- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
LógaGéza #1149 üzenetére
NAS-son, van, azon minden ingyenes.
(Igaz a NAS-t meg kell venni)
A Kodi a fájlokból olvas, nem tudja kezelni az idióta elnevezéseket, Plex könyvtár alapján azonosít, a Serviio nem, az szintén fájlok alapján olvassa be, tudom, mert 2 napja át kellett neveznem egy évadot. -
blakey
titán
válasz
LógaGéza #1147 üzenetére
Valami nem világos, Kodihoz minek Serviio? Értem, hogy Plex add-on, lásd a nézetteket, stb, de gondolom több eszközön használod/nézed a filmeket. szerintem DLNA-hoz ne Kodit használj. A TV-den a beépített lejátszóval használd a Serviio-t, sőt bátran használhatod minden eszközödön azzal a lejátszóval ami DLNA képes, Kodit NFS/SMB-vel esetleg FTP-vel szoktuk használni, hogy kihasználjuk az előnyeit, pl. feliratok letöltése, másolás, stb. Azért nem egészséges pl. a Serviio, Plex, mert átnevezik a fájlokat és azt továbbítják és ez nem egészséges, mert a Kodi is nekiáll megfejteni és ez nem minden esetben vezet jó eredményhez. Ha Kodihoz DLNA-t szeretnél használni akkor a TwonkyMedia lenne a jó, mert az csak megoszt.
-
TheProb
veterán
válasz
LógaGéza #1124 üzenetére
Plex tényleg jól felismeri a dolgokat, de ha nem akkor is marha egyszerűen hozzá lehet rendelni a valós címet.
Amúgy felirat mérete biztosan állítható, a többit is lehet, hogy lehet.Amúgy én plex-et használok a nas-on és az szinkronizál PlexKodiConnect-tel Kodi-ra, elég jól megy. Plex így csak arra szolgál, hogy megmondja kodinak, hogy milyen filmjeim/sorozataim vannak, követi a lejátszott dolgokat és kb ennyi. lejátszást magát, feliratozást, stb. már a kodi végzi.
-
DoItYourself
addikt
válasz
LógaGéza #1124 üzenetére
A Kodiban ha az adott részre állva előhívod a menüt, ott meg lehet manuálisan adni az adott rész számát, és ez nem nevezi át a fájlt. Ezt a legkényelmesebb lenne egy PC-ről elvégezni, de arra még nem jöttem rá, azt hogy kell. Nekem is vannak olyan anyagaim ami rosszul van elnevezve és összekeverte a scraper.
A legjobb lenne a Kodi adatbázisában turkálni PC-n vmi segedprogrammal, csak még nem volt időm utánajárni. -
c4
őstag
válasz
LógaGéza #233 üzenetére
Nem tudok márkás, 4K képes médialejátszót, ami ezt felülmúlná... Még várni kell az Oppo, CA-féle megoldásokra. Esetleg az UHD BD játszók, de egyelőre ezek is sötét foltot képviselnek számomra...
Az Oppo sem jeleskedett például hálózati lejátszásban, magyar ékezettel bajban van...
Szóval pontos igények alapján tudsz majd választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged