Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FireShadow

senior tag

Inkább titeket kérdeznélek mint találgassak, de felmerült az az ötlet hogy vennék 1+2 rollert, a 2 másikat olyan célból, hogy tudjunk haverokkal/családdal a világba' gurulgatni (oda menni kocsival pl Velencei tóra vagy Balatonra (nem ártana ha beférnéne mind a Golf csomagtartóba), és akkor ott ne legyünk csak a lábunkra korlátozva, hanem lehessen menni ide oda (a bringabérlésen a kevéssé edzettek elvéreznek meg "macera"...). Amolyan kiscsoportos csapatépítő jelleggel. Én az enyémet használnám kicsit többet is külön így az lehet valami bikább modell, de a 2 vendégroller nem tudom milyen legyen. Alkalmi használat ide vagy oda de nyilván ciki ha egyik hamarabb lemerül mint a másik, szóval kicsit túllőném a hatótávját (nem tudom mennyire lehet hinni az értéknek a dobozon, de amire 20km-t írnak gyárilag abban lehet nem bíznék, hogy 10km-t is elmegy dimbes-dombos vidéken, ami valamelyest elkerülhetetlen).

Xiaomi 4-eseket néztem, keret olyan 100-200e/roller

Az még jó lenne, ha 1 telefon tudná mindegyiket feloldani, azért hangsúlyoztam ki a "vendégroller" szerepkört az extráknak, nem tudom az app mit csinál, ha többet gondolsz hozzáadni :F

Illetve aki életében nem rollerezett még, hamar ráérez vagy sok idő megszokni? Lehet hülye ötlet az egész.

Új hozzászólás Aktív témák