Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Inkább titeket kérdeznélek mint találgassak, de felmerült az az ötlet hogy vennék 1+2 rollert, a 2 másikat olyan célból, hogy tudjunk haverokkal/családdal a világba' gurulgatni (oda menni kocsival pl Velencei tóra vagy Balatonra (nem ártana ha beférnéne mind a Golf csomagtartóba), és akkor ott ne legyünk csak a lábunkra korlátozva, hanem lehessen menni ide oda (a bringabérlésen a kevéssé edzettek elvéreznek meg "macera"...). Amolyan kiscsoportos csapatépítő jelleggel. Én az enyémet használnám kicsit többet is külön így az lehet valami bikább modell, de a 2 vendégroller nem tudom milyen legyen. Alkalmi használat ide vagy oda de nyilván ciki ha egyik hamarabb lemerül mint a másik, szóval kicsit túllőném a hatótávját (nem tudom mennyire lehet hinni az értéknek a dobozon, de amire 20km-t írnak gyárilag abban lehet nem bíznék, hogy 10km-t is elmegy dimbes-dombos vidéken, ami valamelyest elkerülhetetlen).
Xiaomi 4-eseket néztem, keret olyan 100-200e/roller
Az még jó lenne, ha 1 telefon tudná mindegyiket feloldani, azért hangsúlyoztam ki a "vendégroller" szerepkört az extráknak, nem tudom az app mit csinál, ha többet gondolsz hozzáadni
Illetve aki életében nem rollerezett még, hamar ráérez vagy sok idő megszokni? Lehet hülye ötlet az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest