- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Ha a roller tudja (mert nem speciális piacra szánt modellt vettél), akkor az alábbiakon múlik, hogy a gyári app engedi-e bekapcsolni a cruise controll-t (tempomatot):
- régiókód (tehát mely országban lesz használva),
- illetve melyik firmware verzió van a rolleron.Első lépésként ezeknek járj utána, ne frissítsd a firmware-t!
Sőt, a gyári app használata is inkább kerülendő, mint javasolt. Van nála jobb.Új verzióról (ezeknél az új rolleroknál) már problémásabb visszaállni a régire.
-
Inkább pont a szoftveres update után került ki.
Hogy értsd:
Az EU nem támogatja rollereken a tempomatot.
Ezért eredetileg volt benne, de a Ninebot csoport nem akarja, h kitiltsák a rollereiket az EU-ból, (piacot veszítsenek), ezért a későbbi frissitésekkel kivették a tempomatot.
Ezért van amelyikben van, és van amelyikben nincs.Szoftveres módositással ezt is vissza lehet tenni akár.
-
PociAti
őstag
Szerintem a tempomat az egyik leghasznosabb funkció egy rolleren.
Mi 3 esetén nem tudom mi a helyzet, talán egy aktuális régió vagy szoftver sajátossága az, hogy nincs. Ennek jobban utána kell nézni.Kugoo AOVO S3
Hátrányai: csak 8 hüvelykes a kereke, és az is tömör. (Xiaomi 8,5" és pneumatikus.) Hiába van az AOVO S3-ban némi lengéscsillapítás, azt a fajta megoldást nem tartom jónak.A Xiaominak sokkal jobb az alkatrész ellátottsága, ez csak egyetlen modellre nem igaz, amit kinéztél. Attól még bele lehet ugrani, mire előjönne valami probléma, talán megoldják az alkatrész problémát, vagy lesz annyi donor jármű. esetleg third party megoldás.
-
3szli
tag
nyomoztam kicsit a témában.
2 roller közt vagyok a Kugoo AOVO S3 és a Xiaomi Mi Electric Scooter 3
nyilván a AOVO S3 papíron olcsóbb tudásban jobb de nem tudom mennyire jön a papírforma?
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 elméletileg nincs tempómat ez lenne az első roller nem tudom ez a hétköznapokban mennyire hiányzik?
Akinek van személyes tapasztalata légyszi segítsen -
rumos14
nagyúr
-
Skynet258
veterán
Az Essential nagyon alap én azt hanyagolnám a helyedben. Nekem van egy Pro 2 és asszonynak egy 1s, ő is Essentialt akart de lebeszéltem róla, most már bánja hogy nem Pro 2-t vett... Lehet most csak 5 kilométer, lehet most elég lenne a 20km/h de inkább tervezz előre, évekre veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged