Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Van köze a sebességhez is, de tökéletes biztonság nincs, ha betüt a szar, kis tempónál is képes egy roller úgy belebaszarintani az aszfaltba a pilótát, hogy szarrá törje magát.
Aki nem képes elfogadni, hogy ez megtörténhet, inkább ne rollerezzen egyáltalán. Amúgy az én munkavédelmi cipőm talpa nem akadályozott, semmiben. Évekig csak azt hordtam. Senkit nem beszélnék le arról, hogy valamiféle védelmet felvegyen, ez nem az a kategória, hogy majd azért lesz balesete, mert védőfelszerelést használt. Őszintén, olyat nagyon, de nagyon nehéz elképzelni... Nem lehetetlen, de ott valami súlyos felhasználói hiba történt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki nem képes elfogadni, hogy ez megtörténhet, inkább ne rollerezzen egyáltalán. Amúgy az én munkavédelmi cipőm talpa nem akadályozott, semmiben. Évekig csak azt hordtam. Senkit nem beszélnék le arról, hogy valamiféle védelmet felvegyen, ez nem az a kategória, hogy majd azért lesz balesete, mert védőfelszerelést használt. Őszintén, olyat nagyon, de nagyon nehéz elképzelni... Nem lehetetlen, de ott valami súlyos felhasználói hiba történt...