Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Ahhoz a CSt vagy mihez biztos jó de az eredeti Xiaomit (ami a rollerel jön) nem lehet ezzel felrakni.
Megraktad hintőporral? Ezt mondjuk nem nagyon láttam a videókban, hogy hintőporoznának, ami egy klasszikusan bevált eljárás, védi a gumit a belső nyíródások ellen is. Valaki folyékony szappant használ, de attól korrodálhat is, vagy létezik állítólag gumiszerelő faggyú is.
Ezt fel tudtam tenni három gyorskötözővel és egy fogkefével. Ha azt mondod, hogy a másikat nem lehet, akkor hogyan lehet házilag? Fogkefe helyett rendes szerelővas és fel kell mennie elvileg, Youtube-on is felraknak mindenféle gumikat.
Több helyen említik, videókban is, hogy a CST (elismert gyártó állítólag) erősebb, jobb a gyári Xiaomi köpenynél is, ezért bátran ajánlható az eredeti helyett is, vagy még inkább.
Ismertetőjele a fehér csík. Amit én érzékeltem, hogy tényleg jó masszív, van rendes falvastagság, a gumi anyaga is "rendes gumi", nem nylon vacak. Érzetre mondhatni autós minőség.
Tömege 388 g

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest