- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Volt nekem több rollerem. Az utolsó egy ilyen, annyi eltéréssel, hogy 1000W-os. Azon túl, hogy jól ment, jó hatótávú volt, semmit mást nem kedveltem rajta. A lengéscsillapítók kb semmit sem csillapítottak, olyan kemények voltak. Igénytelen, néhol gány összeszerelés, Nagy súly, kormányt ugyan macerásan, de le lehetett hajtani, de be nem akadt hátul, így "koffer" módon nem lehetett hurcolni, stb.
Szóval most valami olyan kéne, ami nem túl gyenge, minőségi, könnyű, kompakt, nem kell rá bizti és ja...értékelhető csillapítása van és persze nem drága, hazai beszerzés, hatótáv is ha már 25 km megvan, elég lenne. 😁
Segway G2 jól hangzik. De most per pill aprón nincs olyan ami.
Ez a Navee S65 is szimpi, bár sosem hallottam róla.
Ahogy még mindig a Xiamiau 4 Pro (2nd gen) grátisz pumpával a legszimpibb, de az meg csillapítás nélkül szétrázza az agyam... Ehh 🤷♂️😒
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Formula-1
- BMW topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest