- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireShadow #25920 üzenetére
Hát ránézel és látod.
Nem én találtam ki a nevet.
A kisebb rollerek pálcikák, a nagyobbak, mondjuk félmilliótól felfelé meg már nem azok.
A pálcikák azok, amin nincs lengéscsillapító.
Ha szerelsz rá, már egy nehéz, és méretesebb pálcikád lesz.Az út minőségétől függ, h lengéscsillapítás nélkül mennyire lehet használni. De milliók elvannak lengéscsillapitó nélküli pálcikarollerekkel, szóval azért nem kell belehalni.
Mondjuk én utálom a szxr utakat, annyira megszoktam a lengéscsillapitót, h ha nem lengéscsillapítós rollerrel megyek épp, már szinte vágyom rá.A G30-hoz gyárilag ilyet adtak, ennek van a kormányhoz szerelhető tartója. A hajtogatós zárak erősebbek, azoknál is van, amihez van tartó a kormányra, ahová összehajtogatott állapotban lehet tenni.
Vagy táskát veszel hozzá.
Ha kétszer áttekered, akkor nem lehet kiszedni belőle.
Vagy olyan helyen fűzöd át, ahol nem tudják kiszedni.
Vagy alul kerékküllőn át, de akkor hajoldozni kell.
Én nem szoktam túlmisztifikálni, ha valaki akarná, és tud emelni 25 kilót, akkor ki tudja bújtatni, mert sokszor csak úgy kötöm oda, h nem lenne nehéz ellopni, ezzel én is tisztában vagyok.
Ezért kell bekamerázott részen letenni, szerintem egy alkalmi tolvaj nem fog nekiállni forgalmas helyen ellopni, míg bemegyek boltba 10 percre kenyérért meg kenyér mellé valóért.Nem kell a telefon közelébe lennie, de kinyitáshoz igen.
Ki lehet kapcsolni a Lockot az applikációban, szóval nem kötelező használni.Lehet lábbal hajtani, de rohxdt kényelmetlen, mert 10+ centivel feljebb van, mint a lábbal hajtós rollerek. Majd kiprobálod, azt megérted.
Itt össze tudod a rollereket hasonlítani.
Súlyt is kigyűjtöttem.Az, h az autódba mi fér be, neked kell tudnod.
Én a helyedben megkérnék egy ismerőst, kollégát, szomszédot, stb, akinek van rollerje, h engedje már meg, h kiprobáld, befér-e.
Sanszos, h neked csak Xiaomi lesz jo, a korábbi, 8.5"-os kerekűek közül, az fér csak be.Xiaomi Pro 2 használtan 100-130 között vannak, egy próbát megér. Aztán ha nem jön be ez a rolleres dolog, simán eladod árában, bukás nélkül.
-
válasz
FireShadow #25829 üzenetére
Pálcikaroller legyen mindegyik?
A hatótávot kellene belőni, mert ha kicsi rollert veszel, az tényleg csak 20km-t megy el, ha meg nagyobbat, akkor nem fér be három az autóba.Ezt nézd át légyszíves.
Négyes Xiaomi 20km-t tud.
Annak az áráért egyébként a Segway E2 Pro jobb felszereltséget ad.Velencei tó kör 30km
Tisza tó kör 65km
Balaton kör 75, 140, 200km, attól függ melyiket választjuk. Rollerrel kb 50km-t lehet elmenni max (Segway G30, G2), de már ez is 15-20km/h-s sebességgel, nem 20-25-el.
Inmotion S1 szintén kb 50-70km-t tud, sebességtől függően.Kisebb rollerek a Xiaomi 8.5"-os kerekű verziói, a Pro 2-t 45km hatótávval hirdetik, sebességtől függően 30-35, vagy akár 40 is kihozható belőle.
De ez a roller újonnan vásárolva szerintem nem éri meg, csak használtan. 110-130ezer között hirdetik őket állapottól, felszereltségtől függően, többnyire kevés km-el, akár még garanciával is.Egyébként, h képben legyél, a gyárilag megadott hatótávot úgy számolják, h 15km/h-val haladva, Eco módban, 75kg-os súllyal, teljesen egyenletes sebességgel (gyorsítások nélkül), szélcsendben, sík terepen, 20C°-on - ez a szabvány (OTA teszt).
De a felhasználók többnyire 25-el haladnak, a fogyasztás pedig nem lineárisan nő a sebesség növelésével, hanem exponenciálisan
E=1/2*m*v^2
Mivel a mozgási energiában a sebesség négyzete szerepel, a sebesség növelése ilyen arányban fog több energiát igényelni.
Ezért szerepel a listában, h "életszerű körülmények között" fele, kétharmada a hatótáv kb. a feltüntetettnek.
7650mAh: 20km (20-22)
10200mAh: 25km (23-27)
12800mAh: 30km (30-35)
15000mAh: 40km (35-40)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest