- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Lézerparaszt #2399 üzenetére
optimalizálás folyamatosan javul, de Ilum még mindig képregény.
-
Lézerparaszt
őstag
Jan 20 -tól szüneteltetem a játékot a bughegyek miatt, azóta változott valami ? Az optimalizálás jobb lett már ? És a lényeg, a PvP -t megcsinálták már valahogy ? Az Illumos még mindig 1 fps ? Mondjuk egy hónap alatt nem változhatott sokat, de hátha.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Telda
addikt
Hívta már valaki a supportot, hogy vegyék le a mobil authenticatort az accountról?
Miket kérdeztek? Mert az egyik ismerősöm hívná fel őket, mert én annyira nem tudok angolul. -
whitezo88
nagyúr
csak képzelődöm, vagy téynleg kicsit gyorsabb lett a játék az új forcewaretől?
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #2394 üzenetére
szuper a cucc, köszi. igazából azért nem eleve ilyen formában kerestem a kérdéseimre a választ, mert nem gondoltam volna, hogy már ilyen hamar ekkora guide-oakt irnak... aztán rájöttem, hogy hoppá, már 3 hónapja kinn van a játék...
köszi még1x
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
nagyon okos emberektől kérnék segitséget, nemrég új karaktert kezdtem, BH (Powertech), tankot nevelnék belőle, csak még nem teljesen látom át, mit és hogyan kéne.
gondolom aim+endurance-ra kell gyúrni, ha valami ad cunning-ot, attól sem kétségbe esni (bár szerintem ilyen nem nagyon lesz, amin egyszerre van aim meg cunning); amit viszont még nem vágok, hogy milyen arányban kell az accuracy / defense / absorbtion / shield között választani. az accurancy-ra elég annyit, hogy felmenjen 100%ra, vagy bossokhoz ennél magasabb érték kell? és ha elég a 100% hogy eltaláljam, attól még pakoljak-e több pontot bele, mert ugye akkor defense-t csökkentek...
a maradék 3 meg... mennyire ekvivalensek, kell-e egyáltalán shieldet gyűjteni, elvégre csak talentből lesz vagy 33-35% shield esélyem, ahogy néztem... (szerintem bármilyen tank beleszólhat, ahogy elnéztem, a többieknek is ugyanezeket kell gyűjtögetni)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-conrad-
addikt
Lehet tudni, hogy mely spellek "tiltottak" pvp-ben? Van ami nem használható csak pve-ben és persze nincs ráírva...
-
nagyúr
válasz D.Orion #2382 üzenetére
már hogyne lenne. némi balansz azért van a játékban, nem áll meg az egész ott, hogy fénykasza>all.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Sn[4k3]
senior tag
Sikerült megrendelnem egy hevibb gépet igen olcsón, hamarosan itt lesz
AMD Phenom 8450 + HyperTX3 Cooler , ASUS M3A78, ASUS EAH HD4830, 4GB DDR2-1066 és egy 500W-os Chieftec táp - ezen a vason hogyan futna a TOR?Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Lézerparaszt
őstag
Attól is függ mi hozza lázba a játékon belül, mert a PvP -hez nem az a vas kell mint a PvE -hez. A sima pvp nekem 50 fps, az Illumosnál pedig úgy pörög a videókártya, majd elszáll a gép. Megizzad a 2-3 -ért.
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
válasz whitezo88 #2385 üzenetére
elhiszem. én 1.1-ben kezdtem csak játszani, de több helyről hallottam, hogy jót tett a játéknak.
viszont gondolom te 2GB rammal nem win7 alól tolod, hanem mondjuk XP, ami azért jóval kevesebb memóriát zabál fel.
-
szepi79
őstag
válasz D.Orion #2382 üzenetére
szerintem a fizikai harcot úgy értette a kolléga, hogy nem lesz olyan, hogy valakit meggyőzöl, hogy öljön helyetted, hanem neked kell kinyirni a gaz ellent, de az már rád van bizva, hogy milyen kaszttal teszed, ergo akár egy sith-el szórsz villámot, akár fénykarddal apritod fel, vagy fejvadásszal lángszórózod szét az agyát, az mind fizikai harc. egyébként eddig minden kasztnak láttam hasznát, szóval nem csak a sith/jedi kasztoknak van létjogosultsága. (és nem csak ők lehetnek közelharcosok sem )
-
szepi79
őstag
válasz D.Orion #2379 üzenetére
a 4GB ram a szűk keresztmetszet kicsit. nekem is annyi volt, aztán vettem még 4et, na igy már jobb.
nagyon játék közben nem érezteti a hatását, de mikor bolygót váltasz, na akkor sokkal tovább tölt 4-el, és még érkezés után percekig teker a vinyó, addig meg képregény az egész. harc közben ritka, hogy beakad töltés miatt, inkább csak ha olyasmi történik, ami előtte még nem, pl. leszednek a robogóról, na akkor a robbanást nem mindig látod.
-
D.Orion
veterán
válasz Malibutomi #2381 üzenetére
Az nagyon remek, mert akkor a Jedi és Sith kaszton kívül semminek nincs értelme, ha a fizikai harcmodorral lehet a legjobban érvényesülni...
Fel is tenném a kérdést, hogy ki milyen karakterrel játszik? Írhattok pm-et is, hogy ne legyen tele egy szavas válaszokkal a topik.
-
-
D.Orion
veterán
Átolvastam a kasztok alapvető tulajdonságait és mivel már épp eleget harcoltam a neten így három keltette fel az érdeklődésem:
Smuggler
Jedi Consular
SITH INQUISITORMind a három kaszttal lehet harcolni is, de ha jól értem, akkor inkább hatalmi/politikai/üzleti harcra vannak megalkotva. Ti melyiket javasolnátok, hogy ha a cél egy nagyon befolyásos és több bolygón is ismert karakter megalkotása lenne?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Lézerparaszt #2378 üzenetére
Majdnem megkérdeztem, hogy nem-e munkatárs vagy, mert egyik lézeres srác odabent mesélt erről a játékról, hogy ő miképpen nyomja. De aztán látom, hogy miskolci vagy.
AMD 955BE, 4GB ram, HD6850 csak elég lesz neki. De köszönöm a figyelmeztetést, mert ezt el is felejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz stryker.hu #2373 üzenetére
Par commentel ezelott:
Szépen kib@szott a játék, error code 9000.Így tovább... Eddig nem volt ilyen...
Erre a nyers valasz:
Ezt most velünk feltétlen meg kellett osztani, köszönjük.
Azaz a jatekos tarsunkkal megesett egy cliens hiba, ami nem visszatero, valoszinu egyszeri eset (azaz egyeni szoc problema). Mivel nem volt kerdes igy valasz sem volt.
A forumban altalaban vagy kerdez vki vmit, vagy olyan infot mond, ami vkinek vmi ujat mutat. A te videodban semmi ujat nem lathatunk, mivel minden 2. vagy 3. voidstar igy zajlik. Ezt nevezhetjuk rushnak, vagy nevezhetjuk vedekezesi hibanak is, amit a tamadok kihasznalnak. Ismetlem, ez minden napos eset.
Igy utolag nekem is a fent emlitett nyers valaszt kellett volna irnom, es akkor nem vetted volna szemelyes sertesnek azt, hogy rakerdezek a video celjara (marmint, hogy ezt mindenkepp meg kellett osztanod velunk, mert ilyet mashol nem latni.)
Nem megyek bele miert kell egy karaktert nerfelni, mert 5 evig is vitatkozhatunk rajta, akkor se jutunk a vegere, a jovobeli patchek majd igazolni fognak (vagy nem).
Mivel nem latok kerdest amire valaszolnom kellene, igy valasz sincs (bocsi az kozhely ismetlesert).
-
Wolverine
félisten
válasz D.Orion #2374 üzenetére
Kérdezz és válaszolunk. Általános MMO-s szótár nem tudom létezik-e; lehet, hogy régen írtunk egyet a wow.hu-n, de arra már a Google sem emlékszik...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Nagyon gondolkodom eme játék megvételén. Ez lesz az első mmorpg amivel játszom, ezt is csak azért kezdeném el, mert nagy sw fan vagyok. Valaki tudna adni pár kezdőknek való oldalt? Mondjuk egy szleng szótárnak is tudnék örülni, mert a felét nem értem annak amit itt írtok.
-
stryker.hu
csendes tag
-
kzoltann
aktív tag
Hali,
A warzone még mindig eléggé szaggat meg néha a játék is.
Core2m van 6400-as 6 giga rammal és 4850 radeonnal.
Mit érdemes cserélni az alaplap procit vagy a videokartya a teljesitmeny novekedéshez?
1280 x 1024ben játszok. -
Healbacsi
őstag
válasz stryker.hu #2368 üzenetére
"Hat szerintem egeszen igy van.. 25+os scoundrel 2k folott critel miutan kijott stealthbol. Egy sorci pl 50-en tol ekkorat egy spellel 100+ ilvl mellett."
Ebben semmi warzone sincs.
A stun alatti kill csak extra megjegyzes, mivel ezert jott a nerf, es meg jon meg tobb is.Nem nagyon erdekes hogyan valogattad ossze a geart es a skillt, mivel lathatod, hogy ezekkel a statkkal irrealias imba a class. Ezert irtam, hogy noskill, illetve, hogy op, ezert is nerfelt rajta a bioware, es meg fog nerfelni.
Nincs semmi gond a sorcival, nem sirtam, csak megjegyeztem, hogy a classod 25-os szinten kepes akkora sebzest osztani 1 skillel mint egy masik lvl 50-en.
A megjegyzesem tovabbra is fent all, a video ertelmet most sem latom. Semmi gond ha vki videozik ha van vmi mondandoja. De ez kulon kiposztolni tok felesleges dolognak tartom. Jo oke megneztuk beszeltunk rola, de most mar hanyagoljuk, mert nem erted mierol probalnek beszelni.
-
stryker.hu
csendes tag
válasz Healbacsi #2366 üzenetére
A kérdéseidet tárgyilagosabban írd le légyszíves.
@2012-02-14 17:37:05 üzenetedbe még WZ beszéltél, de a 2012-02-14 21:22:10 már wz-n kívülről.Amit a videó címében is benne van, hogy void star rush ergó a gyorsaságra akartam rámutatni.
Leírásban gameplay-t írtam, nem véletlenül mert ez nem fragmovie.
Illetve 50 alatti Wz és egyenlő létszám alatt a saját s klánom tapasztalata szerint többet nyer Rep oldal. (43 szinten 42 valor rankom van, nem keveset járok WZ-ra )
Sith oldalon lévő emberek szerint is csak a többszörös létszámfölény, jobb gear (nem sokáig...) miatt tud Ilumon a imp oldal nyerni, beszorítani minket.Elárulom, hogy stealtből kijőve miért tudok olyan nagyot sebezni:
PVP karakternek szántam nem PVE-nek.
Direkt olyan felszereléseket válogattam össze amiket a crit ratet felnyomják és még a surge-t is.
Alapból 36,XX% (benne van az a +5%-t adó buff) .Skillek:
(Dirty Fighter talent ágon)
No Holds Barred
Increases ranged and tech critical chance by [2]%. 1/3
(Scrapper ágon)
Element of Surprise
Increases the critical hit chance of Back Blast and Shoot First by [16]%. 2/2
Underdog
Increases the critical damage dealt by Back Blast, Tendon Blast, Shoot First and Flechette Round by [ 30]%. 3/3Ugyan ezeket a skilleket megtalálod az álltalad agyonnerfelt OP nél is. Ugyanezekkel az értékekkel.
Tudatosan válogattam össze a skilleket, azért ilyen.
Volt alkalmam már szintben felettem lévő sorci ellen, vegyes talentű volt...
stealtből megfektettem, a hpja felét 2/3-t leszedtem, nagyon ügyesen, meg tudta fordítani a meccs kimenetelét, hosszú párharc volt.
Javaslom tanulj meg a sorciddal játszani, s tudatosabban állítsd össze a talentet.Atho cityn szerveren vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Ez igaz. Persze csak abban az esetben, amennyiben azt a 4 grav roundot instant lövöd egymás után clobal cd nélkül és megfeledkezel a muzzle fluting illetve cell charger talentekről, különben pedig nem igaz...
12 ammo-d van, 3 ammo egy grav round, 1,5 sec a casting time, ami alatt töltődik vissza az ammo, plusz ha ki van rakva a muzzle fluting akkor 2 ammo egy lövés (máris 6 menne ha nulla az energy regen) illetve amennyiben critelsz akkor 3 secenként regenelsz egy ammo-t.
27-es szinten ezzel a talenttel ugyanígy kell produkálnod neked is, próbáld ki. -
Healbacsi
őstag
válasz stryker.hu #2364 üzenetére
Szintezes kozben ut 2k folott, nem warzone-ban (azaz felhuzott ertekek nelkul, ha neked nem, akkor szarok a cuccaid).
A sorcik azert villamolnak, mert "varazslok", az a dolguk, hogy azt toljak, a kardozast majd toljak a warriorok.
A videobol jol latszik, hogy az ellenfel a tavolban potyog ki a repop helyrol, es szepen sorban elhalnak, mire odaersz rendre 1 darab marad, mert a tobbit mar lelottek.
Ezzel nincs is semmi baj.
De meg mindig nem vagom mit szerettel volna megmutatni. Gondolok arra, hogy fordulatos volt a warzone, hatalmas kriteket utottel es emiatt latvanyos, az ellenfelbol valaki nagy szamarsagot csinal (pl labdaval tuzbe gyalogolt), es meg sorolhatnam.Osszevaghatnal jo nehany warzone-bol egy "hentelo sorozatot", sok crittel pl, ala valami zene, es maris egy elvezheto videot kapunk, amit akar tobbszor is visszanez az ember.
Jo oke ertem megmutatod milyen belulrol a karakter, de erre meg nem sok minden latszik, mert ellenfellel szokoevente talalkozol.Mind1, irasomat hagyd figyelmen kivul, csak gondoltam szerettel volna mondani, uzenni, mutatni vmi a videoval.
-
Telda
addikt
válasz stryker.hu #2364 üzenetére
Elvileg a Trooper ennek a tükör klassza, de azzal lövök 4 Gran Round-ot és már elfogyott az ammo.
-
stryker.hu
csendes tag
válasz Healbacsi #2363 üzenetére
Aki belép Wz-ba annak a skilljeit felhúzza 49-re, szóval ezért tud egy 25+ karakter akkorát sebezni.
Az OP/Scoundrelt egyformán nerfelték, ne essünk túlzásba. Ezek a karakterek a medium és light karakterek ellen esélyesek, defend-es ellenségnek inkább neki sem megyek, mert túl nehéz leszedni.
Amúgy meg könnyen halok.
Muszáj a stealtet használni, illetve a legtöbb képességét, folyamatosan szakítani, s akár a harc közben eltűnni meg újra megfektetni mert másképp nem tudom lenyomni.
Amúgy neked meg muszáj csak villámozni mert a sorcik csak azt csinálják, miért nem használod a fénykardodat.Ez pont ugyanaz.
A videóból csak a jobb oldal van felvéve, bal oldalra nem mentem mert látszott,hogy ott többen voltak a mieink és mégis mi oldalunkon több impet lehet számolni mint repest.Amúgy erről mi a véleményed?
Mert sztem ez az op karakter akinek csak 1 gombot kell nyomkodnia és top eredményt ér el.
Nekem shift, control + 1234 és még az egéren is vannak beállítva gombok amiket használnom kell, hogy túl éljem, legyőzzem az ellent.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz stryker.hu #2361 üzenetére
Hat szerintem egeszen igy van.. 25+os scoundrel 2k folott critel miutan kijott stealthbol. Egy sorci pl 50-en tol ekkorat egy spellel 100+ ilvl mellett. Nem csephadaro, de vicc, hogy stun alatt kinyir egy embert, ha a masiknak epp cd-n van a cc-bol szabadulo spellje. Az se veletlen, hogy a sith megfelelojevel egyetemben a legutobbi nagyobb patchben durva nerfet kapott, es meg fog.
Masreszrol azert latszik, hogy az ellenfelbol kb 4 max 5 ember ha harcol, a tobbiek van nincsenek bent, vagy leechelnek. Mire a karaktered odaert a forgatagba, a tobbiek mar reg szetlottek oket, es szamodra mar csak 1-1 ember jutott, amit rendre stun alatt le is oltel.
Itt most nem jatektudasodrol van szo, hanem arrol, hogy igazabol nem tudom mit szerettel volna megmutatni vele. Azt, hogy op azt latjuk, de ezen kivul mi mas lenne a video miertje.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz stryker.hu #2361 üzenetére
Linket ne így rakd már ide légyszi,így csináld a jövőben, köszi.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
stryker.hu
csendes tag
válasz Healbacsi #2360 üzenetére
Nem bántásból
Ha fele akkora lenne a csapat akkor már rég abortálva lett volna a meccs.
Lehet h volt lehet h nem ez a felvételből nem derül ki.
Akkor húzz fel egy scoundrelt.... Lehet h kívülről ez látszik, de nem egészen így van.no skill class a BH : http://www.youtube.com/watch?v=HvXhypPlMgA
-
Healbacsi
őstag
válasz stryker.hu #2354 üzenetére
Nem bantaskent, de ezen a videon mit kellene nezni? Egy no skill class hentelese lathato fele akkora csapat ellen healer nelkul. Kihagytam volna vmit?
-
Telda
addikt
válasz stryker.hu #2356 üzenetére
Biztos kezdőn itták a vizet.
-
Viper26
nagyúr
Csak nálam nincs hang a videóban?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
stryker.hu
csendes tag
Amikor már az adatokat akartuk letölteni akkor jelentek meg, de hogy addig mit is csináltak rejtély.)
-
Mooka-Miki
senior tag
Jesszusom... Ellenséges csapat nagyon nem értett a dologhoz.
-
stryker.hu
csendes tag
41. scoundrel void star gameplay kb 3 perc volt az első menet.
http://www.youtube.com/watch?v=MhFc_7ogexg&feature=g-upl&context=G2bae9b3AUAAAAAAAAAA -
nagyúr
válasz Viper26 #2352 üzenetére
írták róla, hogy ez egy generikus hibakódja annak, amikor a kliens valamiért eldobja a kapcsolatot a szerverrel.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Viper26
nagyúr
Szépen kib@szott a játék, error code 9000.Így tovább...
Eddig nem volt ilyen...iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
anulu
félisten
telefonon. mailben nem foglalkoznak authenticator problémával. kész "öröm" volt egy indiai vagy pakisztáni vagy valami arról a környékről származó nővel beszélni. mint sajtreszelővel r*jszolni kb... na mindegy, kb 10 perc alatt le lett tudva.
angol mellett német vagy francia is választható, ha valamelyik jobban megy."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
whitezo88
nagyúr
Megvan a Founder title is, bár maradok a Sith nagyúrnál
-
anulu
félisten
megoldva
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
valaki help pls!
meghalt az előző Galaxy S-em, rajta az auth programmal. customer service azt válaszolta, h mailben nem tudnak eltávolítással foglalkozni (lol, Blizzard 1 óra alatt megcsinálta a kért adatok elküldése után). próbáltam őket hívni, de bármelyik pontot választottam a telefonban, mindenhol csak automata volt. van valami al-al-al menü, ahol tudok beszélni valakivel, hogy ugyanmár csapják le az accomról a tokent?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
whitezo88
nagyúr
kihagyhatatlan!
tehénfejés Darth Vaderrel -
whitezo88
nagyúr
szépen jönnek a patchek, de a memóriakezeléssel még kezdeniük kell. Akinek bivaly gépe van mennyi idő amíg kilép? nekem legalább 5 perc, több, mint a load...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mooka-Miki #2332 üzenetére
igazából biochemből amit megérné osztogatni az a reusable. az viszont bop.
-
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
kék szétszedésekor mennyi az esélye a lila receptnek? zöld-kékhez 2-4 volt eddig, de lila nem akar esni és nagyon sok idő a sok matihoz, ha questelnék, mire meglenne már megint 2 szinttel feljebb vagyok.
-
Dr. Student
senior tag
Köszönöm, a kielégítő válaszokat, én megrendelem 10.-én és hagyom neki kipróbálni, ha megy neki ő is kap egyet
Dr. Student
-
nagyúr
válasz Dr. Student #2319 üzenetére
ha fel tudja fogni motivációként az angoltanuláshoz, akkor máris kettővel beljebb van.
be lehet úgy állítani az ui-t hogy minden cutscene részt feliratozzon. ha ezek után beállít egy cset ablakot az npc-k szövegeinek megjelenítésére, és nem sajnálja az időt a szótárazásra, akkor kellően élvezhető marad a történet. nyelvileg nem kell valami nagy durranásra számítani, aki képes megérteni angol nyelvű filmeket, ha eredeti nyelvű felirat van hozzá, az bőven megüti ide is az elégséges szintet.
