- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vodike #16382 üzenetére
A tükör konkrétan rá sem megy. Majd megoldom az új markolaton, de arról tuti nem fog lejönni. Gyárit nem akarom szétcs***ni.
Meg amúgy is jobban tetszik a fekete színű.
Kitámasztó biztos szét fog menni egy idő után, de én azt elég ritkán használom. Munkahelyen meg én a raktárban tárolom. Ott van egy külön helyem, és egy vastagabb raklap elválasztó kartonon szokott pihenni.
Ezt a típusú kijelző védőt használja egyik ismerősöm. Annyi a titka, hogy nem azt a ragasztócsíkot kell használni, ami hozzá jár. Úgy neki tartós.
Amúgy a hordozó az még egy kritikus pont a rendelésben. Viszont az később fog kiderülni, hogy mennyire jó. Szerencsés esetben...
-
Casseius
tag
válasz
Vodike #14324 üzenetére
Ha különböző webshopookbol apránként berendeled és kivárod összejöhet annyiért amit irtam, persze szállítási kts rámenne, meg szerelési is szoval azért az biztos h sok penzed menne rá h rendbe rakd...
Taposó saját mintával jobb és konnyebb anyagból pár tizezer max, stock az nem tudom mennyi lehet, de azerintem még így is megèrős. Én az ilyen esetekre akarok goprot rakni a bukómra -
Vodike
tag
válasz
Vodike #14304 üzenetére
Sajna meghalt a vezérlő. Szóval vezérlőcsere, akksi kicsit degradált 4k kilóméter után, motorcsapágy csere és még így sem lesz egyenes az első kerék, kicsit 8-as van benne a kátyu miatt. Úgyhogy úgy néz ki megveszi tőlem a srác donornak, én pedig rendeltem magamnak egy g30p-t, szétkuponozva 203.000 Ft-ért a dhgate-ről, lengyel raktár.
-
Casseius
tag
válasz
Vodike #14299 üzenetére
Egy vezérlőcsere nem a világvége azért, amiatt felesleges újat venni, ami a csapágyat illeti alaphangon a gép kínai retek csapágyakkal érkezik ami elég záros határidőn belül amúgy is tönkremegy, sokan köztük én is azzal kezdtem h minőségi darabot rakattam a helyére.
/
ZS3NI
A képen láthatod is a sziló nyomokat, ott körbe ki kell szilózni és úgy visszacsavarni az alsó boritó deszkát, hátul a hátsó féklampa kimeneténél illetve a kormányrúdnál ahol bemennek a kábelek ott érdemes. -
Casseius
tag
válasz
Vodike #14296 üzenetére
Igen, meg is van melyik a tied, valamelyik este pont nála voltam és azzal szenvedtünk h menthető e kontrollered csere nélkül, de nem úgy festett, elég szépen beázott a deck-ed, ezért kell szilózni mindent is
Somatom:
Üllői úton megyek végig minden nap 10km-es szakaszon 2x, gyenge géppel így lengők nélkül esélytelen h útra menjek
-
hito
nagyúr
válasz
Vodike #14115 üzenetére
Köszi! Beszéltem is vele, meg tudja oldani szerencsére
Csak akkor azt nem értem, hogy külföldi fórumokon miért temeti mindenki a firmware hacket, ha ez a verzió van fenn. "Nem lehet megoldani, várni kell, talán majd feltörik", stb. Kétlem, hogy csak Mo-n tudnák megoldani ezt a dolgot. Na mindegy.
-
saril
senior tag
válasz
Vodike #14070 üzenetére
[link]
"
Kugoo G2 Pro? Én tegnap óta használom, egy álomXiaomi M365 Pro-t váltott. Egész más kávéház és az ára sem vészes. Persze nem is 15kg önsúly kategória, 23kg. Mondjuk nyilván nem a hátán cipeli az ember, 1-2 rövid szitu erejéig (vonatra felcuccolás, vagy pár emelet) meg ássa el magát az ember, ha nem birkózik meg ilyen súllyal.
Csak ajánlani tudom!"[link]
"Tegnap óta G2" 2022-04-26 11:55:43[link]
"Ma megváltam a G2 Pro-tól." 2022-05-23 10:58:19
Én csak arra vagyok irigy hogy 200-300e Ft-os rollereket a must have érzés után egyből meg tudjátok venni, majd kevesebb mint 1 hónap használat után eladni, nekem sajnos MÉG nincs ilyen anyagi helyzetem -
Casseius
tag
válasz
Vodike #12625 üzenetére
Vázon kívül semmi se gyári
Cfw nem ad végsebességet kizárólag gyorsuláson javíthat, az összes ilyen video h cfw miatt megy 34 kmh fölé egy Xiaomi az ordas kamu, nem tudom miért jó h ilyen bohócok embereket vezetnek félre.
wanted5,
Full face bukó van meg protectoros kesztyű, tervben van még némi védelem, ugyan nem a mostani tempó miatt hanem majd az új vezérlő és motor beszerelése utáni sebesség mellé.
Heti közel 100km-ert rakok a gépbe 95%-ban ugyanazon az útvonalon haladok ami teljesen egyenes és 2/3 részt van bringa sáv is, esés közelében se voltam lekopogom. -
Berci77
tag
válasz
Vodike #12004 üzenetére
Köszönöm!
- ma érkezett a roller és a pumpa is, próba majd vasárnap
- az a hézagoló hol kapható? Mennyiben más, mint az 1 eurós aliexpresses gumialátétek?
--10"-es gumit nem erőltetném egyelőre, ha reszelni kell, később meglátjuk
- kijelzőt majd meglátom, nem tervezek esőben közlekedni, valami védőfóliát azért rakok majd rá.
- sárvédőre ajánlott valami merevítés?
- kormánytörésgátlóból van olyan, amivel össze lehet csukni a kormányt, vagy akkor ez felejtős?Köszi neked is Cabrio!
-
Berci77
tag
-
DigitXT
félisten
válasz
Vodike #11925 üzenetére
A gyári félkarú
rablóalapvetően egyik oldalról nyomja a tárcsát: sose lesz olyan,
mint a hidraulikus nyereg, amelyen mindkét oldalon elindul a dugattyú... Érzésre
lehet, hogy van olyan jó, de elvből nem lehet ugyanolyan jó, valójában. Nekem pl.
semmi problémám nincs a félvérségével: bowdenes meghajtás miatt használható
a gyári fékkar, nem tud megsérülni a fékcső, nem fog elmenni belőle a nyomás...Nekem sokkal jobban tetszik, mint az FLJ gyári bowdenes féke: abból az egyiket
kompletten ki kellett már cserélnem, a kopó felülete kisebb, a fékerő is gyengébb.
Persze tudom, ha jól be van állítva, akkor jól fog, de hamar utána kell állítani.
(És az ugye a féknyereg lelazításával jár. Egyszeri felhasználónak elég macerás.) -
sandró60
addikt
válasz
Vodike #11411 üzenetére
Ezt hol lehet venni?
Létezik ilyen kis méret.
Van itthon a kerékpárhoz vett,de mégse jó
2-2,5mm-es vagy csak forog benn vagy nem megy a süllyesztésbe.
Azért gondoltam,hogy nem hatlapú?
Egyáltalán valaki tett a műanyag borításra ilyen fém lapot amit a roller boltban vettem?
Van olyan hely ahol kimondottan Xiaomi Scooter Pro 2-höz lehet venni csavarokat? -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Vodike #11169 üzenetére
Én sokat rollereztem sima lábbal hajtós trükkrollerrel, azon is kibírtam, hogy ráz, pedig annak nagyon pici és kemény kereke van(heti 3-4x 10 km). Persze tisztában vagyok azzal, hogy tömör/méhsejtes gumival csak sima úton tudok 25-30 km/h körül menni, rosszabb úton elég a 10-15 is. Viszont én bringával is 1-2 havonta szedem a defekteket és nem akarok a rollerrel is hasonlóan járni, mert biciklin oké, hogy 5 perc alatt lecserélem, de a rolleren ez simán lehet 30-50 perc, plusz piszok drága a belső. Ezek alapján tényleg jó elgondolás a Kugoo féle tömör gumi+felfüggesztés, de ahhoz meg szervizet nem találok, plusz a garis ügyek miatt lehet postázgatni.
Reggie0:
Itt jön képbe A Joyor F1, mivel van helyi bolt+2 év gari, ráadásul azon a hátsó kerék alapból tömör gumis, így azt sem mondhatják, hogy én nem használtam rendeltetésszerűen, ha meg baja van, első utam a boltba vezet. -
kano
nagyúr
válasz
Vodike #11109 üzenetére
Mikor volt az és mit vittél és mit adott Ő?
Most 20k van a honlapon (igaz, hogy alkatrészekkel együtt). Nekem megvannak a külső, belső 10"-os kerekek.
Csak szerelni kellene.
Ha olyan 5k körül feldobná rá akkor megcsináltatnám.
Egy kicsit mintha kezdene nyikorogni a kormány is. Kell valamit az Essential-nál is utána húzni bizonyos idő után?
Lassabb lesz valamivel a gép?
Köszönöm! -
DigitXT
félisten
válasz
Vodike #11103 üzenetére
A gumira csak az van ráírva, hogy a max. terhelhetőséget milyen nyomáson tudja.
Ebből még nem lehet kikövetkeztetni, hogy kisebb terhelésen* pontosan mekkora
nyomás kell bele. Ezen kívül nem mindegy a konstrukció, a belsős gumiban ugye
a belső tartja a nyomást, és ha ez alacsony, hajlamos becsípődni, kidörzsölődni...Ugyanez a probléma nem érinti a belsőnélküli gumit, az bőven elvan alacsonyabb
nyomáson, amit nagyobb komforttal, és adott esetben jobb tapadással hálál meg.
Ettől függetlenül én sem vagyok nagy szaki: felfújom maxra "abból nem lehet baj"
(Annyiban nem igaz, hogy ha relatív túl van fújva, csökken a tapadó felülete is.)
*: mert ugye jellemzően két keréken gurul a roller. Tehát nagyjából a fele súly van
az egyik keréken. (Ez sem igaz, mert hátul több... robogóknál is mindig nagyobb
nyomás kell hátra, mint előre, mert farnehezek, pláne, ha utast is visz az ember.)Szerk: csak egy példa. A lassú defektem mellett 1 barral jöttem haza anno, s kb.
semmit nem vettem észre belőle. Az 14.5 PSI: a belső lehet szétment volna. -
Joshi
titán
válasz
Vodike #10972 üzenetére
Tisztában vagyok azzal, hogy mire való a CFW, de egy Mi Pro 2-nél nem látom értelmét. Én úgy használom, hogy elindulok és nyélgáz, amikor meg kell lassítok. Hogy aztán most 25 vagy 30km/h-val megy az nekem tökmind1. Városban amúgy se tudok hosszú percekig 25-el menni, mert mindig van valami akadály (úthibák, emberek stb).
-
PociAti
őstag
válasz
Vodike #10518 üzenetére
Teljesen egy véleményen vagyok veled anélkül is, hogy bármilyen mechanikai módosítást kipróbáltam volna.
A Xiaomi egyik hatalmas előnye a kompakt, kicsi és könnyű méret, amit elveszít akkor, ha valaki pár kilónyi lengéscsillapítót pakol rá. A 10-es gumik alig változtatják meg ezen előnyös tulajdonságát a rollernek, és a leírások alapján pont a legjellemzőbb úthibáknál fejtik ki az előnyös hatásukat. -
Skynet258
veterán
-
PociAti
őstag
válasz
Vodike #10381 üzenetére
És hát igen, a Xiaomi Mi Portable Air Pump baromi jó találmány! Korábban túlzásnak éreztem, hiszen egész jó kerékpáros pumpám van, csak a folyamat végén egy kicsi levegő mindig megszökött. És soha nem tudtam, mennyi az a kicsi. Jelentem nem is kicsi, hanem túl sok! Hiába fújtam mondjuk 5 barra, a végén 3,5 maradt (vagy még annyi se, ha nem voltam elég ügyes).
Mindenkinek azt tanácsolom, legalább egyszer kérjen kölcsön mástól ilyen pumpát azért, hogy megfelelően felfújva menet közben a szokásos útvonalán a megszokott bukkanóknál érezze mi a helyes keménység. Legyen viszonyítási alapja a megfelelő értékről. Utána talán hagyományos pumpával érzésre meg tudja majd tippelni az előírt nyomást. Mert a helyes értéket én túl keménynek érzem, de nem véletlenül írtak elő akkora nyomást.
Talán a pumpákat is célszerű lenne egymáshoz mérni, mert ott is lehet némi pontatlanság.
-
Vodike
tag
-
gergo5991
őstag
válasz
Vodike #10320 üzenetére
hát igen, nehezebb, nekem a cipelés nem szempont, szinte csak 5 lépcsőt kellesz a házba behozva felemelnem. 2 éve vágytam már rá kb az összes videót, fórumokat, fb csoportokat kiolvastam vele kapcsolatban, de valahogy mindig lebeszéltem magam róla, de most megrendeltem, mert egyszerélünk
mint emlitettem nálunk ezek a kölcsönözhető rollerek, csak zöld szinben, és nagyon durván birják a strapát, sose volt semmi gond velük ha béreltem. -
pomk
őstag
válasz
Vodike #10017 üzenetére
Értem, köszi a tippeket!
Amúgy durva, hogy itt az Aliexpress-en mennyi kiegészítő van a rollerhez.
Egész szép listát sikerült összeraknom...#10021 anderledani
Egyénileg preferált szolgáltatással rendelkeznek ami más boltban sajnos nem elérhető. Privátban szívesen válaszolok a kérdésre, írok üzenetet. -
anderledani
őstag
válasz
Vodike #10019 üzenetére
Házilag felszerelhető, vagy ugyanolyan szopás mint a defekt esetén való belső csere?
Ez a sima mikroelektronikai kábelecske ami hátra van nem jön szét?
Amúgy ilyen van a pro2 manualjábanhogy lehet ilyen hülyeséget leírni
"Az akkumulátor átlagos élettartama kb. 2-3 év / kb. 500 töltési ciklus. Az élettartam függ a töltési
ciklusok számától (egy 5 perces töltés is töltési ciklusnak számít!) és a megfelelő kezeléstől."Ezzel szemben a valóság:
1 töltési ciklus az, amikor 100%-ot merítettünk és töltöttünk, akár több részletben. -
pomk
őstag
válasz
Vodike #10014 üzenetére
Elhiszem, hogy nem lesz jó, ne értsd félre! Köszi a tippet, de sajnos ez továbbra is "csak" a nyikorgásra megoldás. Én a videó alapján a rezgés csillapítása miatt gondoltam venni egyet, de akkor ezek szerint kidobott pénz volt. Majd faragok oda valami gumicsíkot bicikli belsőből.
Rendelek akkor 2 db ilyen gumit, vagy lehet hogy egyből négyet.
Egyébként a 10"-os méret befér, vagy kell valamit trükközni?
Szerk.: Látom közben, hogy kell hozzá venni egy +tartó konzolt hátra. De az első kerék esetén elég passzosnak tűnik a képek alapján. Nálad milyen?Ill. akkor a sok defeket alapján muszáj lesz beruháznom egy ilyen pumpára. Nem beszélve ha jól látom elég mobilis eszköz is a mérete alapján?
#10015 Reggie0
Köszi! -
pomk
őstag
válasz
Vodike #10010 üzenetére
#10010 Vodike
1. Miért nem? Mi a gond vele? Néztem egy videót, ott a Pro 2-höz ajánlották rezgés csillapításra. Azon sajnos a WD40 nem segít.
A Xuancheng gumira tudnál adni egy linket?
Annyira fontos a gumi nyomás, hogy be kell ruházni egy 10-15.000 Ft-os pumpára?#10011 Skynet258
Köszi a tippeket!#10012 synar
Rollerezz.huÉs még egy tipp tőlem a lakat témára. Korábban még a biciklimhez vettem egy
ABUS Bordo lakatot, szerintem rollerhez is használható lesz majd. -
hito
nagyúr
Első szériás M365/Pro darabokról. De ne hülyéskedjetek már, hogy ezekről nem hallottatok. 10-ből 10 rollert érint a dolog, nem vicc, kivétel nélkül. Ha még nem jött el, majd fog.
Pro2-nél és társainál már lehet, hogy javították, nem tudom.Így igaz! Következő szériánál már a sárvédő hibát javították is.
A bekarikázott merevítő ezért került rá. Ez hiányzott az első szériáról. Külön kellett hozzá venni és felszerelni. Ellenkező esetben előbb vagy utóbb (inkább előbb) letört a hátsó sárvédő. Cikk a hibákról a teljesség igénye nélkül. És akkor még a kormány recsegést az előző hsz-emben nem is említettem. Hangsúlyozom első szériáról beszélek.
-
-
hito
nagyúr
Jól hangzik
De úgy tűnik, lélekben már máshol vagyok
Kugoo G2 Pro-t és G1-et nézegetem. G2 Pro-ról valakinek tapasztalat, vélemény? Ez már nagyon nem a 16kg körüli kategória, de teljesen levett a lábamról
Újonnan drága, 1 használtat találtam 1300km-rel 240-ért, de az egy kicsit szerintem el van varázsolva. Reális ára max 200eFt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged