná... Még várni kell az Oppo, CA-féle megoldásokra. Esetleg az UHD BD játszók, de egyelőre ezek is sötét foltot képviselnek számomra...
Az Oppo sem jeleskedett például hálózati lejátszásban, magyar ékezettel bajban van...
Szóval pontos igények alapján tudsz majd választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest