- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
junkpod
üzenetére
A nyílak részei a billentyűzetnek, a hagyományos médialejátszó távirányítő meg számgombos/betűgombos, erre nincs felkészítve, ez volt az elsődleges platform és máig az. Minden ami billentyűzeten van az mind elérhető de hagyományos távot nem ismer így nem tudsz "A" betűt varázsolni a "2"-es megnyomásával vagy igen
, nekem eszembe sem jut amikor megfordíthatom a távot és gépelhetek. 
Egérrel, legegerrel iszonyú kényelmetlen az állandó fókusz váltások miatt. - nem kényelmetlen, tudni kell használni és nem a hadonászos funkciót kell használni, billentyűzeten ott vannak a nyílak és a légegér része a QWERTY billentyűzet. Nem használom a kurzor részt, mondjuk jó és pontos légegérrel egész működőképes de LE alatt még soha nem használtam, alapból ki van kapcsolva az "egér funkció".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekem eszembe sem jut amikor megfordíthatom a távot és gépelhetek.