@whitezo88: jk-nál meglepő módon a 'doc' nevű kompanion a gyógyász. hogy ő hányadik a sorban...
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz whitezo88 #2321 üzenetére
Ne nézd meg oroszul a Gyűrűk urát. Sírni fogsz. Star Wars, Keresztapa, Terminátor detto.
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Healbacsi #2318 üzenetére
való igaz, igaz mikor még korábban solozni akartam csapat questeket tankkal szétkaptak mint foxi a lábtörlőt, healer c. mellett is, igaz dps talenten voltam (FP-k mentek így rendes heallel). Jedinél nem healer a 2. rendes comp? Balmorra úgyis csak a 3. bolygó, bár ha addig az ember lekapcsolja a hangfalat lehet robottal nyomni
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ugyan a játékélmény a töredékére esik vissza mivel olyan lesz mint oroszul filmet nézni, de lehetséges.
-
Lézerparaszt
őstag
Minden angolul van és a történet elég fontos szerepet játszik a játékban. De amúgy fejlődni lehet anélkül is mert a map mutatja hogy hol kell öldösni.
-
Dr. Student
senior tag
Angol tudás mennyire kell a játékhoz?, mert öcsém is játszani akar vele, de ő nem igazán beszél angolul ...
Dr. Student
-
Healbacsi
őstag
válasz whitezo88 #2316 üzenetére
Igen de nem mindenki halad ugy, hogy csak zold, vagy szurke questeket csinal.. amikor sarga vagy narancs szinuek a questek, akkor neha a szimpla warrior damage keves.. Nem beszelve a champion szintu mobokrol es a hc questekrol, amit sokan egyedul csinalnak mivel maceras partyt keresni (most ne mond, hogy te mindig talaltal, nem ez a kerdes).
Igy hat fogjak a healelos droidot, es garantaltabban tulelik az erosebb mobokat, groupokat mint a dps companion damage-vel. Roviden ennyi.
En sorcival ertem fel eloszor 50-re es mindent megoltem a tank companionnal, de mas jatekstilussal is ment volna. Az egesz csak azon mulik ki mivel es hogyan jatszik. Ismerosom pl tank jedikent hc4-es questeket csinal a szintjen egyedul healelos companionnal. Lassabban halad, de nem kell allandoan partyt keresgelni, hanem amikor ott tart megcsinalja.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Healbacsi #2315 üzenetére
én is warrior vagyok, de simán kibírtam a 3.ig (Balmorra végéig) Vette-el, alig kellett healelnem magam harc után. Most 39en már mással vagyok, de kb mindig kell újratöltenem.
Igaz máshol nemtom hogy van. A hajót (és ezt a droidot) Dromund Kaas után kapom meg, utána rögtön Balmorra jött.[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz whitezo88 #2304 üzenetére
Ha a hajón lévőre gondolsz, akkor az tényleg nem sokra jó, azt max crewskillek miatt gyűjtögetni küldözik. Ha másik robot érdekel, akkor pl. a jedi az robottal kezd, egy r2d2 szerűvel. Az a baj velük, hogy nehézkes a gearelése, mert ruha mindenhol esik, robot alkatrész meg ritkábban. (pl. crew-nak FP-ben is tudsz off-needelni geart, ha másnak nem kell, de robot alkatrész ott nem esik.)
-
whitezo88
nagyúr
mindenki anyázza a droid companiont, de van ahol ezt kapja meg a játékos elsőnek? igaz, csak Sith warriorral játszottam még, de ott Vette-t előbb kapjuk meg. (még Korribanon a végén)
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Healbacsi
őstag
válasz Sn[4k3] #2300 üzenetére
Haverom peldaja alapjan irom, hogy a jateknak legalabb 4 giga kell. 2 gigan kb. 1 ora jatek utan durvan megnovekszik a toltesi ido (3-15perc), amint tobb jatekos rohangal azonnal akadozni kezd. Ilyenkor allandoan ki kell lepni a jatekbol es total ujrainditani, ami szinten csak egy ideig megoldas. Az alt+tab felejtos, adott esetben egy voip proginal is lagok jelentkeznek.
A jatek 4 giga vagy efelett tokeletesen jatszhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest