- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
SunMount3r #2179 üzenetére
És morefire:
V16 és V17-ben is működik, és pont nem egyező nevekkel, pont fájl nézetben használtam régen (mielőtt rájöttem, hogy így minden új telepítés után ezt kell eljátszani, ezután írtam át a fajlnevet).
Van egy Phil Collins koncertfilm, aminek a nevében rossz volt az "l"-ek száma így sose találta meg. Fájl nézetben végig gorgettem a címeken és amelyiknek nem volt kepecskeje arra nyomtam egy menu-keresest és kézzel adtam meg. Majd csinálok képet.
Sorozatok: azért csak a sorozat infó lesz még és a részek nem mert kell neki a season mappa. Ha sead-bol akarsz mediatarazni akkor a letöltés helyet így állítsd be: sorozat neve mappa, benne season01... mappákat, és a megfelelő mappaba töltsd le a részeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest