- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Tehat ha veszek valamit 5 dolcsiert, ami gondolom nalunk euro es akkor leszek prefered. Ha azon belul is farmolok meg a tovabbi unlockhoz akkor ugy mond elvezheto lesz a jatek?
Most arra gondolok, hogy azert a sok farm ne rontsa el a jatekelmenyt... En is inkabb PvE parti vagyok de ha ugy adodik akkor egy world pvp siman mehet.Ha ebbe is van olyan annal jobb.
Ha ez igy van akkor egy probat meger!
Koszi
-
-
sith7
félisten
Értem ... hát nem tudom mit mondjak ... a Wot - ból kiindulva, ott is lehetsz prémium előfizető, de ott csak időt nyersz azzal hogy több xp - t, kreditet kapsz, de ott más előny nincs
Na, ez a kereskedés érdekesen hangzik ... egy Sith , aki kereskedik
... ki áll szóba vele ?
-
sith7
félisten
köszi a választ, mindenképpen erőhasználó karakter érdekelne ... melyik oldal sztorija jobb ?
Sith vs Jedi ?Én javaslom, hogy szerezd be az akciós 5eurós kezdő 30napos előfizetést a G2A és hasonló oldalakról, mert úgy már sok minden könnyebb, kevesebb unlock kell és megkapod vele a Huttos kiegészítőt is, és egyúttal prefered is leszel.
elovalsom a Gyik - ot, - a fórumot esélyem sincs
- , aztán meglátom előfizetek - e
-
Phobion
őstag
Köszönöm, ezek miatt írtam, kérdéses még sok minden.
SPOILERES TARTALOM!
SPOILERES TARTALOM!
SPOILERES TARTALOM!A Foundry-ban jártam anno és felháborítónak találtam, hogy Revan egy 5 fős "dungeon"-ban kapott szerepet tudván, hogy ki is ő és mire is képes a hatalmánál fogva
-
Zoli133
addikt
-
PhilBrick
őstag
HK51-hez be kell menni két Flashpointba, oda ugye kell a 4 fő, de lehet menni group finderrel. A küldetések H2+, tehát oda is kell társ. Keresgélni lehet egyedül is, de sokkal tovább tart.
Összefoglalva, keress 1-2 társat akik szintén meg akarják szerezni és csináljátok együtt. -
FeketePok
tag
Koszonom szepen a valaszt akkor az lesz valoszinu hogy amig lehet menni a f2p adta lehetoseggel addig meg viszem az elkezdett karaktert es majd amikor mar a korlatozasok miatt kezd nehezebbe vallni a leveling akkor majd befizetek egy gamekardra.
Ahogy te is jol latod engem vegulis csak a story erdekel mondjuk jo lenne minden classal vegigcsinalni, PvP abszolut nem kell nekem,. -
Gergello
addikt
-
spanyoll
addikt
SPOILER (hogy jófej legyek
)
Nem kell ide ilyen válogatás. A revanite-ok kultista barmok mind nekem, zakkant az összes
Malgus meg pont arra jó mint a force emperor FP végén: leölniAmúgy én is hiányoltam némileg a választásokat, pl Thanaton meg-nem-ölhetetlensége egy vicc volt. Oké, hogy ő a fő boss, de ne hülyéskedjünk már, egy vicc az ember.
Mondjuk én kb mindenkit megöltem volna a fő story alatt, idegesítő népség volt a legtöbb (kivéve 1-2 companion).
De legfőképp asharat kéne agyonütni -
-
spanyoll
addikt
Ez a másik amit nem annyira szeretek / szerettem.
Anno ugyanígy voltam. Kód beír, játszanék, erre nem engedi. Minek feliratkozni folyamatosan, ha ott az első hónapod? Gonosz egy dolog. Megadod kis gyanútlanul aztán ha elfelejtenéd akkor 30 nap múlva se kérdés se válasz, csak hopp, viszik is a pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest