Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laca1212
üzenetére
Teleszkóp pálcikarollereken nem nagyon van.
Segway G2, illetve Inmotion S1, Xiaomi 4 Ultra, Navee S65.
Mindegyik jóval többe kerül 150ezernél.
Használtan még 200ezerért esetleg találsz, de irtad, h nem akarsz használtat. Hardveraprón S65-öt többet is hirdetnek, alig használtakat. Ez egyébként kb ugyanaz, mint a Xiaomi 4 Ultra.Ekkora súlyhoz E2 Prot nem vennék. Hatótáv igényedhez is kevés. Az F2 is kevés, és az F2 Plus is épp csak elég lenne.
Xiaomi 4 Pro (2nd gen) a pumpával együtt nagyon megéri. Mivel 48Voltos hajtású, 100kilóhoz ideálisabb, pláne dombokon felfelé. Kb 40km-t fog tudni alattad.
Ha lengéscsillapítók is kellenének, akkor a nagyobb rollereken már van, és a Kugook eléggé olcsók lettek az utóbbi időben, de azokra már kell biztosítás.
Én egy használt Segway G2-t vennék a helyedben 200-220ezer körül gyakran találni, azon vannak lengéscsillapítók is, az egyik legjobb roller szerintem. Iszonyú jó vele menni a lengéscsillapító nélküliekhez képest. Kipróbáltam már kb az összes pálcikarollert, kerül amibe kerül, nagyon jó vele közlekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest