- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxaar
tag
Tört szerver van ?
-
Gergello
addikt
válasz spanyoll #2696 üzenetére
Nem tudom mennyit számított volna, ha "csak" most veszed meg.
Ezt írták az emailben:You have already earned Complimentary Cartel Coins!
Greetings,You have earned Complimentary Cartel Coins for your prior paid subscription months! Cartel Coins are a new virtual currency coming with the launch of the Free-to-Play option this November.
Visit the Cartel Coins Ledger page to see how many Complimentary Cartel Coins you have already earned! This new web page is located in the "My Account" section of the website.
Get ready to visit the Cartel Market loaded with coins to spend this November - and turn these golden coins into valuable items such as pets, vehicles, XP boosts, and more! Remember, you must return as a Subscriber to take advantage of this golden opportunity!
-
spanyoll
addikt
Elvileg heteken belül jön, legalábbis ha az 1.5 már tényleg az lesz. A karakteres dolgok pedig fent vannak a hivatalos oldalon. De egyszerre az elején elég, ha egyet húzol szerintem, ráérsz majd bíbelődni többel (ha tényleg tetszik és megveszed)
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-kdM-
senior tag
Sziasztok!
F2P-ről van valami friss infó? Hivatalos közleményt nem nagyon láttam a "2012 őszön" kívül.
Illetve volt olyasmiről szó, hogy csak x aktív karakter lehet egyszerre az ingyenes módban, erről tud valaki valamit? -
spanyoll
addikt
válasz mindfreak #2689 üzenetére
Powertech és Assassin amit én is mondanék ilyen célra. Mindkettő tökéletesen újratalentelhető egy pillanat alatt dpssé és mindkettő elég jól is tud dpselni.
Olyan trükkökről nem is beszélve, hogy tankként specelve dps ruhában rohangálsz, stb stb
Monjduk az Assassin pull+pushback kombója elég sokszor hasznos is tud lenni"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz mindfreak #2687 üzenetére
Tank vagyok (voltam?) de az élet így sem olyan könnyű, ne aggódj
Az a kiegyensúlyozatlangása a pvpnek, hogy nem igazán van megszabva rendesen, hogy milyen classok kerülnek be egy csapatba. Persze ezt nehezebb lenne figyelni, de monjuk a skill tree alapján azért lehetne sejteni. Így viszont elég kellemetlen, amikor pár dps és pár tank megy egy véletlenül jól összerakott 2heal 2 tank 4 dps vagy hasonló group ellen pvpben.Amúgy meg nem igazán van ilyen, hogy tankok jobbak mint a dpsek. Persze, jobban bírja egy felgearelt tank az ütéseket, de attól még nem halhatatlan, ne aggódj. Egy ügyes mara péppé ver, hogy rohadna meg
Az pedig semmit nem jelent, hogy korlátozva lesz a warzone. Sok embernél még így is higulni fog a felosztás, persze az ellenség oldaláról is. Főleg ha páran még be is fizetnek pár hónapra, akik nem értenek a pvphez.
Igazából nem kellene hozzá nagy ész, sőt már-már a gear is lényegtelen (ha nem adják el a recruit pvp gearjüket 50en), simán csak az alap dolgokkal kéne tisztában lenniük az embereknek.
De amikor alderaanon megvan 2 turret és mennek a 3-ra ok nélkül, vagy 1 van csak meg, de 4en őrzik, mondván már vesztettünk (600-500 állásnál mondjuk), és még sorolhanám a pályákra jellemző folyamatos bakikat"Super perfundo on the early eve of your day."
-
mindfreak
őstag
válasz spanyoll #2686 üzenetére
A f2p-nél korlátozva lesznek a Warzone-ok, reménykedek, hogy ennél nem romlik tovább a szinvonal. Igazából nem csak a játékosok képességeivel vannak problémáim, hanem a játék kiegyensúlyozottságával is. Bár nem vagyok nagyon tapasztalt az MMO-kban, de a tankok gyakorlatilag legyőzhetetlenek, sok HP, erős páncél és nagy sebzés. Innentől számomra nem világos, hogy minek van egyáltalán DPS szerep, ha full War Hero gearel se ér semmit, mert a tank 3 ütésből lecsap, na és persze sebezni nem tudom, mert a shield elnyeli minden lövésem. Nem vicc, valamikor 6000 dmg-t mérnek rám egy ütésből!
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
A pvp sajnos már jó ideje
egy rakás szarnem az igazi, de ez ellen a fent/lent említett megoldásokon kívül tényleg nem lehet mit tenni. Ha igazán szeretsz pvpzni, akkor a) keresel haverokat akik játszanak, akár innen fórumról, akár valami guildet (nem tudom miért erőltetitek a magyar guildeket...semmivel se jobbak szerintem mint az angolok) vagy b) a napi százmillió warzone hatására majdhogynem teljesen immunis leszel erre, és a csapatodban levő 1-2 értelmesebbel megoldjátok amit meg tudtok, hozzátok a maximumot, amíg a sok barom noobkodik.
Amúgy ha elégedetlen vagy a pvp matchekkel, akkor készülj fel: Free to play is coming ...."Super perfundo on the early eve of your day."
-
ADAM1337
nagyúr
-
br.rak
őstag
válasz mindfreak #2681 üzenetére
Én már több mint fé éve nem játszok vele, szóval bocsi, ha hülyeséget mondok.
Szerintem érdemes társasággal pre-made csapatként szintén pre-made csapat ellen menni, ha van rá lehetőség. Ha meg nem akkor is érdemes min 2-3 embernek együtt menni, hogy ne legyen teljesen fogalmatlan a csapatod, mert ha csak pár ember mászkál mint pók a falon, az -nehezen- de ki lehet bírni, főleg ha az ellen is ilyen, de ha mindenki ilyen, az ciki.Br
-
mindfreak
őstag
Siralom ami PVP-ben van. Csak engem tesz állandóan nyomorékok közé warzone queue? Ha 10 meccsből 1-et nyerünk (akár Imp, akár Rep) akkor már örülök.
-
ADAM1337
nagyúr
-
spanyoll
addikt
SPOILER (hogy jófej legyek )
Nem kell ide ilyen válogatás. A revanite-ok kultista barmok mind nekem, zakkant az összes
Malgus meg pont arra jó mint a force emperor FP végén: leölniAmúgy én is hiányoltam némileg a választásokat, pl Thanaton meg-nem-ölhetetlensége egy vicc volt. Oké, hogy ő a fő boss, de ne hülyéskedjünk már, egy vicc az ember.
Mondjuk én kb mindenkit megöltem volna a fő story alatt, idegesítő népség volt a legtöbb (kivéve 1-2 companion).
De legfőképp asharat kéne agyonütni"Super perfundo on the early eve of your day."
-
br.rak
őstag
válasz spanyoll #2677 üzenetére
Akadtak mokás dolgok, főleg a nem túl jól sikerült testrablás után
Amúgy én hiányoltan a nagyobb alternatívák hiányát pl erőhasználóként nem lehetett volna megoldani, hogy a revansinszta (remélem jól írom) mozgalomhoz lehessen csatlakozni, vagy birodalmiként Malgus-hoz
( tudom-tudom, akkor még jövőre se adták volna ki, de azért milyen szép lett volna )Br
-
-
br.rak
őstag
válasz spanyoll #2675 üzenetére
Nem kell ebbe belemenni, teljesen egyértelmű, hogy idejekorán adták ki és ez meg is látszott rajta, a class-story-k kivételével, amik elég jók voltak, különösen az Agent és BH esetén. A többi meg sok esetben erősen felejtős kategória... ( az meg, hogy a bétához képest majd 3 hónapig jelentős teljesítmény problémák voltak, az no comment kategória)
Br
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Most akkor menjünk bele, hogy a játékot úgy adták ki, hogy nem volt még kész kb, hogy azóta folyamatosan bug bug hátán van, még ha nem is mindig kritikusak (de gyakran sajnos igen) és hasonló nyalánkságok?
Mert sajna bele lehetne menni ebbe is..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
br.rak
őstag
válasz spanyoll #2673 üzenetére
K*cs*g egy dolog, de ez van. Gondolom azért is került bevezetésre, hogy sokan vegyenek még emiatt +30-60 nap játékidő, de láttunk már ennél sokkal szemétebb húzást is (Csonka játék + DLC hegyek, vagy hogy mást se mondja, három részletben kiadni egy játékot...)
Amúgy a lényeg (a sztori-mód) majd ingyenes lesz valamikor, ha meg tényleg mmo-ként akar valaki játszani vele, annak ott a havidíjas megoldás, ez a F2P és pénzért unlockolható dolgok léggé lehúzásgyanús dolognak tűnik...Br
-
spanyoll
addikt
Ez a másik amit nem annyira szeretek / szerettem.
Anno ugyanígy voltam. Kód beír, játszanék, erre nem engedi. Minek feliratkozni folyamatosan, ha ott az első hónapod? Gonosz egy dolog. Megadod kis gyanútlanul aztán ha elfelejtenéd akkor 30 nap múlva se kérdés se válasz, csak hopp, viszik is a pénzt"Super perfundo on the early eve of your day."
-
br.rak
őstag
válasz Zoli133 #2670 üzenetére
A 30 nap csak akkor jár (a kezdéskor így volt, lehet azóta más), ha töltesz még hozzá játékidő gamecard-dal, vagy megadsz egy számlaszámot amiről majd tud vonni havonként, ekkor csinál egy próbaterhelést, majd elfogadja, és ezt vissza tudod vonna, vagyis valójában nem veszel + játékidő, de hozzáférsz az alap 30 naphoz
(remélem valamennyire sikerült érthetően fogalmazoom )Br
-
spanyoll
addikt
válasz Zoli133 #2667 üzenetére
Az appot ilyen formában nem ismerem, de ha ilyen problémák vannak akkor lehet egyszerűbb lenne egy security key generátort szerezni
Megaztán én nem igazán látom értelmét az egész nagy biztonságnak. Persze account függő. De amíg nincs valakinek 4-5 maxos BiS karaktere, addig én fölöslegesnek tartom ezt, de hát embere válogatja"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Zoli133
addikt
Hehe, ezzel a játékkal nekem semmi nem megy simán, sikeresen megvan az acc-om letöltöttem, most meg nem enged játszani, mert nicns aktív feliratkozásom, de bakker kb 4 órája regisztráltam be az új dobozos játékot amihez elvileg jár 30 nap játékidő, ment még egy üzenet supportnak.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
MOst, hogy sikerült belépnem a fiókomba és beregisztrálni a játékot, nézegettem az androidos security key app-ot, az egyetlen gondom, az, hogy leírásban azt írják nem nagoyn lehet költöztetni telefonról telefonra, a kérdés, hogy valaki próbálkozott e ilyesmivel, mert kb hetente új telefonom van és pl valamilyen alkalmazás mentő app-al (titanium backup) át lehet-e költöztetni egyik telefonról a másikra?
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy várható-e olyan verzió (akár havidíjas, akár f2p), amihez nem kell az EA Origin-t feltenni a gépre. A választ előre is köszi.
Br
-
spanyoll
addikt
válasz mindfreak #2662 üzenetére
Na igen ... FP-ből a heti hét elviselhető szám lenne, ha eltekintünk a szintezéstől. Napi egy a comm-ért.
Ops: nem feltétlenül baj, én speciel tökéletesen leszarom az opsozást, akármennyire is jó lehet. Valahogy nem az én világom.
A pvp viszont; oké, van akinek biztos az a véleménye róla mint nekem az opsról de én belehalnék
Az egyik altomat csak wz-vel szinteztem kb, a mainem pedig majdnem hatalmas warhero...
Mindegy, egy vicc az egész, trial, és nem pedig f2p!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz mindfreak #2660 üzenetére
Egyet értek. Én is azért hagytam most abba, mert azt a 4 ezret inkább elsörözöm a barátokkal, mintsem ilyenre költsem.
Ez a f2p-nek csúfolt extended trial meg egy vicc azért így magunk között szólva. Szintezésre jó, de arra is döcögősen..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
ADAM1337
nagyúr
-
spanyoll
addikt
válasz ADAM1337 #2656 üzenetére
Ha fizettél egy hónapot és azt csak így eldobod akkor sajnálom...
Mondom, a customer service az egyetlen dolog a játékban (na jó, azért nem, de majdnem), amire eddig még nem volt panaszom. Viszonylag gyors, 0-24es, ezt nem árt tudni, és segítőkészek nagyon.
Mind ingame help terén mind belépési / egyéb problémák terén."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Zoli133
addikt
válasz Zoli133 #2654 üzenetére
Ennyire, béna is csak én lehetek, azt hiszem, írtak mail-t hogy hívja fel őket, megtettem, kiderült más szám van az adatlapomon, majd mikor sikerült valószínű elbasztam megint a sec. question és megint szar az acc, majd mikor vártam az új mailre megszakadt a vonal az ügyintézővel, ebéd után felhívom újra...
-
-
Zoli133
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz Zoli133 #2650 üzenetére
Én elfelejtett biztonsági kérdés ügyében vettem fel velük a kapcsolatot. 1-2 napon belül felkerestek telefonon és pár kérdés megválaszolása után visszaállították a dolgokat a helyükre és ment minden tökéletesen.
Az egész cégnél a HD az egyetlen akik tudják, hogy mit csinálnak"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Zoli133
addikt
Hali, nos megvettem a játékot, és mivel az open beta óta nem voltam bejelentkezve elfelejtettem a jelszavam, amit sikersen egy mailre küldött mail-el meg tudtam változtatni, de a biztonsági kérdést már elfelejtettem, elkeseredett próbálkozásaimnak hála, le lett tiltva az acc-om, tegnap írtam a supportnak, de mivel 24h múlva se kaptam választ írtam ma újra.
A kérdés: Supportal volt már valakinek dolga? Mennyi az átlagos válasz idejük?
-
spanyoll
addikt
válasz ADAM1337 #2648 üzenetére
Írj a customer servicenek, de az új patch miatt is lehet esetleg, nem lepne meg ...
Én meg felakasztom a játékot a fogasra egy időre (örökre?)... Nem igazán van most erre fölösleges időm, úgyhogy a holnap lejáró előfizum nem újítom meg
-
ADAM1337
nagyúr
Mitől lehet hogy launchernél playgomb után töltést látok és egyből lecrashel üzenet nélkül.
win7 64bit, legfrisebb driverek gépem az adatlapomon. -
spanyoll
addikt
válasz lordjancso #2644 üzenetére
Félreértesz ... Attól , hogy valaki f2p alatt kezd el játszani attól nem lesz idióta. Viszont attól igen, hogy pl pvpben fogalmatlan és ha el is mondják, hogy mit kéne csinálni sem azt csinálja.
De gondolom érted mire gondolok
A f2p arra jó amúgy tökéletesen, hogy szintezzél. Felhúzol 1 karaktert (többit is ha úgy tetszik), aztán utána ha tetszik a játék akkor fizetsz érte, ha nem akkor nem. Mert a korlátozások miatt kb élvezhetetlen a játék egy idő után."Super perfundo on the early eve of your day."
-
lordjancso
senior tag
válasz spanyoll #2643 üzenetére
Hát nemtom.. Én is f2p "idióta" leszek akkor. DDO-val játszottam nagyon sokat és ott a f2p nagyon jót tett a játéknak és a közösségeknek is.
Most trial accounttal játszom, de szerintem megvárom a f2p-t és majd utána gondolkozom az előfizetésen. Köszi az infót!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
spanyoll
addikt
válasz mindfreak #2642 üzenetére
@(#2640) lordjancso: Remélem soha Tele lesz a játék (főleg a pvp meg a fp-k) idiótákkal, esélytelen lesz bármikor bármire rendes csapatot találni. Amúgy október vége az utolsó infom, lehet, hogy lesz belőle november eleje is (vagy elhúzzák karácsonyra, bár az nagy szemétség lenne és meg sem tehetik szerintem...ergo okt vége )
@(#2641) Drenadar: Azt, hogy többen vannak vagy sem azt nem tudom megmondani, biztos van róla valami statisztika a hivatalos oldalon vagy valahol. Az európai szerveren (mert hogy most már egész európának egy szerveren kell lennie...) mindenesetre pvpben gyakran jobbak a köztársaságiak mint a birodalmiak. Lehet, hogy simán több a premade wz, lehet, hogy tényleg jobbak, nem lehet tudni.
De a játék persze bugzik tovább. Nemrég csak birodalom vs birodalom pvp volt, aztán a minap aki beállt a sorba wz-re, azt kidobta a char képernyőre
Vannak itt érdekességek kérem.@(#2642) mindfreak: Nekem is szaggat gyakran, de nem vészes. A nagyobb bolygók (hoth,belsavis,etc) fognak is néha szaggatni, ez nem csoda. Alderaan ... talán még az is belefér ebbe a kategóriába. Én pvp alatt szoktam érzékelni néha, de ez nem feltétlenül a géped hibája. Úgyhogy a ticketedre értelmes választ ne várj Megírják majd, hogy a játék teljesítménye folyamatosan javul, ezért felelősséget nem vállalnak (ez a sys req-ben benn is van asszem, legalábbis anno olvastam), és lehet, hogy ennek tudható be, de minden esetre elnézést blablabla.
Lényeg: ne foglalkozz vele, a nagyobb bolygók szeretnek szaggatni (a száz éves töltőképernyőről ne is beszéljünk), a szaggatás meg néha pár nagyobb lagspike mellékterméke, amik tegnap is zavarták a nyugalmat..
-
mindfreak
őstag
Nektek nincsenek FPS problémáitok bizonyos helyeken? Pl Alderaan nyílt terepen 20-30 fps és teljesen beállítástól független a jelenség, Very Low beállítások mellett is. Inkább olyan mintha laggolna.
Adtam fel róla jegyet, de eddig nem javítottak rajta semmit, már ha egyáltalán másnak van-e ilyen baja. -
Wolverine
félisten
Daniel Erickson, a TOR vezető írója távozott a BioWare-től.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
spanyoll
addikt
válasz Drenadar #2637 üzenetére
A topic nem pörög, de játszani attól még megéri
Jött új ops, tehát ha anno opsoztál akkor erre jó lesz, néhány hasznos bugfix (persze ettől még mindig bugos, de közel sem annyira mint régen vagy még régebben), aztán nemsoká jön a f2p azon belül soksoksok jó cucc
-
Drenadar
veterán
akkor szerintetek érdemes visszamenni játszani?
pl ez a topic se pörög... -
whitezo88
nagyúr
fél év után töltöttem egy hónapot, sokat javult. gr findert még nem próbáltam, főleg dailyztem. sokat javítottak a smotthságon, van hogy nagyon sokat swapel de már érezhetően jobb. sajnos amíg nincs új gépem, addig 2 gb-al szenvedek.
Freedom Nadd-on esetleg szívesen csatlakoznék Birodalmi, magyar casual klánhoz, tud valaki ilyet? Ahto Cityn volt, csak migráláskor hagytam abba.
-
cikasz
őstag
válasz lordjancso #2633 üzenetére
Na de azért ennyire? Azért illik annyit tudni, hogy tudd hova küld a q adó és mit csinálj
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
lordjancso
senior tag
-
spanyoll
addikt
válasz lordjancso #2631 üzenetére
Angolul nem tudóknak ... Komolyan van aki nem tud angolul és úgy játssza ezt a játékot?!
-
lordjancso
senior tag
válasz Egonyolc #2630 üzenetére
Én annyira lusta voltam, hogy még fel sem mentem az official fórumra.
Köszi a linket!"EDIT: Preferences > User Interface > scroll down to Tooltip, click "Enable Companion Comparative Tooltips." I'd also recommend checking all the other options in the Tooltip subsection."
Angolul nem tudóknak segítség:
Preferences - User interface menü alatt ha legörgetsz a Tooltip részhez, ott engedélyezd a Companion Comprarative Tooltips lehetőséget. A kommentelő továbbá azt is tanácsolja, hogy itt kapcsoljuk be az összes lehetőséget, így az összes tooltip meg fog jelenni a játékban.[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz lordjancso #2629 üzenetére
Lustaság fél egéség, de úgy látszik a barátom gyorsaban segít.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok!
elég triviális kérdésem lenne:
Ha invetoryban ráviszem egy tárgyra a kurzort, akkor kírja, hogy az miben jelentene változást a jelenlgihez képest.
Hogy tudom elérni, hogy a Companionom hoz hasonlítsa?
köszi, E++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
spanyoll
addikt
válasz Drenadar #2626 üzenetére
Én meg pont azt érzem, hogy meglepően sokan vannak köztársasági oldalon, még ha nincs is ott karakterem. Pvpben legalábbis az elmúlt hónapokban eléggé felszívta magát a közt., sok jó pvps átment, úgyhogy szívás. Ha ez így megy tovább akkor csak a ranked warzonek maradnak :/
Amúgy vélemény az 1.4ről? Egy vicc szerintem"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Drenadar
veterán
válasz spanyoll #2625 üzenetére
birodalmi rész sokkal hangulatosabb, de a köztársasággal alig játszik valaki, ez így nagyon nem jó... sokat nevettem a birodalmi questeken, de ha most visszamennék játszani, akkor köztársasági oldalon lennék... kitalálhatnának valamit, hogy miért érje meg ott is játszani...
-
spanyoll
addikt
Kár, hogy nem birodalmi. Mondjuk amúgy is van már guildem, csak hátha jobbat tudnátok mondani.
Puszta kíváncsiságból, mit kraftoltok az érkezőknek?ennyire nincs ember?
Ja és van pvp szekciótok? Mert idővel (pár hét, max 1-2 hónap) lesz nekünk is pvp csapatunk, aztán akkor rankedre jó lenne állandó ellen csapat"Super perfundo on the early eve of your day."
-
weky
tag
Sziasztok!
Megvolt a végső szerver összevonás is, így kicsiny klánunk átkerült a Nightmare Lands-ről a Red Eclips-re, ahol rögtön klán név ütközés fogadott minket, melyet a support gyorsan orvosolt, így mostantól The Resonance néven vagyunk megtalálhatóak a Köztársaság oldalát erősítve.
Aki szeretne egy jó hangulató, fél casual-fél hc klánhoz csatlakozni, heti 2x operationokat tolni vagy csak pár laza flashpoint futamra vágyik az nyugodtan keressen fel minket. A jó hangulat garantált, ráadásul az első 10 jelentkezőt a klán craftereink egy szép páncél szettel lepik meg!
további részletek a honlapunkon olvashatóak:
Várunk minden régi és új játékost!
Resonance multi gaming baráti közösség
-
spanyoll
addikt
Ajánlom figyelmetekbe : "/stuck" a chatbe
Amúgy pedig a múlt heti patch bugos mint a szemét, nálam is elbarmoltak egy küldetést, de most majd az 1.4 reméljük jó (nem volt még időm játszani vele rendesen)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
krisss93
aktív tag
Gyerekek eldöntöttem, hogy kipróbálom a játékot, de akadt egy kis gondom.
A trooper prológusát csinálom, végeztem a questtel, csak jelentést kéne tennem a parancsnoknál, de nem lehet vele beszélni, mitől van ez? -
spanyoll
addikt
válasz Egonyolc #2613 üzenetére
Karaktert átvinni nem tudsz, tehát max csinálsz újat.
A red eclipset nem ismerem, én csak a Nightmare Landsről tudok beszélni, mint azt olvashatod fentebb / lentebb.
Ott van 1-2 guild, a Hungarikum mindenképp, de én a helyedben inkább internationalt keresnék. A miértjét kifejtem ha gondolod, ha van itt magyar guildbéli akkor majd megcáfolja, de na .. Sok idő nem kell hozzá, első körben juss el lvl50re, ott szerezz jó geart, stb, arra úgyis rámegy az időd ha nincs sok. Utána meg keresel egy guildet és segítőként heti 1x még opsozni velük. Vagy PVP guild és akkor szintén heti egy ranked warzonezás (feltéve ha találtok rá ellenséges csapatot)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Egonyolc
aktív tag
válasz leviske #2611 üzenetére
Sziasztok!
Ki próbáltam a free 15 szintest, ést most befizetem játék + 2 hónapra.
Örülten sok időt eddig nem öltem bele (15, 11, 4 es szint).
Érdemes a red eclipsen maradni van ott (jó) casual (magyar) klán bármelyik oldalon, és vagy melyik serverre érdemes átmenni, ha ott nem.Mondjuk örült aktivitást nem tudok felmutatni, mert gyerek melett nem fér bele, és MMO-t eddig csak az Atlantist toltam, ami nem igazán ez a kategória.
Köszi, E
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
spanyoll
addikt
válasz leviske #2611 üzenetére
Ha lesz char transfer valamikor megint akkor lehet, hogy átmegyek, aljas módon beregisztrálva oda egy olyan nevű karaktert mint a mainem, és a transfer után átnevezhetem Elvileg
Na persze nem mintha számítana ...
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Hm... Akkor a Red Eclipsen itt nincs is senki?
MOD: mármint innen
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz kisborda #2607 üzenetére
En szemely szerint a nightmare landsen vagyok, minden karakteremmel. Vannak ott is magyarok, a Hungarikum guild is ott van ha jol tudom. A f2p meg meg nem tudni, hogy hogy is lesz pontosan, annyi biztos, hogy sok lehetoseg nem lesz meg az ingyenes verzioban... Hivjal nyugodtan embereket, ha mas nem a trialra, es ha meghivsz egy normalis embert akkot kapsz egy mountot elvileg. Varni ne varj, ugyis fuggesz majd, hogy mikor kezded az mindegy. Csinald, mert a.szintezes resze egy orokkevalosag
-
kisborda
tag
Megvettem a játékot, ma jött meg (pont a szülinapomon ). Még néhány napig nem kezdek el játszani mert így suli előtt nem szeretnék egyből ráfüggeni. Egyébként ti melyik szerveren játszotok? Majd arra fogok menni én is, hogy minél több magyarral találkozzak játékközben.
Most, hogy ingyenessé teszik majd a játékot az előfizetők és ingyen játszók egy szerveren lesznek majd? Csak azért kérdem mert ha nagyon tetszik lehet hívom ismerőseimet is.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz kisborda #2603 üzenetére
Megéri azt a 4 rongyot, elmondhatod, hogy ejj van dobozos sztárvorszod
Amúgy meg rakd el azt a kódot szépen, mert ha megveszed, akkor a játék aktiváló mellé jár egy havi játék, ergo 2 havi játékod már biztosítva van. Az pont egy szintezés és a lvl50 fölötti élet tanulgatása"Super perfundo on the early eve of your day."
-
kisborda
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Most kaptam egy 30 napos feltöltő kódot de egyébként nincs meg a játék, csak a trialt próbáltam. Majd szeretném kihasználni mert tetszik a játék, habár egy ideje nem játszottam vele. Ahhoz, hogy használni tudjam meg kell vennem a teljes játékot vagy elég ha a trial megvan és majd aktiválom a kódot?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest