- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Félreérted. Ha gagyi menetrögzítőt veszel, lehet, hogy 1 év múlva már berohadt a polcon az egész, és hiába volt olcsó, ha veheted az újabb adagot. A Loctite meg lehet, hogy drága (relatív), de évekig működőképes marad, újra és újra felhasználható, amíg el nem fogy.
Meg hát egy idő után az asszony is ferde szemmel nézne rád, ha a rollerre kenegeted a körömlakkját, mondván, az ingyen van: nincs ingyen az sem, ő is boltban vette. Igen, tudom, hogy nem kell belőle sok egy egy alkalommal, épp ezért jobb befektetés minőséget venni, végig probléma nélkül használni, mint pár helyettesítőt kidobni, mire találsz belőlük olyat, ami beválik. Ha bevált valami, akkor nincs gond, oké, használd, de 3K-s "beruházást" nem érzek akkorának, hogy érdemes legyen ezen agyalni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg hát egy idő után az asszony is ferde szemmel nézne rád, ha a rollerre kenegeted a körömlakkját, mondván, az ingyen van: nincs ingyen az sem, ő is boltban vette. Igen, tudom, hogy nem kell belőle sok egy egy alkalommal, épp ezért jobb befektetés minőséget venni, végig probléma nélkül használni, mint pár helyettesítőt kidobni, mire találsz belőlük olyat, ami beválik. Ha bevált valami, akkor nincs gond, oké, használd, de 3K-s "beruházást" nem érzek akkorának, hogy érdemes legyen ezen agyalni. Szerintem.