- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #4178 üzenetére
Elvileg még lesz egy tartalmi update a 3.3 és a 4.0 között, illetve elég vad teóriák is keringenek a külföldi fórumokon.
amúgy meg:
SpoilerLana azt mondta, hogy a Köztársaság és a Birodalom bukott el (itt érdemes lenne tudni a szövegkörnyezetett is) Kérdés az hogy milyen értelemben...
A jedik és a sithek pedig visszavonultak a saját kis templomijaikba, lehet már nem részesei sem a birodalomnak, sem a köztársaságnak. -
br.rak
őstag
válasz
Phobion #4167 üzenetére
Spoiler:
Én most két verziót tudok elképzelni:
a,
Saresh tovább erőlteti a hülyeségeit és kitör a nyílt háború újrab,
Ha ló nincs, jó lesz a szamár elv alapján mégis befejezik Revan eredeti tervétesetleg ezen kettő egymás után valósul meg.
Most nagy marhaság lenne elővenni pl a Shroud szálat vagy akár Mandalore-t
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #4165 üzenetére
A spoiler taget sokan "csak úgy" ill. "poénból" elkezdték mindenhol használni, ezért már csak a film ill. sorozat topicban használható.
Igen, egyelőre itt a vége. Várjuk a folytatást.
Nyilván találgatni lehet, hogy hogyan tovább. Remélhetőleg végre visszatérnek a "közös ellenség" (Most belegondolva, már a Black Hole is erről szólt..). helyett a tényleges háborúhoz, annyival kiegészítve, hogy Saresh az irritáló idiótából egyértelműen előlépett a "headshot pozítv" debil osztályba -
br.rak
őstag
válasz
Phobion #4163 üzenetére
Akkor nem maradt más, mint az operationok. 60-as szinten. elég könnyű végigvinni a régebbi operationoket story módban, az új fp-kenk opsoknak pedig van solo verziója.
Ha nagyon unatkozol akkor PvP, PvE és PVP űrharc is jó időtöltés lehet.
Illetve jövő héten indul és őszig tart a "kaszinós event" (lesz róla event guide)
-
-
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #4143 üzenetére
Igen, foglalkoznak még a játékkal. Nemrég jött agy apróbb tartalmi kiegészítő a Shadow of Revanhoz ( Ziost)
Hogy mennyire hű a Kotor1-2 -hőz. Ez jó kérdés, főleg nézőpont kérdése.
Viszont már az új flashpointoknak (kezdve a Forged Alliances 4 FP-tól) már van solo módja is, aminek hála senki nem marad le a történetről és az új raidekkel is ez a helyzet, szóval ha nem akarsz, nem kell csapatot keresni.
Viszont fontos, hogy jelenleg külön meg kell venni a Shadow of Revan kiegészítőt, vagy a hivatalos oldalon 5000Ft-éért (ha jól rémlik) vagy ha tudsz amazonról rendelni akkor 40 dolláért megkapod a SoR-t 60napnyi játékidőt és 2400cartel coint egy csomagban. (link) (ha nincs meg, ezzel megkapod a Huttos kiegészítőt is, de ez előfizetőknek már kb 1,5 éve jár)Itt olvashatsz egy összefoglalót a SoR-ról, ami a játéktechnikai részér érintő (nem spoileres) (link) a tagekre kattintva a többi cikket is kilistázza
Jelenleg még kb másfél hétig a Relic of the Gree event fut, erről pedig itt találsz egy rövid összefoglalót magyarul (link)
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #3804 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
Péntek óta elérhető a 6. évad a neten angolul (németül már egy ideje fent volt a legtöbb rész)
Amúgy lehet vitatni sok mindent a játékban, de sajnos kompromisszumot kell kötni. Ha pl Revan csak egy 16 fős OPS-ben lett volna elérhető, én tuti nem fértem volna hozzá, max elolvasom vagy megnézem a videót a neten a történetről, ha meg csak egy class story lett volna, megint csak anyázás lett volna belőle. Sok mindenért lehetett bántani az swtor (és még most is vannak hajtépő hülyeségei) , de pl a tartalom nagy része egyedül is végigvihető , és nekem inkább ez számít igazán.
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #3802 üzenetére
SpoilerSpoilerSpoiler
SpoilerSpoilerSpoiler
SpoilerSpoilerSpoilerErre gondolom ezért lehetett szükség, hogy ne egy egy class-nak legyen kisajátítva a történet. Mivel nem ölted meg, csak megfutamítottad, ezért annyira vészes, szerintem (egyébként sajnos-vagy szerencsére sokszor tudni kellene a másik oldal történetét is, mert sokszor eléggé zagyvaságnak tűnik a dolog, de pl Dromund Kaas-on nem értettem, hogy ki az a Kallig aki miatt megbolydult a dark temple, de az inkvizitorral már értelmet nyert a dolog, csak így kb sokszor csak pislog az ember, hogy mi is történik, vagy Corellia, mikor otthagyod minden szép és jó, a következő küldetésnél meg arról beszélnek, hogy súlyos veszteségeket szenvedtek és ki kell vonni a maradék csapatot, mert a belső bolygók elvesztek a birodalom számára...)
Ha már Revan: elképzelhető, hogy ez EP7-re tartogatják, a TCW utolsó évadába már ezért szépen bele-bele emeltek EU-s dolgokat (Bane, a kettő szabálya, gyak ez is Revan-től ered)
Br
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion #3800 üzenetére
A Revan könyv nekem sem jött be annyira, érezni rajta hogy semmibe veszi az író a KoToR 2-t, mivel az nem az ő műve....
SpoilerSpoilerSpoiler
SpoilerSpoilerSpoiler
SpoilerSpoilerSpoiler
SpoilerSpoilerSpoilerRevan:
A köztársaság kiszabadítja egy FP-lánc keretein belül, majd önállósítja magát. Megtalálja a Foundry-t ( Star Forge kistestvére), elkezd droidokat gyártani, amik feladata minden sith származású (tehát maga a faj) kiirtása. Ezt pedig a birodalmiak akasztják meg (szintén Fp keretein belül), Revan túléli és elmenekül (ezt sokáig vitatták, de hivatalosan is megerősítették, hogy nem halott) Hogy mi lesz vele, jó kérdés.
Az uralkodó( Vitiate)
Ez is eléggé érdekes, mert kb a sith warrior és a jedi knight storyjából elég egyértelmű hogy a Birodalom, a Sith rend és az uralkodó céljai sokszor köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Nagyjából a lényeg: A háború előtt volt egy súlyos kudarcba fulladt birodalmi invázió Voss-on, még az űrben sikerült megsemmisített a támadó flotta nagy részét, kb azóta sem tudják hogyan, de elrabolnak egy Msytic-et (helyi erőhasználó féle, maga a Voss "faj" létrejötte is eléggé érdekes, nekem tetszett mikor kiderült a miért és hogyan) ez a Mystic lett az uralkodó "avatárja" (most jobb nem jut eszembe), de sith belső harcok miatt csapdába kerül, majd kiszabadítják és a knight ezt az avatárt öli meg Kass City ostroma során. Ennek vannak "szép" következményei. Az uralkodó tudata visszatér az eredeti testébe és mély komába esik, egy darabig nem nagyon lesz képes semmit sem tenni. Van pár személy, akit az uralkodó kondicionált (pl Kira) a tudata egy részét beléjük plantálta, most ez elég nagy káoszt okoz ezen un. "gyermekek" között, van aki képes elnyomni, mások megzavarodnak, stb. A jövője neki is elégé kérdses -
br.rak
őstag
válasz
Phobion #3797 üzenetére
Pár apróbb story jött (pl lezárták a dread master szálat, bár ki tudja...) Most jött ki a Kuat-i Flashpoint és kb pár héten belül kezdenek egy új szálat Korriban/Thython ostroma, ha hinni lehet a pletykáknak.
Erre az évre két digitális kiegészítőt terveznek, majd meglátjuk mi lesz belőle (én pl új class fejezetben nem igazán hiszek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest